Bildirim
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (138. sayfa)
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Paketin bitmesine 1 ay kaldı, fiyatı ne kadar olmuş diye konuya bakmaya geldim, kapet kaldırılmış? Vodafone da var mı yıllık? İntenetden baktım, 6 aylık varmış!
-
Tt de yıllık var 100gb 20bin dk 2100 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay olan 1000₺ gördüm daha uygun oluyor sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 aylık alırsan muhtemelen yılbaşında zam gelir ee 6 ayın doldu bi baktın olmuş fiyatı 1250 o zaman ne yapcan yapıştır yıllığı 2100 e bir yıl ardına bakma bu devirde akşam aldığın eşyanın fiyatı sabaha artıyor
Aynen öyle.
-
valla doğru diyorsun bana 6 aylık lazımdı kafa orada kaldı
Benimde 23 aralıkta bitiyor.Netcezz
-
Toplu para vermek hiç mantıklı gelmiyor bana. İlk çıktığında uygundu şu anda aylık almak daha cazip.
tt,turkcell gibi cimri de deil.
Sil süpür'den her hafta bol bol gigabayt verir.
Kasım ayında zamanında 2 hattım icin 1000tl ye aldığım 1 yıllık mega paket bitiyor.
6 aylık paket 2000tl ye paket gördüm ama aşırı pahalı oluyor, baska bir alternatif var mıdır acaba faturasız hat için
Vodafone 16 yaş altı olan maalesef 5+5 şeklinde. Direk 10 olsa yıllık pakete rakip olabilir. Şu haliyle sınırlı rakip anca
Pttcel demişsiniz de pttcel sitesinde PTT çalışanına bile 255₺ fiyat çekiyorlar. Uçtu orası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 1 Kasım 2024; 15:31:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekkür ediyorum bilgilendirme için, acele etmekte fayda var öyleyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X