1,5 hafta önce bırakmıştım ama 4 gün dayanabildim. cidden bir bağımlılık boyutunda ve rahatsız hissetsem de saatlerce durmadan dinliyorum. bundan başka bir bağımlılığım yok. yarından itibaren bir tane bile müzik dinlemeyeceğim. bağımlılık boyutu geçince belki arada bir dinlerim buraya yazacağım |
müziği bırakıyorum
-
-
Youtube kanallarından görüp son 2 hafta sadece sözsüz müzik dinlemiştim muhtemelen işe yaradı ama emin değilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de birkaç hafta önce büyük ölçüde bıraktım, ciddi anlamda dikkati dağıtıp bağımlılık yapıyor
-
Klasik müzik dinleyin, Mendelssohn Lieder ohne worte iyi bir başlangıç olabilir, Mozart piyano konçertoları yine sakin ve ayak uydurmaya müsaittir zihninizi açar, ders çalışmadığınız zamanlarda müzik ihtiyacınızı gidermek için Prokofiev, Şostakoviç, Brahms dinleyin. Müzik iyidir, bence doğru müzik faydalıdır da.
-
yolda molalarda dinlersin olm en fazla
niye bu kadar kastınız
Olm çok bağımlılık yapıyor benim de kurtulmam lazım tuvalete giderken bile phonk dinliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem muzik dinleyip hem ders çalışıyosan bu durumu lehine çevirebilirsin aslında özeelikle sayısal çalışırken.
-
Çaykovski favorim (5 kişi falan biliyorum zaten xd)
Bırak müzik haram zaten, konsantrasyona ve ruh haline olumsuz etkiler var.
ben artık sadece alkol alırken dinliyorum
-
Aga sen troll müsün yanlış anlama genel anlamda soruyorum
-
Yarı troll yarı ciddi
-
çaykovski seviyorsan rus müziğini keşfetmeye devam et rahmaninoff olsun prokofyev olsun stravinsky olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X