Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Bir şiir yazarım bir türkü söylerim Bir sen olurum Bir ben ölürüm Bu akşam ölürüm Sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz
quote:Orjinalden alıntı: Winston El Mariac HADİ BİRBİRİMİZE GÜZEL ŞARKILAR SÖYLEYELİM WHY?teknikıl açıklama pls
Tum zamanlarin en hit parcasi : Kiraz Sensiz bu yaz , yaz değil kiraz Sensiz bu yaz , neşemiz yok kiraz Sensiz bu yaz , yaz değil kiraz Sensiz bu yaz , yaşamak zor biraz Sen düşünme bunları , haydi tatil yap Silme sen hatıraları , çıkmaz kiraz Bahçeye nar ekmiştik hatırladın mı? Narı beni terk ederken ağlamadın mı? Sensiz bu yaz , denizler sert biraz Sensiz bu yaz , yaşamak zor kiraz Sensiz bu yaz , denizler sert biraz Sensiz bu yaz , yaşamak zor biraz Bahçeye nar ekmiştik hatırladın mı? Narı beni terk ederken ağlamadın mı? Sensiz bu yaz , alkol var biraz Sensiz bu yaz , kafalar full kiraz Sensiz bu yaz , dağıttık biraz Sensiz bu yaz , bahane çok kiraz
quote:Orjinalden alıntı: weresth Çok mu düşünüyonuz bu konuları yav.Anlayamıyorum .. Sorunlu musun adfasdfasdfadsf
quote:Orjinalden alıntı: wIzI_ Konuyu açan akraba evliiği sonucu galiba Yok Çernobil'in etkileri bunlar
quote:Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner quote:Orjinalden alıntı: wIzI_ Konuyu açan akraba evliiği sonucu galiba Yok Çernobil'in etkileri bunlar Tübitak'a hoşgeldiniz..
quote:Orjinalden alıntı: wIzI_ Konuyu açan akraba evliiği sonucu galiba yok o bizim arkadaş, aynı okuldayız ailesi pc'sine şifre koymuş.