Şimdi Ara

Muvo Tx 512mb(Radyosuz)129 milyon??Bu fiyata bu ürün nasıl sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

süper yorumlar

takdir edilmek güzel şey teşekkür ederim
  • mersinde kalmadığı için aleti alamıyorum. adanadaki carrefourda ürün var mı yok mu bilen var mı? Olmazsa istanbuldan birileri bana bu aletten alıp gönderebilir mi? Ürün+kargo masrafını iş bankası hesabına anında havale edebilirim. ulaşmak isteyen pm atsın!!!!!
  • ben 10 gün önce Adana Carrefour'dan aldım, şu anda kalmışmıdır bilmiyorum. Benim ürünü gördüğüm Carrefour Kataloğunun son günü bu gün. 14 Haziran yani. eğer tekrar gitme şansım olursa ancak o zaman bilgi veririm size ürünün son durumuyla ilgili.
  • sesi az olduğu bir gerçek ama çok ta az değil bence böyle olmasıda iyi sonra kendimizi kaptırıyoruz açıyoruz sesi manyak bi şekilde kulak sağlığımıza zararlı oluyor bence ses gayet normal
  • şimdi sesin seviyesini sorun olarak nitelemedim umarım herkese bunu anlatabilmişimdir((bu benim fikrim))evet sesi aletin çok az.Son seste rahat rahat bi aleti 1 saatten fazla dinleyebiliyosanız sesi az demektir bence. Ki bu güzel olmuş en azından insan sağlığı için. ve yazılımla ve Mp3gain((mp3lerin ses şiddetini artırarak ben denedim sonuç olumlu)) ile bu sorunu bir az olsun aşmak mümkün. Yani (-) bi özelliklik değil bence.
  • doğubankta ne kadar bu alet bende almayı düşünüyom.
  • ben kullanıyorum ve gayet memnunum ki

kolay kolay bu olmaz
  • Geçen hafta hep bu ürün konuşuldu ürün kalmadı kampanya sona erdi ama Carrefour bi ürün daha getirdi topic bir kaç hafta daha üstte kalacak galiba bu da fiyatıyla eskisinden geri kalmıyor ama FM yok: Muvo TX USB 2.0 512 MB 139 YTL
     Muvo Tx 512mb(Radyosuz)129 milyon??Bu fiyata bu ürün nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallight -- 19 Haziran 2006; 0:14:48 >
  • Carrefour'un yeni kataloğunda gördüm bu ürünü. 139 Ytl. Şimdi iice kafam karışıyor benim. Radyolu olanı 129'a sattılar. Radyosuz olanı 139'a satıyolar. Enteresan bi durum. Yoksa daha önce de sormuştum. Creative bu yeni Special Editionlarda ucuz olsun die kaliteyi mi dşürdü??

Adana Carrefour'da cumartesi günü gittiğim de yoktu bu ürün. Haberiniz olsun
  • bu creative in kaliteyi düşürmesiyle bağlantılı bi olay değil. çünkü fiyatı etiketleyen creative değil. yani o ürün dünyanın 4 bi yanından bambaşka fiatlara satılıyor. carrefour da bunlardan biri. radyolusundan daha pahalıya satılması mağazadaki satın almacıların ve promosyonlardan sorumlu kişilerin işi. yani onlar radyoluya radyosuza çok bakmazlar..stokta erimesi gereken ne varsa onun fiyatı iner...
  • acaba radyo donanımsal olarak mı yok, yoksa yazılımsal olarak mı iptal edilmiş.. ikinci durumsa belki firmware ile radyo özelliği kazandırılabilir..
  • yazılımla ilgisi olduğunu sanmıyorum, çünkü aynı modeli 2 farklı şekilde ürettiler diye biliyorum. Muvo Tx, ve Muvo Tx Fm olarak. Mantıklı gelmiyor, radyoyu yazılımla çıkartıp fiyatı 50 dolar indirmeleri((aşağı yukarı fark buydu))
  • Bir kaç gün önce Carrefour'a gittiğimde aklıma geldi, acaba Carrefour'da kalmış mıdır 129 YTL'ye Muvo TX FM diye. 139 YTL'ye radyosuz olanı vardı. Bu forumda Creative'in başka bir ürününün (Zen Neeon) firmware'i değiştirilerek, var olan radyonun açığa çıkarıldığını da okumuştum. Aklımda yazılımı değiştirilen ürün Muvo TX olarak kalmış. Fiyatı biraz yükseltmişler, ama yine de alınabilir fiyatmış deyip, sarın ordan bi tane dedim

