Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (136. sayfa)
-
-
Turkcell 10 GB internetle Friends dizisinin 22 bölümü izlenirken, Bulgaristan operatörü Viva'nın 10 GB internetiyle 38 bölüm Friends dizisi izlendi.
Diziler her iki operatörde de 360p kalitesinde, arka plan verileri kapalıyken izlendi.
(Denetle!)
-
Boş muhabbet itibar edilecek bir şey değil bence…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten ülkede herşey boş muhabbet dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin de boş yaptığın muhabbet...
başka ülkeyi bırakın vodafone ile turkcell bile data kullanımı olarak aynı ölçüde değil
Olabilir Turkcell kullanıyordum internet çok hızlı gidiyordu 2. Hat olarak NetGSM aldım 10 GB paket in 5 GB anca bitiyor yarısı da artıyor. Hani diyeceğim ben mi az kullanıyorum yoo aynı kullanım hatta Turkcell de paket yetmez diye video falan izlerken tutumlu davranırdım. NetGSM tarifeleri ve ek paketleri ucuz olduğu için hiç bakmıyor bile normal kullanıyorum. Kesinlikle her operatör de paket düşümü farklı..
NetGSM' den memnunmusunuz hocam ?
-
en uygun tarifeler ne kadardır hocam bakabileceğimiz bir liste var mı
Ever memnunum 2. Hat olarak konuşma ve internet paketi olarak kullanıyorum. Turkcell hattım da duruyor, NetGSM banka entegrasyonu vs SMS sistemi tam oturmamış o yüzden 2. Hat olarak tavsiye ederim. Turkcell'in sadece aylık TKÜ 14.99 TL yi ödüyorum.
Web sitesin de tarifleri yazıyor 29-430 TL arasında paketleri mevcut.
www.netgsm.com.trMobil Hat Fiyatları & Paketleri - Netgsmhttps://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-hat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 12 Temmuz 2024; 0:57:9 >
Forumda benzeri bir konu da aşağıda var. Ben yeni gördüm paylaşayım dedim.
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-den-yillik-paket-isteyenler-kulubu--158035925
-
Bu herif Turkcell çalışanı bu haberin yapıldığı her platformda bu mesajı yazıyor. Bizzat test ettim %100 gerçek Turkcell hile yapıyor
Telekom un Turkcell e göre çekişi, bağlantı hızı vs nasıl... Telekoma geçip sonra hüsran olmayalım.. 3 aylık tecrübeniz ne diyor? Tavsiye eder misiniz?
-
Antalya merkez(yada İstanbul merkez) kullanımda benlik bir değişim olmadı(olsa bile ufak farklar ben farkında değilim), başka yerler başka durumlar için ne olur bilemiyorum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu uygun fiyatli faturasiz hattlar. 75 yasindaki anne ve babam icin alacagim. 200tl fiyat cekmisler. Dusuk 5gb bile yeter bize. 70gb mutlu mega fiyatlari uçmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NetGSM En Ucuzu ...
Hangi paketmiş 200 lira olan hocam? Merak ettim. Ben birkaç aydır 290 liralık 5 GB indirimli paket alıyordum boşta kalmamak için. Bugün başlarım böyle işe deyip 6 aylık aldım 2000₺'ye. Enflasyon nedeniyle ve Türkcell'in aç gözlülüğü nedeniyle daha da artabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Eylül 2024; 22:22:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam NetGSM zaten Turkcell alt yapısini kullanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X