Şimdi Ara

Muvo Tx 512mb(Radyosuz)129 milyon??Bu fiyata bu ürün nasıl sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın bu s......... yarışı değil 2 gün önce carrefourdan aldım internette araştırdım 250 ytl civarı satılıyor kutu içinde boyun askısıda var 200 mp3 ü 3-4 dakikada yükledim usb 2 dediklerinden bugün baktım 1 tane kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiyali

haklısın bu s......... yarışı değil 2 gün önce carrefourdan aldım internette araştırdım 250 ytl civarı satılıyor kutu içinde boyun askısıda var 200 mp3 ü 3-4 dakikada yükledim usb 2 dediklerinden bugün baktım 1 tane kalmış

sağol,

birbirimize yardımcı olmak için buradayız..
  • quote:

ben dediğinin radyolusunu aynı fiyata/carrefourdan aldım

benim gördüğüm 129 YTL Creative Muvo TX,,, FM yoktu, kaç ay önce aldın bilmiyorum, ama şu andaki kurla pek mümkün değil radyolusunu o fiyata vermeli.

İlginize çok teşekkür ederim. Heralde yarın gidip bakacam Carrefour'a. İnş vardır. Beğenmezsem iade ederim diye güveniyorum bakalım. Herkese çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdayangac

arkadaşım sidik yarışı değil bu, soran arkadaşa da aynı şartlarda aldıramıyorsan bunu buraya neden yazıyorsun?

quote:

ben dediğinin radyolusunu aynı fiyata/12 aldım

ben benzer bir fiyata muvo c100 aldım.

eksileri:
    -spor görünüm, biraz irice
    -256 mb
    -kendi kulaklığı kötü
    -aldığında radyosuz

artıları:
    +spor yaparken ya da yazın cebinde, deniz kenarında su sıçramalarından ve terden etkilenmiyor
    +SD kartla artırılabilir hafızaya sahip. yani 6 ay sonra 4 gb'lık bir kart alıp cihazı güncellemek mümkün
    +dediğin gibi sennheiser cx300 kulaklıkla kullanıyorum. ses kaybı olmadığından dB değerinin yüksek olmasının bir anlamı olmuyor, çünkü zaten son seste dinlemeye ihtiyaç olmuyor
    +yazılım güncellemesiyle kolay bir şekilde radyolu hale geliyor

bunun dışındaki cihazlarla ilgili yorum yapamam çünkü bilmiyorum.

kolay gelsin..

Arkadaşım,, cx300 o aletle bassları nasıl veriyor?? Yani biliyosun o kulaklık o fiyata en ii bass verenlerden biri olarak biliniyor. TAbi dinlediğin şarkılara göre de değişir de, sen memnun musun??

• quote:

Orjinalden alıntı: NeCOo

quote:

ben dediğinin radyolusunu aynı fiyata/carrefourdan aldım

benim gördüğüm 129 YTL Creative Muvo TX,,, FM yoktu, kaç ay önce aldın bilmiyorum, ama şu andaki kurla pek mümkün değil radyolusunu o fiyata vermeli.

İlginize çok teşekkür ederim. Heralde yarın gidip bakacam Carrefour'a. İnş vardır. Beğenmezsem iade ederim diye güveniyorum bakalım. Herkese çok teşekkürler.

arkdaşlar kampanya sadece sizin aldığınız Carrefour da mı var? Ben mersindeki Carrefour'da böyle bir kampanya göremedim.
  • ben gazetede verdikleri katalogda gördüm. Hepsinde geçerli olmalı. Görevlilere sor istersen belki ürün getirtebiliyolardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeCOo

ben gazetede verdikleri katalogda gördüm. Hepsinde geçerli olmalı. Görevlilere sor istersen belki ürün getirtebiliyolardır.

mersinde de gördüm bu ürünü ama kiyali nin dediği gibi fm'li olan vardı 512 mb muvo tx fm siyah kutuluydu. Carrefour'un evlere dağıttığı katalogda yok ama mağazanın içinde kampanyalı ürünler bölümünde gördüm en altta hiç kimsenin görmeyeceği bir yerdeydi. Ben alana kadar kimse almaz heralde. Bi sorum var alıp kullananlara acaba v200 modeli ile arasında ses açısından çok fazla kalite farkı var mı?
  • v200 modeli hakkında bi fikrim yok şimdi kulaklık çıkış güçlerine bakıp bi kıyasla yapmak mantıklı değil. Ama Creative'in ses kalitesi yolda bırakmaz heralde hiçbi modelde...

