Bildirim
MÜZİK DİNLEMEK İÇİN NOTEBOOK TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MSI GE vardı, ASUS'un da N53SF'lerine falan bak, subwoofer var yanında. İki seri de oyun için iyi gibi, müzik olarak da iyi gibiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: punkjan
Selamlar ;
2000 tl bütçem var ve daha çok müzik dinleme amaçlı bi notebook arıyorum . Oyun performansı filan önemli değil . Önceliğim müzik .
Hp Envy filan baktım fiyatı aştı beni . Marka-model önerirseniz sevinirim .
Bukadar bütçe ayırmanıza gerek yok o zaman. Size tavsiyem fiyatı ortalama 1000 TL olan bir notebook ve şu ses kartı size yeterlidir:
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb_play!-sb-play!-usb-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36571
-
Gidin surround sistemi olan bi msi notebook alın cx640dx - 652 xtr modeli 1100 lira civarı... Yada 600 liraya dandik bi laptop alıp 500 liraya ses sistemi alin kendinize müzik için notebookmu alınır :D -
quote:
Orijinalden alıntı: punkjan
Selamlar ;
2000 tl bütçem var ve daha çok müzik dinleme amaçlı bi notebook arıyorum . Oyun performansı filan önemli değil . Önceliğim müzik .
Hp Envy filan baktım fiyatı aştı beni . Marka-model önerirseniz sevinirim .
Packard Bell TS11-F4211-HR-100TK i5-2430 4GB 500GB 15.6" F.DOS Notebook
on numara makina ses sistemide güzel fiyatıda uygun
Ajdar hariç tüm parçaları rahatlıkla dinleyebilirsin:D:D -
Beyler tamam müzik önceliğim ama sadece de müzik değil tabi . Ofiste filan da kullanıcam biraz da yeni nesil olsun yani . Sonuçta kaç yıl bi daha değiştirmiycem. Min i5 olsun en azından .
Bu hp beats modellerine baktım biraz kullanan var mı ? Gerçekten etkiliyo mu sesi ? Mesela dv6 serisi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X