Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bir çift almıştım,baktım fena değil bu paraya...Bir çift daha sipariş ettim kargo ücreti eklenmeden...

Sileceklerim geldi...Tam sipariş ettiğim gibi...
  • haber eden arkadaşa teşekür ederim. çok makbule geçti.
  • İhtiyaç vardı aldım. Teşekkürler makbule geçti
  • Sipariş verdim bakalım
  • arkadaşlar megane 2 için hangi sileceği alacağız, var mı alan arkadaş, tavsiyede bulunabilir misiniz...
  • Kliksa dan modacar 6 aparatlı her araca uygun modelini aldım 5,50 Tl.olandan. 2 günde ulaştı. inwells göndermişler. Tak Tak sesli çalışıyor, pek de iyi sildiği söylenemez. Sanayi de Polo aracıma bulamadım RBW farklı ebatta taktım iyi siliyordu ancak boyutları uymamıştı.
  • 60 cm ve 45 cm alacaksınız. Ben Inwells aldım ama daha denemedim.

@sakkin
    Kliksa'da kargo ücreti ödediniz mi? Ben bugün bagaj çantası aldım 2.95 TL kargo gelmiş sevmedim bu işi...
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Ustam hangi siteden hangi marka alalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Gelen ebatlar istediklerim problem yok. Kargo ucretsiz. Fakat inwells vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Ustam hangi siteden hangi marka alalım...

Şu anda Kliksa 2.95 TL kargo ücreti koymuş. Inwells'e de vasat diyorlar. En güzeli klasik 6 nokta Bosch almak şu şartlarda...
  • Ben de 4 lira kargo ücreti çıkıyor arkadaşlar neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: osman13

kliksa dan 65 cm lik aldım, inşAllah uygundur punto evo ya.

bugün oldu halen kargoya bile verilmedi
    üstelik müşteri temsilcisiyle olan görüşmemde sadece 5 iş günü geçtiğini ve 7 güne kadar gönderme hakları olduğunu savundu arkadaş. halbuki basit bi matematik hesabıyla 8 gün geçtiğini hesaplayamadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 3 Kasım 2013; 23:35:36 >
  • ben hızlıaldan inwells aldım, biraz uzun sürdü gelmesi(24ünde sipariş verdim 31inde kargoya verildi, kargo 5 kasımda teslim etti:)
    taktım güzel siliyor memnun kaldım, gerçi ben zaten çok detaylı incelemem,
    fiyatına göre iki silecek 7,06 (ücretsiz kargo) gayet iyi bence
  • ford focus sw ve corsa araçlarım için RBW marka silecek aldım. şimdilik sesiz ve sorunsuz.

bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

2000 model Astra G ye hangi boy uyuyor acaba ve acilen ihtiyacım var.

2005 model astra g icin 51 cm ve 48 cm hizlial dan aldim. Sileceklerden memnunum. Tavsiye ediyorum.

Hocam aracım 2000 astra G hatcback...Ön iki ve 1 tane de arka silecek lazım Önlerin ölçüsü hangisi arkanın ölçüsü hangisi acaba ?
  • arkadaşlar 2009 volvo s40 araca hizlialdan uygun fiyatlı hangi sileceği almam gerekiyor ölçüleri bilen varsa yardımcı olabilirmi.
  • Mart ayında modacardan uyduruk bir silecek almıştım. 800mm - 750mm boyutlarında 35-40 tl ödemiştim. Daha 1 yıl olmadan hoşaf oldular..

Bu kez paraya kıydım Bosch Aerotwin aldım 65tl..

Maslak Olcayto otodan aldım. Netten satışı da var.

Serviste aynı sileceğe 120tl demişlerdi o yüzden bu da bir nevi sıcak fırsattır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Mart ayında modacardan uyduruk bir silecek almıştım. 800mm - 750mm boyutlarında 35-40 tl ödemiştim. Daha 1 yıl olmadan hoşaf oldular..

Serviste aynı sileceğe 120tl demişlerdi o yüzden bu da bir nevi sıcak fırsattır :)

Hocam saygı duyuyorum düşüncenize ama o rakama 15 çift kalitesiz markasız alıp 15 sene kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Mart ayında modacardan uyduruk bir silecek almıştım. 800mm - 750mm boyutlarında 35-40 tl ödemiştim. Daha 1 yıl olmadan hoşaf oldular..

Hocam saygı duyuyorum düşüncenize ama o rakama 15 çift kalitesiz markasız alıp 15 sene kullanılır.

Aklıma gelmedi değil. Ancak 800mm - 750mm boyutu ve aracıma uygun ucu bulmak çok zor. Bir de kaliteli bir sileceğin parasına birsürü kalitesiz silecek almak bana mantıklı gelmedi. Sonuçta cebimden yine 40-50tl çıkacak..

3-5tl ye alan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasınlar, yetkili servise gidip 120tl silecek alan çevremde bile insanlar var. İlla orjinal olacaksa daha uyguna alternatif olduğu için burada paylaştım.

• kliksadan gelen inwelsler çok hoşuma gitti. ses yok kir yok. tam fiyat performans ürünü. ancak ikinci seneye çıkarmı orasını bilmiyorum. çıkmasa da önemli değil 6 tl'ye yenisini alırım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.