Dediğiniz gibi inşallah Radyolu olan versiyonu içindir. Bu gün gidip alacam eğer bulabilirsem((ancak fırsat bulabildim. Final Haftası :(( ancak :))
  • Bu arada Carrefourdaki Muvo TX FM SE olanı zannedersem yani hem usb 2.0 desteği üzerinde yazıyo hem de siyah renkili olması SE olmasını gerektiriyor. SE olmayanlar için int. de kötü yorumlar duydum malzeme kalitesi firmware felan galiba SE de bu sorunlar giderilmiş (SE zannedersem Second Edition olmalı)
  • vallaa ürünü bu gün aldım. Halaa şoktayım.. Nedenini de şöyle anlatim. Arkadaşımla gittik carrefour'a cihazı baya bi inceledim, hatta satan adam da garipsedi hareketlerimi. gerçekten Creative mi diye emin olmak istedim mıncıklayıp durdum aleti:)) Çünkü TX Fm miş sattıkları ve fiyat 129 YTL. Carrefourdan çıktım ve 2 yer de daha baktık arkadaşımla, ürün poşette elimizde bu arada. Bi yerde fiyatı 139dolar + kdv diğeri 160 dolar(kdv dahil).Aletin kutusu mutusu her şeyi aynıydı onlara da baktım. Bu fiyat farkını gerçekten çok emrak ediyorum nasıl oluyor.. ürünü 1 hafta sonra inceleyeceğim yani sınavlardan sonra:))

Valla bu gün arkadaşımda çok şaşırdı. ''Olum nasıl oluyor, aradaki mesafe 100 metre, fiyatı 2 katı??'' ben de bilmiyorum nasıl oluyor dedim.işi ticarete mi döksek falan dedik ama, kim uğraşacak.

Ben şimdi merak ediyorum, bu soruyu. Alet, her şeyiyle görünüş olarak aynıydı diğer yerlerde satılanlarla. Peki bu fiyat farkı nerden geliyor??

**Bu arada ürünün 15 gün içinde iade edilmesi diye bir şeyi yok. Carrefour'da sadece raflardan alınan ürünlerin geçerliymiş o, gerçi buna da inanmadım ama. Garantisi 2 yılmış.

**Ürün Special Edition mıdır değil midir bilmiyorum.

En kısa zamanda ses kalitesiyle de ilgili yorumlarımı buraya yazacağım...

**Bu fiyata bu ürün, bana cazip geldi, siz nedersiniz??

• bende onu merak ediorum,129 ytl hemde radyolu ve piyasanın yarısı fiyatına...?
  • vallaaa abartmıyorumm,,yukarda da yazdımm, alırkenn aletii mıncıkladım yaa,,,inanamadım çünküü.. Hatta dünn bi arkadaşımın kardeşii gördüü aletii,, aa bende de var diee, teknosadan almış,, ne kadar dedim 250ydi heralde dedi,, ben 129 a aldımm,, git dedimm bi tane daha al Carrefourdan,, açmaa kutusunu satarsın dedim,,,

Satın alır almaz iki yerde daha gittim baktımm,, Teknosa ve Bimekste. Elimde poşetlee bi de... baktımm kutusu falan filan her şey aynıı..Yalnızz ordakileri pek taciz etmedim,, alacaklı olmayınca o kadar cesur davranamadım

Carrefour gibi bi yerde,, adii malll oalcağını sanmam... O kadar çok sordum kii adama ''Bakın bi şey olursa, ürün bozuk olursa, bi şey çıkarsa die 'Faturanızla birlikte getirin hemen servise yollarız dedi''.. Ben güvendim ve aldım. Bi problem yok alette.. İnşallah yakın zamanda çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCOo -- 10 Haziran 2006; 23:39:24 >
  • Carrefour Bayrampaşa dan alalım bizde diyecem ama sitesinde öyle bir haber yok.Acaba carrefour içerisinde başka bir şirket mi satış yapıyor.
  • abi bugün mersin carrefour'a tekrar gittim stand boştu, korkuyla elektronik reyonuna gittim ve görevliye sordum o da bana kalmadığını söyledi. Yav dedim kaç tane geldi bundan 10 tane dedi ve gülerek ekledi "bizim çalışan arkadaşlarımız 1er 2şer aldılar!" Ya ne biçim yer burası promosyon yapılıyor sorarsın hiç bişeyden haberş olmaz seni sinir ederler sorduğunda beleş mal gelirse kapmaya çalışırlar. Şikayet edeceğim bu çaılşanları.
  • abicim bu ürüne en kısa zamanda ulaşacağım mağazanın ismini ve adresini alabilir miyim?birde sen aldın dinledin ses kalitesi nasıl 1xaaa pille ne kadar dayanıyor?fiyat uygun ama pil meselesi midemi bulandırmıo diil hani...
  • istanbulda tabi...
  • ayni fiyata dogubankdan da alabilirsiniz ama tabii ki carrefour daha mantıklı.
  • biraz geç cevap vermediğim için özür dilerim... Tüm Carrefourlarda bu fiyata bulunabilir. Kampanya devam eder mi bilmem. mortallight'ın dediği gibiii tümm çalışanlar 3er 5er almışlar. Heralde kampanya bittikten sonra satacaklar.. işe bakınn yanii bu insanlarıı allah ıslah etsin diyorum ben.

