Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Net Gsm'de Hala bazı banka sms leri, bazı doğrulama sms leri, (steam'dir facebook tur vb ve online satın alımlar vs), tapu & noter vb. işlemlerde hala sms sıkıntıları yaşanmakta. 1 yıl geçti hala tam entegrasyon bitmedi, bitecek gibi de durmuyor. Oturmadan pek önermem. 3-5 kr. için saç baş yolamam. Anca babanne hattı olarak alınır şu haliyle.

• Merhabalar arkadaşlar, Biliyorsunuz Mutlu Mega 70 Tarifesi yıllık olarak en ucuz tarifeydi, uzun seneler kullandık ve artık kullanamıyoruz,

Bunun yerine bu tarifeyi kullanan arkadaşlar ne çözüm buldular, NetGSM' e geçenler var sanırım, Bunun dışında önerisi olan var mı ?

• Biz bu paketin en son kullanıcıları arasındayız.

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Daha 4 ayın var net dibe vurmuş ek paket bile vermiyor Turkcell hırtı salla yuvarladan da düzgün bir şey vermez.

• Benimki de dün bitti. 3.9GB kalanım oldu. İdareli kullandık. şimdi hangi pakete geçsem diye düşünüyorum. Türk telekomun uzun dönem paketleri avantajlı görülüyor.

• fsirin F kullanıcısına yanıt

👉 netgsm

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

yillik paket var mi netgsm'de?

• -Rango- kullanıcısına yanıt

Yok ama 2. hat olarak kullansan bile maliyet katlanıyor(2 hat birden kullandığın için)

Netgsm'e geçip risk almak istemeyen tt yıllık yapabilir.

(kurumlardan sms gelmeme ve ses ile iletişim kurma konusunda sıkıntılar var şu anda netgsm'de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 16 Eylül 2024; 11:10:58 >
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

3 ocakta almıştım, bir önceki paketini bitmesine nerdeyse 2 ay vardı, 6 Ocak paketi kapattıklar, bir daha gelmez sanırım, sosyal medyada operatörlerin gizli anlaşma yoluna giderek kartel oldukları yönünde haberler var, yılbaşında biz de mecburen faturalı alacağız PAYCELL kazançları nedeniyle ben zaten başka bir operatörü tercih etmiyorum, bu şekilde üzerine para alıyorduk , 10-12 yıl önce 3 liraya faturalı hat kullanıyordum gelinen nokta gerçekten inanılmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de aynı şekilde netgsm'yi internet amaçlı 2. hat olarak düşündüm malum netgsm banka entegrasyonu tamam değil.Ancak normal operatörlerin hiçbirinde uygun konuşma ve sms paketi göremedim. Telekomun 6Ay veya 1 yıllık paketi daha mantıklı kalıyor.

• fsirin F kullanıcısına yanıt

Aynn hocam tt yıllık yapıştır geç😉

En güzeli😉

• grandprix kullanıcısına yanıt
    yillik paketleri kaldirmasi ve faturasiz paketleri fahis fiyatlarla fiilen artik devre disi birakmasi tamamen rekabet yasalarina, tuketici haklarina aykiri bir durum ancak bunlara mudahale etmesi gereken ne btk ne bakanlik ne de rekabet kurumu buna goz gore gore izin veriyor…

ve millet bu fiyatlara, afrika ulkelerinde bile olmayan uc bes gb kotali internetine, cebinden her ay daha fazla eksilen parasina sesini cikarmazsa daha da uzulecek…

https://forum.donanimhaber.com/dh-uyeleri-sinirsiz-mobil-internet-talep-ediyor-kampanya-baslatildi--159430875

https://forum.donanimhaber.com/mobil-operatorlerde-internet-kotasi-kaldirilmali--159421124

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Kullanıma göre değişiyor bu 70 gb dan 25 gb kaldı.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.