Şimdi Ara

Mutlaka Oynanması Gereken PSP Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Çok uzun zamandır PSP yatıyor.Tavsiye ettiğiniz oyunları indirip oynamayı düşünüyorum.Pes 2010,GoW,Luxor,NFS Shift,Undercover gibi oyunları oynadım bitirdim.Yardımcı olursanız sevinirim.

• PlayStation Store'da En Çok İndirilen PSP Oyunları
    1= Gran Turismo
    2=Patapon 2 TAVSİYE
    3=God of War
    4=Guilty Gear Judjgment
    5=Killzone TAVSİYE

Her yıl olduğu gibi, 2009 yılının sonunda da SONY, Playstation Store'de en çok satan 25 oyunu listeledi. Özellikle 2009 yılının son çeyreğinde, peş peşe gelen birbirinden güzel PSP oyunlarını karşıladık (LittleBigPlanet, Jak & Daxter, Tekken 6 vs.). PSP GO'nun satışa sunulmasından sonra PlayStation Network hızlandırılmış ve daha çok oyuna yer verilmiştir. Gran Turismo PSP oyunu çevirim içi mağazada en çok satılan oyun olurken, geçen sene tanıştığımız GoW: Chains of Olympus hala PSP kullanıcılarının en çok tercih ettiği oyunlardan biri.

Kaynak: pspicin.blogspot.com

• Arkadaşlar teşekkür ederim.Artık hepsini indireceğiz
  • MOTORSTORM ARCTIC EDGE'i tavsiye ederim, oynamadıysan dene mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

http://forum.donanimhaber.com/m_36992311/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36992311

Paylaştığın link yeni çıkan oyunları gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

http://forum.donanimhaber.com/m_36992311/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36992311

Paylaştığın link yeni çıkan oyunları gösteriyor.

yani??

sadece yeni degil siteye girersen son cıkandan eskiye dogru yani sayfa 1den 36 dogru oyunları gösterıyor
  • Ben tüm oyunları değil,DH PSP sahiplerinin beğendiği oyunları istiyorum ama konu içeriği böyle en azından.
  • Army of Two , God of War , Little Big Planet , Killzone Liberation.

Aklıma gelen ilkler. Tabiki Gran Turismo'yu unutmamak lazım.
  • N+ tavsiye edebilirim.Basit bir oyundur ama hırs yaptırır.
    Birde Work Time Fun (WTF)var.Bu oyun biçok küçük oyun içeriyor içinde.Bazı oyunlardan topladığın puanlarla yeni oyunlar açıyorsun.Oyunun içinde sinirden psp kırdırcak cinsten bazı oyunlar da var.Mesela 2 arabayla start alıyorsunuz bi noktada frene basman gerekiyor,aynı anda frene basıyorsunuz kim daha erken durursa o kazanıyor.Oyunun küçükken bozuk parayla oynadığımız versiyonu da duvar dibi,parasını en ileri atan kazanırdı
  • @Chimaerane

Hocam valla en çok istediğim tür oyunu sen yazdın:)Luxorda bir kere sinirimden ağladığımı biliyorum:)Bu da öyle olur gibi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

N+ tavsiye edebilirim.Basit bir oyundur ama hırs yaptırır.
    Birde Work Time Fun (WTF)var.Bu oyun biçok küçük oyun içeriyor içinde.Bazı oyunlardan topladığın puanlarla yeni oyunlar açıyorsun.Oyunun içinde sinirden psp kırdırcak cinsten bazı oyunlar da var.Mesela 2 arabayla start alıyorsunuz bi noktada frene basman gerekiyor,aynı anda frene basıyorsunuz kim daha erken durursa o kazanıyor.Oyunun küçükken bozuk parayla oynadığımız versiyonu da duvar dibi,parasını en ileri atan kazanırdı

O oyunun taktiği var. Finiş çizgisinden önce her zaman ilk önce 2 ağaç , sonra 1 , sonra 3 ve sonra yine 1 gelir. Ardından finiş çizgisi gelir. (Ağaç sayısı yanlış olabilir ama bu taktikle oyunun profu olmuştum. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

MOTORSTORM ARCTIC EDGE'i tavsiye ederim, oynamadıysan dene mutlaka

güzel bir şeye benziyor. indirmeye başladım

• little big planet ya süper oyun yaaa....:D

need for speed shift'i de çok beğendim

• Eğer psp'de god of war oynamadıysan psp'de oyun oynamamışsın demektir
  • İlk mesajı okusaydınız GoW oynadığımı görürdünüz.LBP'yi ise PS3'te oynadığım için açıkcası PSP'de oynamama gerek yok diye düşünüyorum sanırım aynı oyunlardır.Shift'i ise bitirdim onda da sıkıntı yok
  • silent hill origins
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

Eğer psp'de god of war oynamadıysan psp'de oyun oynamamışsın demektir

Katılıyorum..
  • Motorstorm'u indirdim tam oyuna gireceğim sırada siyah bir ekran geliyor kalıyor.Recovery Mod'dan UMD/ISO ile ilgili bir yeri Enabled yaptım ama hala olmadı.Daha fazla da konuşmak istemiyorum:)ÖM ile yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.