Şimdi Ara

Mutlaka Oynanması Gereken PSP Oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gran Turismo'da aynı şekilde açmak isteyince "The Game Couldn't Be Started(80020148)" kodlu hatayı veriyor.N'oluyor bu PSP'ye anlamadım.N+ çalışıyor ama bayağı sıkıcı bir oyunmuş.Gerçi daha başlardayım ama bilemiyorum.
  • selecte bas current driwerı m33 yap
    quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Motorstorm'u indirdim tam oyuna gireceğim sırada siyah bir ekran geliyor kalıyor.Recovery Mod'dan UMD/ISO ile ilgili bir yeri Enabled yaptım ama hala olmadı.Daha fazla da konuşmak istemiyorum:)ÖM ile yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • Açıkcası nerede yapacağımı anlayamadım.Biraz detaylı anlatabilirseniz sevinirim
  • Hocam 3000 veya 2000 ta088v3 sahibiysen 5.03 gen-c 1000 veya 2000 sahibiysen 5.50 gen d-3 yükle dene.Ben 3000 de 5.03'de problem yaşamıyorum.Oyun tavsiyesi olarakda kesinlikle worms open warfare 2,Midnight club l.a. remix ,Pursiut force ,Flat out head on,Silent hill'in yeni oyunu çıktı.Ve kesinlikle GTA Chinatown wars'ı dene derim
  • GOW, killzone , patapon 2 ...
  • PSP kaç sahibiyim bilemiyorum ama 2 yıl önce Amerika'dan almıştım,slim modeli.Alt tarafındaki yapıştırmanın son rakamı 2001.Versiyonum da 5.00 m33-6.Şimdi bu yeni oyunları oynamak için ne yapmam gerekiyor.Söylerseniz ben internetten araştırır yaparım.Şimdiden teşekkür ederim.

@Goldpunch

Killzone PS3'tekiyle aynı ise bence gerek yok çünkü orada oynamıştım:)
  • Tamamen farklı, FPS bile değil zaten.
  • Motorstorm Kesinlikle oynamalısın harika bir oyun grafikler ve oynanışıyla süper bir oyun yapmış adamlar.Gerçekten oynanması gerekir.
  • Ah bir de oynayabilsem:)
  • gow zaten ilk oyun killzeone cok oldu oynayali ama ba surukleyiciydi little big planet yeni cikan platform oyunlarindan fenada deil , graand turizmo i dissia final fantasy cok saglam ama tekkeni hic silmorum fala kaldi ole makinada :D aldigim ilk gunden beri
  • Tekken:Dark Resurrection ve Pursuit Force güzel.
  • Smackdown vs raw 2010
    God of war.
    Daxter.
    LBP
    Burnout legends.
    Gran turismo
    Resistance: Retribution

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 5 Şubat 2010; 20:16:18 >
  • SELAM ARKADAŞLAR. BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM. BEN ANKARADAN TÜLAY HERKESE SELAMLAR. BENİMDE EVDE YATAN BİR PS3 ÜM VAR. BURADAN BEĞENDİĞİM OYUNLARI İNDİRMEYE BAŞLADIM.
  • PS3 oyunlarını ne yazıkki indirerek oynamanız imkansız...
  • Bu rasi PSP bolumu PS 3 Deil 1
    ps3 de indrerek oyun oynanmaz 2
    PS3 yatamaz o bir makine XD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeanne darc ve echocrome
  • LTP güzel bir platform oyunu. fakat akadaşlar başka bildiğiniz eski yeni önemli değil platform oyunları varmı. super mario bros gibi...
  • God of War: Chains of Olympus

MotorStorm: Arctic Edge

LittleBigPlanet

Tekken 6

Gran Turismo

Resistance: Retribution

Bunları kesinlikle oyna, özellikle de God of War'u.
  • GoW,
    Assasin Creed,
    Tekken 6,
    Dante's Inferno,
    Resistance:Retrubition

oynamayanlar psp oynuyorum demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

GOW, killzone , patapon 2 ...

kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.