aletin ses kalitesi 129 milyona göre ok.Sesler çok temiz baslar kendi içinden çıkan kulaklıkla çok yetersiz. onu da şimdilik bi parça normalizing olayıylai mp3lerin dblini artırarak bi gıdım artırabildim.Ama izolasyonlu en azından Cx300 gibi bi kulaklık şart.

Aletin malzeme kalitesi bana asla güven vermiyor.Ama ben 129 milyon verince bunu da göz ardı etmiş durumdayım. Tasarımı bence süper,, özellikle kullanımı çok rahat. Direk usb girişi olması muazzım bi şey. Şöyle bi örnek verim: Arkadaşın laptopında Half Life 2 oynadık birlikte,, baya bi ilerledik süper zevk aldık,, ama bitmedi tabii.. Eee dedim ben şimdii evde bi daha mı oynicam bunca şeyi. Hemen aklıma mp3 çalar geldi cebimde. Saveli dosyayı attım içine,, acayipp keyif aldım yanii bu işten.

Pil ömrüü inan herkesi tatmin eder. 10 gün oldu ben daha pilini çıkarmadım. Tabiki ben evde çok fazla kullanmıyorumm mp3 çaları bilgisayar var diye. size de 1 hafta gitsin ne farkeder ki!!

129 milyona bulursanız bence direk alın. Fazla fazla bile alın eğer ki varsa diyorum. Ama unutmayın,, kulaklıkk kesin şartt.

• ben doğubanktan aldım ses kalitesi bana göre çok iyi bazen sesi kısma isteği duyorum çünkü aşırı sesi var
    bence al pişman olmazsın
  • sesinin seviyesiyle ilgili bi tek şey söyleyebilirim. Beni asla tatmin etmedi ve hattaa çok çok az çıkıyor o verdiği kulaklıkla. Nie mi??Şöyle düşünün en son sesi açtığımda, çok çok rahat dinleyebiliyorsunuz ki bu da zaten insan sağlığı düşünülerek ve şu avrupadaki ses kısıtlama yasası gereği yapılmış bi şey heralde. Cihazı şu anda çok rahat kullandığım için firmware upgrade etmek istemiyorum((ses kısıtlaması kalksın die)) Onun yerine izolasyonlu bi kulaklık bence bu işi çözer. Rahatımı bozmak istemiyorum yoksa kendi sitesinden indirirdim USA dosyaları.

Aletin bassları gerçektende kendi kualklığıyla yeterli değil.Bununla ilgili yorum yapamam şu anda çünkü başka bi kulaklık deneyemedim. Sadece kutudan çıktığı haliyle Benny Benassi, Global Dj's, Tiesto((gerçi bu olabilir:)) gibi gibi adamları dinleyemezsiniz.Daha doğrusu tatmin olmazsınız((bence)) Ama bunun yanında Bob Dylan, Rolling Stones, Aeorosmith gibi rock üstadlarını çok büyük keyif alarak dinleyebilirsiniz. Buna Evanescene, Nickelback, Nirvana gibi daha sert rock yapan grupları da ekleyebiliriz. Ben bu haliyle onları dinlerken çok büyük keyif aldım.Çünkü sesler çok temiz ve daha önce duymadığım sesleri tüm detaylarıyla hissedebildim((Bu da Creative kalitesi oluyo heralde))

Sözün özü, ses seviyesi yazılımsal bir olay.İsteyen yükseltir.Kulaklık şart basslar ii değil.129 milyona bu aleti aldığım için çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.