Şimdi Ara

MÜZELİK BİANCHİ 1992

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1992 yılında italyadan sipariş üzerine gelmiştir bu zamana kadar kapalı garajda üstü brandalı bir şekilde muhafaza edilmiştir tek bi vidası bile değişmemiştir (lastikler pirelli bm 60)

MÜZELİK BİANCHİ 1992 MÜZELİK BİANCHİ 1992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverandever -- 6 Şubat 2014; 21:52:32 >

• keyfe keder olması iyi olmuş.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    sen bul bunun gibi orjinallikte ben bunu balyozla parçalıcam
  • Donanımı hakkında hiçbir bilgi verilmeyen bisiklet için neden 6.000 lira vermeyi düşüneyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehseet

sen bul bunun gibi orjinallikte ben bunu balyozla parçalıcam

ben şimdi 20 sene öncenin market bisikletini "bundan başka yok" deyip 1000 liradan satabilir miyim? elbette hayır. muhtemelen siz de aynakolu markasız olan bir bisikleti 6000 liraya satamazsınız.

• aynı yıldan kalma bianchi bisikletim var ki daha bakımsız, biçtikleri fiyat 30 tl, satabileceğin maksimum fiyat 100 lira şahsi görüşüm, kimse buna 6000 i bırak 600 vermez aşırı düşkünü değilse.
  • Hadiii bunun aynından var bende ya biraz bakımsız ama o da sanırım 3500 eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay vay efsane thomisus kadro. Arka aktarıcı 7li suntour du di mi
    bende de 92 yapımı orjinal italyan "edoardo bianchi" meta vardı hatta Full suntour setti

işin ilginci bu kadro 92de trde thomisus olarak satıldı. Meta Karne hediyemdi çok iyi hatırlıyorum.
    metanın kadrosunun arka kısmı sele boğazının dibinden başlıyordu. Bir detay daha, arkaya uzanan boru thomiauslarda kadroya direkaynaklıydı, burada daha eski bir yöntem olan ilave gwçma kullanılmış.

bu bisiklet 92den önce imal edilmiş bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 5 Şubat 2014; 16:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kymelria kullanıcısına yanıt
    olabilir 92 yılında alınmış imal edildiği tarihi net bilmiyorum full suntour aynen
  • Utkusen U kullanıcısına yanıt
    kardeşim bakımsız çart çurt değil dediğim gibi tek civatası değişmemiş 6000 tl yi makara olsun diye yazdım belki hastası çıkar falan diye
  • tamay_aytam kullanıcısına yanıt
    eder kardeşim 3000 e rahat gider
  • 60 liraya hurdasını alır max 600 liraya restore ederim 10da bir fiyata konu kapanır

cidden uçuk kaçık işler peşindesiniz ve şöyle bir şey demişsiniz ''sen bu orjinallikte bul ben bunu parçalayacağım'' siz bunu o fiyata satın, ben kendi bisikletimi parçalamaya hazırım

Edit: yarış bisikleti vb. ya da zamanın moda ikonu olmuş bir bisiklet olsaydı belki o fiyatı ederdi bugün
    şu anki durumda ise 2050lerde belki ulaşır o bisiklet dediğin fiyata hala sapasağlam şu haliyle kalırsa.

+şunu da diyeyim ''her kör malın bir alıcısı vardır.'' Misal zamanında adam bakkal çırağıdır bu bisiklet onun dostudur ufak yaşlarda görür şimdi milyonerdir sana dediğin fiyatın on katını da verir bu ayrı konu ve fazlasıyla olağanüstü bir durum.

Ama herhangi bir kişiye bisikleti bilen ve ilgilenen bir kişi 700-800 en yüksek fiyat.

Kendim görüp inceledikten sonra 300-400 tl arası verebilirdim en basiti.

(edit + imla hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 5 Şubat 2014; 21:56:55 >

• Benim çalınan metalik gri kadro lacivert maşa gibi olsaydı 1000tl sayardım. O da hatırası olduğu için
  • dalgamı geçiyorsun kardeşim
    1950 model falan olsa belki eder o kadar
  • Sahibinde klasik motorlar bölümünde gezerken denk geldim 6 bin tl yi görünce baya güldüm bazı arkadaşlar 3 bin lira eder demiş yahu 1950 lerden kalan motorlar o fiyattan gidiyor yarış bisikleti vs olsa anlarım hiç bir özelliği yok bu bisikletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.