Bildirim
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (142. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
2000 liraya 6 ay için Mega Fırsat 60 GB al gitsin. Baktım enflasyon daha da artacak, enflasyon 1 artıyorsa Türkcell 3 yansıtıyor. Evet çok fahiş ama şu noktada ben bu şekilde yol izledim birkaç ay önce hocam. Mart ayına kadar devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Kasım 2024; 12:55:34 > -
Paket bitti yapı paydos, bu e-sim uygulamalarını kullanan var mı nasıl oluyor onlar acaba ucuza geleni var mı -
bnesim var turktelekom altyapısı kullanıyor
SJ6KDWQ0
ref kodum ile 5€ indirimli alınabilir
5gb 38₺
10gb 76₺ gibi bir fiyata geliyor -
Sadece internet değil de dakikalı olanı var mı hocam?
-
yok hocam bildiğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 1 Aralık 2024; 11:8:11 > -
Aralik kampanyalari nasil. Var mi bir gelisme. Benim yarin son günüm. Mutlu mega 70 bitiyor. :) -
Son gün araştırma yapmak ile geç kalmışsınız biraz.
-
-
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
-
185tl 10gb cok iyi ama yeni musteri ve hat tasiyana diyor. Ben zaten turkcell mutlu mega 70 deydim. Bugun gecis yapacagim ttelekom veya vadofone a. Onlarin fiyatlarina bakayim. -
ana hattın kampanyasız kalsın, yabancı e-sim al , aylık 50 TL civarı, aramalarını internet üzerinden yaparsın WP' dan , iyi bir kampanya çıkarsa geçene kadar bu şekilde yapacağım ben,
-
yabancı e sim nasıl alacağım
-
Güvenilir sorunsuz ne var hic bilmiyorum o tarafı önerin nedir ya da hangi uygulamayı kullanmalıyım? -
bnesim var referans kodları ile uyguna geliyor turktelekom olarak kullanılıyor ister 30 günlük ister süresiz data
ref
SJ6KDWQ0 -
bnesim'de data gb'ını herhangi bir türk operatöre transfer etme imkanı var mı hocam?
-
bahsettiğiniz gibi bir örnek dünyada var mı acaba hiç duymadım :) hücresel ayarlarından seçim yapabilirsin o ayrı -
bnesim türevlerini hiç kullanmadım o yüzden sordum :) çift hatta e-sim olmayanlar için bizim operatörlerin fahiş fiyatlarından kaçış olarak gb transferi belki böyle bir şey mümkün müdür diye ümitlenmiştim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X