Şimdi Ara

Mutlaka Oynanması Gereken PSP Oyunları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yugioh tag force serisi
  • PSP için bide Playstation karışık yazıyorum(Playstation daki oyunların çoğu PSP de de var ama PC versiyonu yok PSP için olanların başka hiçbir konsol için olanıda olmaya ibliyor.
    -PSP için kesinlikle LUmines=>oyun güzel falan değil ama oynamak şart buna PSP nin en mükemmel oyunlarını yazmadan yazmayı şart biliyorum :D
    (içerde karışık PSX oyunlarıda olabilir PSP de çalıştıkları içn sorun yok hepsi güzel oyundur zaten :D)
    -Patapon=>başka oyun olmasa bile yeter bu sana :D
    -Breath of Fire => bu seri zaten benim çocukluğumdan beri oynadığım bi seri ilk Playstation 1 le başladım PSP de olduğunu görüncede PSP de de defalarca bitrdim mükemmel bir RPGdir
    -Naruto Ultimate Ninja Heroes=>Naruto oyunlarının en gzellidir bu seri.Zaten animeyi izliyorsan tadından yenmez ama dövüş oyunu olarakta çok güzldir
    -Tekken=>Playstationı zamanında bunun için aldıydım gelmiş geçmiş en beğendiğim 3 dövüş oyunundan biri ayrıca favorimdir
    -God of War=>yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum
    -Monster Jewel Summoner=>buda en beğendiğim RPGlerden biridr turn sistemi(J-RPG)ile oynanıyor ama sağlam oyundur
    -Yu-Gi-Oh!->İskambilden sonra en sevdiğim kart oyunu :D
    -Soul Calibur->Capcomuun en güzel karakterlerinide barındıran mükemmel bir dövüş oyunu
    -Monster Hunter->bu oyunu duymamış olma imkanın yok
    -daha da aklıma gelirse eklerim biraz çok gözüksede her biri 10 numara oyundur hepsini aldığım günden beri oynuyorum

• en iyisi yugioh strateji ve ingilizce gerekiyor şiddetle tavsiye ederi
  • Mgs Peace Walker Tekken 6 Assassins Creed Bloodlines
  • beyler africa 10 nsl?
  • psn dek psp essentials + sw battlefront elite squadron lbp fifa 10
  • PS3'ten bilenler olabilir pixel junk monster çok zevkli bir oyundur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.