Arkadaşlar ne durumdayız ? Hangi paketi tavsiye edersiniz ? Geçenler hangi pakete geçtiler. ? |
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (140. sayfa)
-
-
Turkcell'in yıllık paketi bittiği için Türk Telekom'un yıllık paketine geçtim. Ben aldığım zaman 1.800 liraydı ama şu anda 2.100 lira olmuş. Her an yine zam gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi paket o yıllık olan?
-
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/uzun-donemli-12-ay-100-gb-paketi-2
hodri meydan turkcel efendi yeni 70 gb paketini yapmasında görelim turk telekomda olduğu sürece müşteriler oraya geçer
bunu göze alamazlar yeniden yapmaya mecburlar tahminim fiyat 2500 tl olacaktır mega 70 gb 2025 yılı için
-
Türk Telekom'da 100 gblık yıllık paket dururken kim napsın 70 gblık daha pahalı paketi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyimsersiniz. 6 ay pakete 2000₺ istiyorlar :)
www.turkcell.com.trTurkcell Mega Fırsat 60 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/mega-firsat-60gb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'un yıllık paketi yeni değil aslında, bir seneyi aşkın bir süredir var. Turkcell ise yıllık paketi kaldıralı bir sene olmak üzere. Yukarıdaki mesajda da atmış arkadaş, Turkcell'in en uzun süreli paketi altı aylık ve fiyatı çok yüksek kalıyor. Vodafone'da da en uzun süreli olarak altı aylık paket var, fiyatı 1.200 TL. Türk Telekom'da 3-6-12 aylık paketler var ve en mantıklısı da Türk Telekom bence. Yılbaşından önce geçmek gerektiğini düşünüyorum çünkü Türk Telekom da 12 aylık paketi kaldırabilir ya da fahiş bir zam yapabilir.
Şuan en uygun paket PTTCell de faturali. 12 Ay peşine uygun gelmiyor...... PTTCell zaten Türk Telekom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Kasım 2024; 15:54:15 >
PTTCELL cazip tarifeler şu an için en uygun olanı.
Mutlu Mega'dan bir hattı PTT'ye taşıdım.
Bulunduğum konumda 200 civarı indirme 25 civarı yükleme hızı sunuyor.
Beklediğimden hızlı.
Bir başka alternatif de Turkcell'den başka bir yere ahttı taşıyıp geri dönebilirsiniz 30 Kasım'a kadar. 20 GB 310 lira.
-
www.vodafone.com.trNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?cid=perf-infaff-som-lka-mass-yalinfirsat
-
Reklamını Vodafone konusunda yap
Hangi paket hocam link var mı
türk telekom fahiş zam falan yapamaz öyle bir dünya yok
ben şimdi türkselin yeni yıllık faturasız paketini bekliyorum bakalım kaç gb ve kaç para açıklıcaklar aralık ayında belli olur zaten
faturasız türkcel kullanıyorum hayatımda hiç no taşıma yapmadım ama bu sefer türk telekom faturasıza geçebilirim yıllık
pakete geçiş ücretsiz galiba faturasız türkselden faturasız türk telekoma
-
Öyle bir dünya var maalesef. Bu paket 860 liraydı, 1.350 lira oldu, birkaç ay öncesine kadar 1.800 liraydı, şimdi ise 2.100 lira. Aralık ayında ya da en geç yılbaşında zam gelecektir. Belki de yıllık paket tamamen kaldırılır.
Turkcell yıllık paket işini bitireli bir sene oldu neredeyse. Maksimum altı aylık paket var. Bence yıllık paket yapmazlar artık.
Geçiş ücretsiz tabii ki.
paketleri bekleyip değerlendiricem 6 ay türktelekomda bana göre inanmıcaksınız ama daha önce türkcel 80 gb paketi aldım
10 gb kullanabilmişim 1 yılda param boşa gitmişti çünkü evde wifi full iş yerinde wifi full kullanıyodum
peki neden uzun dönem alıyosun derseniz fatura ödemeyi sevmiyorum aylık olarak 1 kere veririm 1 yıl yada 6 ay muhattap olmam
-
Altı ay da olabilir ama altı ay sonra fiyatlar hangi seviyeye gelir bilinmez. Bence yıllık paket daha mantıklı.
Anlat anlatabilirsen tabi anlayabilirse
Al yıllık geç telekomdan o zaman hocam. Neden kafa yoruyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 24 Kasım 2024; 11:37:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X