Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
95
Favori
238.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    faturasız hatlarda bu sorun mevcut 300-500sms diyorlar ama bankaların sms leri 'ücretli' diye geçiyor onlara atamıyorsunuz .tek yol faturalı hat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yaptıkları 9Ay / 45 gb / 2.250TL olan paketi hiç sattılar mı acaba, merak ettim?

• Panthér kullanıcısına yanıt
    12 ay olsa yine alırdım heralde. Benim paketim 5 haziran da bitiyor. Heralde tarife değiştirmekten başka bir yol yok. Şu an mutlu mega 70 paketine muadil bir paket varmı başka tarifelerde?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Geçen ay taşıma yapıp buna geçtim.

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Cok iyiymiş paket UpCall gibi bir uygulama sunsa tt tadından yenmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 30YIL —> 2222’e yolla deneyen var mı mevcut paketi ikiye katlıyormuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akid kullanıcısına yanıt

denedim fakat paketiniz uygun değildir diyor. sanırım aylık paketlerde geçerli sadece

• sazansavar kullanıcısına yanıt

Kötü olmuş o zaman.

• Bu pakette ne kadar kaldığını anlamak için PAKETKALAN yazıp 2200 e gönderiyorduk. Sanırım o hizmet de kapanmış.Nisan ayından bu yana mesaj gönderilemiyor.

• fsirin F kullanıcısına yanıt

Turkcell Mobil uygulamayı yükleyin orada herşey var...

• fsirin F kullanıcısına yanıt

ya da arama kısmından *159# yi arayın kalan bilgisi gelecektir.

• Paket bitmek üzere son 20 gün Turkcell aç gözlülük yaptı bende 2. Yeni hat aldım netgsm den fiyatları daha uygun Turkcell artık atıl vaziyette 2. Sim olarak dursun. Netgsm iyi bir deneyim sunarsa Turkcell i de taşırım artık.

• C4H1T kullanıcısına yanıt

En uygun hat alma yöntemi ve paketi nedir hocam. Ya da taşıma mı yapılsa daha karlı. Hangi yolu yöntemi izlediniz, teşekkürler.

• Professor X kullanıcısına yanıt

Hat alasım vardı Turkcell taşımak yerine yeni hat aldım 400-500 TL civarı ekstra masraf çıkıyor. Hattı deneyimlerim dedim beğenmez isem anama veririm ucuz ucuz konuşsun. Ha beğenirsem Turkcell i de taşıyabilirim, deneyimlemekten kastım da bankacılık vs gibi uygulamalar da onay SMS i geliyor mu gelmiyor mu ona bakıcım. Hat taşıyan da yeni hat alan da önce sim kart satın alıyor bu da 90+59 TL kargo ücreti ile 149 TL ye geliyor. Sim kart gelince ister hat taşıyın ister yeni 0510 ile başlayan yeni bir numara seçin size kalmış. Hat alırsanız dediğim gibi 400-500 civarı bir extra ödeme yapıyorsunuz. Ben 10 GB 500 dk 250 SMS paketini aldım 99 TL aylık ve daha yeni hat aktif oldu 80-90 MB internet hızı alıyorum. Bence yeterli Turkcell de bu civarda veya biraz daha hızlı zaten. Yöntemi sormuşsun yöntem internet üzerinden yani netgsm in sitesi üzerinden. Sadece tüm bilgileri ve kimlik resmini siteye yüklendikten sonra e devlet üzerinden belgeleri onaylıyorsun ve bunu da bankacılık üzerinden e devlete giriş yaparak yapıyorsun. Sonra hattın aktif olmasını bekliyorsun, biraz uzun yazdım umarım anlatabilmişimdir.

• MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

sakınha bu soygun paket alınırmı hiç ben binliraya aldım 70 gb şuanda o bile avantajsız kaldı yetmiyo pakete geçicen tarifeler pahalı taatlü bişi yaptır

Banka işleri ne durumda? Anlaşma yapılan banka sayısı çok az görünüyor hala.

• Antocio kullanıcısına yanıt

2. Hat olarak aldığım için deneyimlemedim ama kendi konusunda ve NetGSM web sitesin de adı geçen bankalar ile SMS sorunu olmuyor diyorlar. Diğer bankalar ile de çalışmalar yapılıyormuş.

Birde şöyle bir durum benim gibi 2. Bir yeni hat numara olarak alıyorsanız eğer. Her yerde kayıtlı (bankacılık, web siteleri, alışveriş platformları vs) eski numaranızı bütün bu platformlarda yeni numara ile değişmek bana biraz zahmetli geldi. Bu yüzden 14 TL telsiz ücretini öderim o işler için dursun zararı yok.

Netgsmde taahhüt yok. Zam gelirse fiyat avantajı diye bir şey kalmayacak onu da düşünmek lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paket kapanmış gibi anladım son yorumlardan ama baktığımda hala alınabiliyor 1000 TL. sanırım önce kaldırdılar sonra geri getirdiler.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hangi paket hocam?

Edit: 1000₺ yazıyor ama bir anormallik olmasın? Aylık fiyatı baya uyguna geliyor zira Türkcell en uzun 9 aylık Bolca Ekstra paketini 45 GB internet ile 2250₺'ye veriyordu en son?

Edit 2: Mutlu Mega 70 GB paketini almak için aşağıdaki linkten "Hemal Al" butonuna basıp telefon no girdiğimde paket listede alınabilir olarak görünmüyor. Sistem hatası var galiba. Zaten bu tarihte bu fiyata vermeleri güç.

Link:

Bolca Ekstra 45 GB:

Almayı deneyen ve başarabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Haziran 2024; 2:11:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.