Eve gelince hemen forumu açtım, nerden yazılım indiriliyordu diye. Gerçeği öğrenmem, fazla uzun sürmedi. Bir hafta önce radyolusu 129 YTL'ye satılan ürünün radyosuzunu 139 YTL'ye almıştım. Yolda kendime, burada yazamayacağım şeyler söyleyerek. gittim, cihazı iade ettim.

• benim anlamadğım nokta nasıl oluyor da yazılımsal olarak radyo geliyor? yani bu creative üreticileri çipini ve ne bileyim alıcısını yerleştirip de mp3 çalar "radyosuz" olsun diye mi uğraşıyorlar? yoksa firmware bir mucize mi
  • radyo için galiba TRT'ye bi miktar((ne adı altında bilmiyorum)) para veriliyo. Yazılımını yüklemeyip, radyosuz diye eğer piyasa daha ucuza sürüyolarsa mantıklı bence. İsteyen gider Tx Fm firmware'ini yükler olayı halleder.

Firmware bi mucize değil. Yazılım olayının kendisi bi mucize.((firmware zaten aletin yazılımı oluyo)) Uzun uzun konuşmak gerekirr bunuu...

Dorax; bendekinde hani radyoo var ya,, heraldee sadece kanalların sırasını ayarlamak için açtımm
  • radyo aslında yazılımsal olarak gelmiyor sadece bazı urunlerin radyo ozellikleri vergisel artislardan dolayi kilitleniyor. bu ozellikle avrupa da olan bi uygulama. eger boyle bi durum varsa yani radyo kitlenmişse ve firmware de uzerinde oynamaya musait bi yapıdaysa, radyolu firmware i ekleyip cihazına mucuzevi bi şekilde radyo ozelliğini ekleyebilirsin. ama bu her marka ve her yazılım için gecerli değil. yurtdışı forumlardan birinde okumuştum, 6 gb lık philips lerde menu de sadece radyo ikonunu cıkartabilmişler gerisi olmamış
  • slm arkadaşlar creative muvo tx fm aldım 2 ay önce firmware yükler alet gitti
    bidaha hiç gözükmüyo...
    teknik servise gitti kulanıcı hatası dediler
    ne yapmam gerkiyo bu benim hatammı şimdi benim alet ne olcak bide bu distürübütorun adresini telini bilen varmı ya hiç bir yerde yok
  • distrubutor multimedya.com

sorundan şu şekilde kurtulmayı dene:
    1. bilgisayarına en son firmware update i yukle /(creaative anasayfasından support ve downloads, ulke olarak amerika yı sec)

2.aleti bilgisayara bagla

3. firmware e cift tıkla.
    4. Recovery mode secenegini gorunce ekranda , aleti bilgisyayar baglantısından ayır.
    5. pilini cıkart sonra play tusuna bas ve basılı tut ve bu islemi yaparken aleti tekrar bilgisayara bagla.
    6. usb den aleti bagladıktan sonra play e basmaya 10 saniye kadar devam et
    7. bilgisyarda yeni donanım bulundu yazısı cıkınca playi bırak.
    8. windows Recovery Device (ya da USB Device) buldugunu soyleyecektir sana. sana secenek getirecek hayırı tıkla ,ve windows a arama yaptırma " -Do not search." ben yuklenecek driverı kendim sececegim gibi bi secenek olmalı. boylece Windows gerekli yazılımı yukleyecektir.
    9. tekrar yukledigin firmware e cift tıkla
    10.firmware sırasında , download secenekleri arasından "Format Data Area" nın secili olmasına dikkat et. bir kere next e bastıktan sonra da cıkabilir bu secenek ilk asama da da...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.