Bağımsız prodüktörler için kapsamlı bir dağıtım ve lisanslama hizmeti sunuyoruz. Stage ile müziğinizi yönetebilir, tüm gelirlerinizi kesintisiz alabilirsiniz. Neden Stage? Gelirlerinizi %100 alın – Aracı yok, komisyon yok API erişimi – Kendi sistemlerinize entegre edin Tüm sosyal medya platformlarında doğrulama Konser ve etkinlik fırsatları Ücretsiz PR yönetimi Radyolar ve çalma listelerine ücretsiz tanıtım Aynı gün dağıtım Ücretsiz VEVO video dağıtımı Kısa link servisi Anlaşmalı prodüksiyon şirketleri White-Label Servisimizle Kendi Markanızı Kurun Kendi markanızı oluşturmak isteyenler için white-label çözümümüz ile: Kendi alan adınızda özel bir panel kuruyoruz Tamamen özelleştirilmiş bir sistem sunuyoruz Mail ve destek merkezi hizmetlerini sizin için yönetiyoruz Biz aracı bir dağıtımcı değiliz. Stage, Believe veya diğer aracılar gibi bir label üzerinden değil, doğrudan platformlarla anlaşmalı bir dijital müzik dağıtımcısıdır. Bu sayede sanatçılar ve prodüktörler tam bağımsızlık elde eder. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. https://stagepublish.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicansdann -- 23 Şubat 2025; 18:49:7 > |
Bildirim