Şimdi Ara

MUTLUMUYUZ BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2028 haziran ayına kadar HARD bir yaşam süreceğiz, ilk meyveler ağızda muazzam tad bıraktı.

REİS vatandaşını düşünerek obeziteye savaş açtı ve ülke insanını FİT yapmak için tüm tedbirleri aldı diyolla.

Dumansız hava sahası içinde TÜTÜN ürünlerinden uzak durulması gayretinde bulunuyor.

Emekli ve ASGARİ ücretli insanlarımızın geliri ile hayatta kalma oyunundaki esad SURVİVOR nasıl olur tüm dünyaya gösterek TÜRKÜN GÜCÜNÜ ispat ediyor.

Milli takımda elendi, FUTBOL denen ilizyon ile ülke gündemi pek umrunda olmayan MİLYONLAR şimdi gerçekler ile yüz yüze kald.

Bu daha FRAGMAN, Turpun büyüğü heybede diyorlardı aha size TÜRKİYE GERÇEKLERİ :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• EYT'lilerin ülkenin kötü gidişatı hakkında konuşmaya hakkı yok.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Eytlilerin maaşları ins hep 10 bin TL de kalır tek isteğim bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis sırf oy almak için eyt çıkardı millette 2 kuruş para alacaz diye oy attı güzel bir şekilde çevirip geri millete sapladı..Sonra özrü kabahatinden büyük kasada para yok dedi..Gram üzülmüyorum daha beter olsunlar bunlar daha iyi günler satarsa reis satar gerçi satılmadık fabrika veya şirket kaldımı bilmiyorum..Benim için hava hoş sıkıntım yok derdi olan düşünsün bu bana da etki ediyor o kadar da olur yapacak bir şey yok.Ben insanımıza bunları göre göre hala önlerine atılan 2 kuruş paraya temah ettikleri için yazılar olsun diyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memur mutlu.
    İki evli memur olsa eve ayda en az 100 bin TL para giriyor.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Ev de kira değilse ballı lokma.

• EYT'li Over nam-ı diyer Agababangıda kurban etlerini bitirdi galiba. Ağlama konusu mu açtı yoksa reis e şirk koşma konusu mu belli değil. Safını sıklaştır, amannn safını belli et adamım. MUTLUMUYUZ BEYLER 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    napıyonuz beyler
    7 yıl önce açıldı
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkenin şuanda kaymağını cidden karı koca memur en düşük 40+40 80k maaş üstüne atadan dededen babadan 1+1 bile olsa daire kaldıysa 5 kuruş kira ödemeden ballı kaymaklı yaşıyorlar. Onlar dışında ve malum siyasiler dışında ülke açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor kiralar faturalar sabit giderler gıda başta olmak üzere aldı başını gidiyor bir top dondurma 60 70tl en dandiği. Gel de yaşa bu ülkede. Tamamen cehennem similasyonunda şuan türkiye 7 sinden 70 ine varıncaya kadar cehennemdeyiz kimsenin gıkı çıkmıyor. Demekki herkes mutlu mesut...

• MUTLUMUYUZ BEYLER

yeterince protein aldığında türkler

• hangi dönemde mutluydukki.?

• Cem kullanıcısına yanıt

Sicaklardan conta yakti buyuk ihtimal agababangida.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.