Şimdi Ara

MÜZİK DİNLEMEK İÇİN NOTEBOOK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 tl bütçem var ve daha çok müzik dinleme amaçlı bi notebook arıyorum . Oyun performansı filan önemli değil . Önceliğim müzik .

Hp Envy filan baktım fiyatı aştı beni . Marka-model önerirseniz sevinirim .

• MSI GE vardı, ASUS'un da N53SF'lerine falan bak, subwoofer var yanında. İki seri de oyun için iyi gibi, müzik olarak da iyi gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkjan

Selamlar ;

2000 tl bütçem var ve daha çok müzik dinleme amaçlı bi notebook arıyorum . Oyun performansı filan önemli değil . Önceliğim müzik .

Bukadar bütçe ayırmanıza gerek yok o zaman. Size tavsiyem fiyatı ortalama 1000 TL olan bir notebook ve şu ses kartı size yeterlidir:

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb_play!-sb-play!-usb-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36571

• Gidin surround sistemi olan bi msi notebook alın cx640dx - 652 xtr modeli 1100 lira civarı... Yada 600 liraya dandik bi laptop alıp 500 liraya ses sistemi alin kendinize müzik için notebookmu alınır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkjan

Selamlar ;

Packard Bell TS11-F4211-HR-100TK i5-2430 4GB 500GB 15.6" F.DOS Notebook

on numara makina ses sistemide güzel fiyatıda uygun
    Ajdar hariç tüm parçaları rahatlıkla dinleyebilirsin:D:D
  • Beyler tamam müzik önceliğim ama sadece de müzik değil tabi . Ofiste filan da kullanıcam biraz da yeni nesil olsun yani . Sonuçta kaç yıl bi daha değiştirmiycem. Min i5 olsun en azından .

Bu hp beats modellerine baktım biraz kullanan var mı ? Gerçekten etkiliyo mu sesi ? Mesela dv6 serisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.