Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldık ortada ne yapacağım bilmiyorum Turkcellin tekrardan 1 yıllık paket çıkaracağını düşünmüyorum, operatör de değiştiremem.
    Geriye sadece 6 aylık paketi ucuza almanın bir yolu kalıyor sanırım.

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 27 Kasım 2024; 22:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crespo61

Kaldık ortada ne yapacağım bilmiyorum Turkcellin tekrardan 1 yıllık paket çıkaracağını düşünmüyorum, operatör de değiştiremem.
    Geriye sadece 6 aylık paketi ucuza almanın bir yolu kalıyor sanırım.

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

herkes Turkcell den umudu kesti artık.

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    2000 liraya 6 ay için Mega Fırsat 60 GB al gitsin. Baktım enflasyon daha da artacak, enflasyon 1 artıyorsa Türkcell 3 yansıtıyor. Evet çok fahiş ama şu noktada ben bu şekilde yol izledim birkaç ay önce hocam. Mart ayına kadar devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Kasım 2024; 12:55:34 >
  • Paket bitti yapı paydos, bu e-sim uygulamalarını kullanan var mı nasıl oluyor onlar acaba ucuza geleni var mı
    bnesim var turktelekom altyapısı kullanıyor

SJ6KDWQ0

ref kodum ile 5€ indirimli alınabilir

5gb 38₺
    10gb 76₺ gibi bir fiyata geliyor
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Sadece internet değil de dakikalı olanı var mı hocam?

yok hocam bildiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 1 Aralık 2024; 11:8:11 >
  • Aralik kampanyalari nasil. Var mi bir gelisme. Benim yarin son günüm. Mutlu mega 70 bitiyor. :)
  • enigma09 E kullanıcısına yanıt

Son gün araştırma yapmak ile geç kalmışsınız biraz.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bir cevap olmuş. Vakit kaybi. Bos zamanim yoktu bakamadim. Simdi Turkcell rahat hat lara baktim 3gb 180tl yeterli bana. Cift hatli telefonum biri iş hatti ve 10gb bana 10+3 gb yeterde artar. Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !
  • www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi

• sörms kullanıcısına yanıt
    185tl 10gb cok iyi ama yeni musteri ve hat tasiyana diyor. Ben zaten turkcell mutlu mega 70 deydim. Bugun gecis yapacagim ttelekom veya vadofone a. Onlarin fiyatlarina bakayim.

ana hattın kampanyasız kalsın, yabancı e-sim al , aylık 50 TL civarı, aramalarını internet üzerinden yaparsın WP' dan , iyi bir kampanya çıkarsa geçene kadar bu şekilde yapacağım ben,

• onnow78 kullanıcısına yanıt

yabancı e sim nasıl alacağım

• onnow78 kullanıcısına yanıt
    Güvenilir sorunsuz ne var hic bilmiyorum o tarafı önerin nedir ya da hangi uygulamayı kullanmalıyım?
  • bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    bnesim var referans kodları ile uyguna geliyor turktelekom olarak kullanılıyor ister 30 günlük ister süresiz data

ref
    SJ6KDWQ0

bnesim'de data gb'ını herhangi bir türk operatöre transfer etme imkanı var mı hocam?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz gibi bir örnek dünyada var mı acaba hiç duymadım :) hücresel ayarlarından seçim yapabilirsin o ayrı

bnesim türevlerini hiç kullanmadım o yüzden sordum :) çift hatta e-sim olmayanlar için bizim operatörlerin fahiş fiyatlarından kaçış olarak gb transferi belki böyle bir şey mümkün müdür diye ümitlenmiştim.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.