PSP için bide Playstation karışık yazıyorum(Playstation daki oyunların çoğu PSP de de var ama PC versiyonu yok PSP için olanların başka hiçbir konsol için olanıda olmaya ibliyor. -PSP için kesinlikle LUmines=>oyun güzel falan değil ama oynamak şart buna PSP nin en mükemmel oyunlarını yazmadan yazmayı şart biliyorum :D (içerde karışık PSX oyunlarıda olabilir PSP de çalıştıkları içn sorun yok hepsi güzel oyundur zaten :D) -Patapon=>başka oyun olmasa bile yeter bu sana :D -Breath of Fire => bu seri zaten benim çocukluğumdan beri oynadığım bi seri ilk Playstation 1 le başladım PSP de olduğunu görüncede PSP de de defalarca bitrdim mükemmel bir RPGdir -Naruto Ultimate Ninja Heroes=>Naruto oyunlarının en gzellidir bu seri.Zaten animeyi izliyorsan tadından yenmez ama dövüş oyunu olarakta çok güzldir -Tekken=>Playstationı zamanında bunun için aldıydım gelmiş geçmiş en beğendiğim 3 dövüş oyunundan biri ayrıca favorimdir -God of War=>yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum -Monster Jewel Summoner=>buda en beğendiğim RPGlerden biridr turn sistemi(J-RPG)ile oynanıyor ama sağlam oyundur -Yu-Gi-Oh!->İskambilden sonra en sevdiğim kart oyunu :D -Soul Calibur->Capcomuun en güzel karakterlerinide barındıran mükemmel bir dövüş oyunu -Monster Hunter->bu oyunu duymamış olma imkanın yok -daha da aklıma gelirse eklerim biraz çok gözüksede her biri 10 numara oyundur hepsini aldığım günden beri oynuyorum
en iyisi yugioh strateji ve ingilizce gerekiyor şiddetle tavsiye ederi