Şimdi Ara

MUTLULUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla filme gitmek istiyoruz. mutluluk filmini seyreden varmı tavsiye edermisinz.

• beyazperde.com dan bak yorumlara bende izlemedim ama zeki demirkubuz yapmissa bence kesinlikle iidir git bence
  • geçen cumartesi gittim...zülfü livaneli nin mutluluk isimli kitabından sinemaya uyarlanmış bi yapıt.ve hiçte fena bi film olmamış.özgü namal ın oyunculuğu süper.kimi zaman ağlatıyor kimi zaman kahkahayla güldürüyor.sıradşı değişik bi film.tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

geçen cumartesi gittim...zülfü livaneli nin mutluluk isimli kitabından sinemaya uyarlanmış bi yapıt.ve hiçte fena bi film olmamış.özgü namal ın oyunculuğu süper.kimi zaman ağlatıyor kimi zaman kahkahayla güldürüyor.sıradşı değişik bi film.tavsiye ederim...

+1
  • şimdi geldim filmden...izlemeyenlere tavsiye olunur
  • c.martesi gittim seyir zevki olan bi film herkese tavsiye ederim
  • Ben de dün izledim. Beni gerçekten etkiledi film. Sıra dışı senaryosu ve muhteşem performanslarla vizyondaki son zamanların en iyi türk filmi diyebilirim. Film, özellikle müzikleri ve doğrudan duvar kağıdı olmaya aday kareleriyle tam bir bütünlük gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Töre'nin bu kadar güzel işlendiği bir film daha izlememiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.