evde işte wifi olunca yaşta ilerde olunca ayda 3gb bile yetiyor bana yazın tatil beldelerinde 7-10 gün harcıyom anca. ondada ek gb yüklerim olur biter. düşük paket arıyorum ama adamlar hepsine geçirmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2024; 11:43:17 > |
Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (141. sayfa)
-
-
adamlar faturasız yıllık paketi kaldırıp utanmadan yaklaşık 5000 tl'ye yıllık faturalı paketi getirdiler. bir de ilk 3 ay 40 gb kullanabilirsin diyor sonra serbest. tonla para alıyor yine sınır koyuyorlar. alırsan paranla da rezil ederim fiyatlarla da diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 24 Kasım 2024; 15:57:33 > -
İyi de zaten ayda 10gb yapıyo.
Ne gerek var ki böyle bir pakete
Fiyat zaten komedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 24 Kasım 2024; 16:7:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk telekom faturasız yıllık 2500 tlden tüm müşterileri toplar bakalım
-
Yeni fiyat 2450 olur tahminimce
(Yeni fiyat açıklanmadıysa tabii)
Fiyat bedavaymış, bayadır böyledini görmedim nasıl geçiş yapılıyor buna?
Bedavamı aylık 10 gb 410 tl iyimisin hocam
Yıllık 5000 bin tl
2500₺ turkcell den paket bekleyenler şaşkın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
elinizi çabuk tutmanız lazım yoksa zam gelebilir. uygulama, bayi, sms, müşteri hizmetleri hava kara her yerden geçiş imkanı mümkün.
-
Aylık mı? Yıllık paket değil miydi o yıllık 120GB paket 410TL sandım ben o yüzden öyle dedim.
ben de ironi yapıyorsunuz sandım.
-
Eski bir Mutlu Mega kullanıcısı olarak sizlere tavsiyem, Telefonunuz çift hat özellikli ise hatlarınızı ön ödemeli(faturasız hazır kart ) ve fiziki sim kart' a çevirmeniz,
aylık sadece 14 Tl vergisini ödemeniz,
internet için yurtdışı e-sim ler var, 50-100 TL aylık,
tüm işlerinizi internet üzerinden yapabiliyorsanız bu şekilde çözüm var.
-
aralığın başında paket bitiyor düzgün bi paket gelse de uğraşmasak
Türkcell den beklentim kocaman bir 0 arkadaşım düzgün bir paket geleceğini sanmıyorum maalesef.
-
tt yıllık var alternatif olarak bi tek
Benim bölgemde tt sorunsuz,ben geçiyom valla sizi bilemicem
Geriye doğru bakarsanız 6 aylık paket 2500₺ . Yıllık zaten yok. Olsada 4 den aşağı olmaz. Çok beklentiniz olmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
forum ist telekom mağaza kampanyası.
2gb 120 tl
10 gb 170 tl
isteyen yakın olan geçebilir ben geçtim 2gb bana yetiyor hele kışın 1 gb bile bulmuyorum ara sıra, dışarda baktığım sadece mail haber w.app telefona yapışık genç değilim.
bir yazın tatildeyken yetmiyor bir ek 5gb atarım keyfime bakarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Kasım 2024; 22:13:55 > -
Daha geçmedin mi acele et pakete ya zam gelecek yada kalkacak
Kalkması halinde pttcell'i es geçtiğim için büyük bir pişmanlık yaşıcam o kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X