Şimdi Ara

Müzik Çalar ya da Mp3 Çalar ile Format Atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Usb olmadığı için mp3 çaları usb gibi kullanarak format atmayı denedim ancak kurulum ekranı bir türlü gelmedi (xp indirdim, rufus ile iso dosyası ile ilgili gerekli işlemleri yaptım, bios ayarlarından usb yi birinci sıraya getirdim ancak kurulum ekraı gelmedi)

Pcyi açtığımda önüme iki seçenek çıkıyor
    1.windows xp professional
    2.windows recovery console

windows xp professional i seçince aşağıdaki uyarıyı veriyor ve güvenli modda bile açılmıyor pc

windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı:
    \windows\system32\config\system
    özgün kur disketini veya cd-rom kullanıp windows kuru başlatarak bu dosyayı onarmayı deneyebilirsiniz. Onarımı başlatmak için ilk ekranda r yi seçin.

Windows recovery consoledan da ben anlamıyorum.

Pc im lg x130 netbook satalı satasız xp yazıyordu ben satalı indirdim ne olduğunu anlamasamda.

Ne yapmam gerekiyor format atmam için?

Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedbinabdullah -- 25 Ekim 2014; 13:32:08 >

• AleykumSelam, Müzik çalar ile olması lazım aslında ben denemiştim olmuştu.Müzik çalar dedeiğin nasıl bir şey? Kutu müzik çalarlar iş görmüyor bu konuda.
  • Cevap için teşekkürler,

*Normal mp3 çalar usb şeklinde,
    *Başka pclerde de denedim onlarda da kurulum ekranını göremedim mp3 çalar ile,
    *16 gblık bir usb ile denemiştim formatı onda da olmamıştı,
    *Pc ci çok rahat bir şekilde elindeki aygıtla (taşınabilir birşey diyorlar sanırım) format atmıştı pc mavi ekran hatası verdiği için, bir hafta geçmeden yine pc çöktü nedeninide bilmiyorum, bu iki çökme dışında daha önce hiç çökmemişti,donanımsal birşey var sanırım,
    *Mp3 çalar yerine tekrar normal usb ile deneyeceğim format atmayı bu da olmazsa başka yollara bakacağım yaklaşık bir haftadır format atmaya çalışıyorum.
  • Oluşturduğum usb nin düzgün olduğunu
    varsayalım, pcmin ayarlarında belki bir yanlışlık
    vardır, bu yüzden pcde şu an geçerli bios ayarlarını
    aşağı yazıyorum

*f2 bios ayarlarında

advanced başlığı altında
    usb bios legacy support <enabled>
    hdc configure as <IDE>
    deepc4 <enabled>

boot başlığı altında
    quick boot <enabled>
    pxe boot to lan <disabled>
    boot menu <enabled>

boot device priority başlığı altında (hangisi ilk
    sırada olmalı ve bu 3 usbden hangisi mp3 çaları kastediyor?)

usb device
    usb floopy drive
    usb cd/dvd-rom drive
    hard disk drive
    network

f2 bios ayarları yukarıdaki şekilde.

f10 boot ayarlarına girince ise hard disk gözüküyor f2 deki ayarları değiştirince mp3 çalar ve realtek tarzı şeylerde görülebiliyor mp3 gözüksede üzerinde entera bassamda birşey değişmiyor, yani mp3 çaları görüyor pc, bilgisayarcı pcye rahat bir şekilde format attı yani pcde bir sorun yok, ya oluşturduğum usb sorunlu ya da ayarlarda bir problem var.

Mp3 çalarım intenso marka 2 gb
    pc lg x 130 netbook

Yazdığım ayarlarda bir yanlışlık varsa yazın lütfen.

Bu arada ben mp3 çaları sürekli pcye takılı
    tutuyorum kurulum ekranını getirmeye çalışırken
    çıkartıp takmamın gerektiği durumlar varsa yazın
    lütfen.

Her ne yaptıysam yukarıdaki ilk mesajımdaki ekran geliyor ( windows system32 config system ... hatası)

Aklıma gelen herşeyi yazdım yardımcı olacaklara
    şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yoksa mecburen pc ciye gideceğim, pc açılırken windows recovery consoleda yüklemiş pc ci bana oradan yapabileceğim birşey varsa söyleyin, mp3 çalarda sorun vardır diye usbyide rufus ile ayarladım yine kurulum ekranını göremedim bir türlü pc ci kolay bir şekilde format attı götürünce ancak paralı olduğu için ve öğrenmek istediğim için ben yapmak istiyorum yukarıdaki mesajlarımda pc nin durumuyla ilgili herşeyi detaylıca yazdım, yardımcı olacak biri varsa şimdiden Allah razı olsun.
  • muhammedbinabdullah M kullanıcısına yanıt
    mp3 üne işletim sistemini boot eden programlar var.. onları kullanarak atabilirsin.
  • ben de almak istiyorum fakat biraz uygun fiyata arıyorum sony'nin ürünleri nasıl mp3 konusunda bilgisi olan var mı? teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arabaya müzik cd si hazırlamak!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.