Net Gsm'de Hala bazı banka sms leri, bazı doğrulama sms leri, (steam'dir facebook tur vb ve online satın alımlar vs), tapu & noter vb. işlemlerde hala sms sıkıntıları yaşanmakta. 1 yıl geçti hala tam entegrasyon bitmedi, bitecek gibi de durmuyor. Oturmadan pek önermem. 3-5 kr. için saç baş yolamam. Anca babanne hattı olarak alınır şu haliyle. |
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (137. sayfa)
-
-
Merhabalar arkadaşlar, Biliyorsunuz Mutlu Mega 70 Tarifesi yıllık olarak en ucuz tarifeydi, uzun seneler kullandık ve artık kullanamıyoruz,
Bunun yerine bu tarifeyi kullanan arkadaşlar ne çözüm buldular, NetGSM' e geçenler var sanırım, Bunun dışında önerisi olan var mı ?
-
Biz bu paketin en son kullanıcıları arasındayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha 4 ayın var net dibe vurmuş ek paket bile vermiyor Turkcell hırtı salla yuvarladan da düzgün bir şey vermez.
Benimki de dün bitti. 3.9GB kalanım oldu. İdareli kullandık. şimdi hangi pakete geçsem diye düşünüyorum. Türk telekomun uzun dönem paketleri avantajlı görülüyor.
-
👉 netgsm
yillik paket var mi netgsm'de?
-
Yok ama 2. hat olarak kullansan bile maliyet katlanıyor(2 hat birden kullandığın için)
Netgsm'e geçip risk almak istemeyen tt yıllık yapabilir.
(kurumlardan sms gelmeme ve ses ile iletişim kurma konusunda sıkıntılar var şu anda netgsm'de)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 16 Eylül 2024; 11:10:58 >
-
Ben de aynı şekilde netgsm'yi internet amaçlı 2. hat olarak düşündüm malum netgsm banka entegrasyonu tamam değil.Ancak normal operatörlerin hiçbirinde uygun konuşma ve sms paketi göremedim. Telekomun 6Ay veya 1 yıllık paketi daha mantıklı kalıyor.
-
Aynn hocam tt yıllık yapıştır geç😉
En güzeli😉
yillik paketleri kaldirmasi ve faturasiz paketleri fahis fiyatlarla fiilen artik devre disi birakmasi tamamen rekabet yasalarina, tuketici haklarina aykiri bir durum ancak bunlara mudahale etmesi gereken ne btk ne bakanlik ne de rekabet kurumu buna goz gore gore izin veriyor…
ve millet bu fiyatlara, afrika ulkelerinde bile olmayan uc bes gb kotali internetine, cebinden her ay daha fazla eksilen parasina sesini cikarmazsa daha da uzulecek…
https://forum.donanimhaber.com/dh-uyeleri-sinirsiz-mobil-internet-talep-ediyor-kampanya-baslatildi--159430875
https://forum.donanimhaber.com/mobil-operatorlerde-internet-kotasi-kaldirilmali--159421124
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kullanıma göre değişiyor bu 70 gb dan 25 gb kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X