Şimdi Ara

Müzik dinlemek istiyorum..Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar günlerdir sıkıntısını cektigim ses sistemimle ilgili sorunlarıma burda care bulacagımı umuyorum...

Öncelikle sitemimi belirteyim,
    Ana ünite : Sony CDX serisi cd çalar teyp
    Ön kapılarda : Cadance 13cm lik oval
    Arka yanlarda : Sony 250W lık yuvarlak coaxial var
    Sub woofer: Extreme marka 1300w lık kabin bas
    Anfi : JBL 75.4 stereo anfi var

ayrıca elimde pioneer 4 yollu oval coaxial 2 adet
    ve pioneer 3 yollu coaxial hoparlörlerim var

Sizin elinizde bunlar olsa kaliteli net ve performanslı bir müzik icin ne yapardınız? Hangi hoparlörleri nasıl baglardınız?

Suanki mevcut baglantımda soyle bir problemim var, Teybin normal hoparlör cıkısına 1 adet pioneer coax bagladım (rear olan yere),anfi cıkısını orj kabloyla anfiye yolladım, anfinin rear cıkısını sub woofer a kopru yaptım, diger 2 cıkısada sony coax ları bagladım, fakat arada bir anfi kısmındaki ses kesiliyor teyp cıkısı calmaya devam ediyor, bu surekli aralıklarla oluyor.

Su sistemi adam gibi calıstırmam icin neler yapmam lazım üstadlar ??

• Subwoofer için ayrıca mono amfi alırsan sanırım derdine çare olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 18 Temmuz 2012; 19:26:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha sade ve az karmaşık bir ekipman için: 4 kanal anfi yi ve elinizdeki fazlalık coax ları satıp 5 kanal 5. kanal bas çıkışı yeterli gelebilen tek bir anfi ve hazır degişime başlamışken cd çalar yerine cd+ usb li bir teyp ile uzun vadede rahata kavuşabilirsiniz bence.

satacaklarınızla alacaklarınız arasında sanki fiyat farkı olmayacak gibi kabaca bu yüzden öneri yaparken pek bi zorlanmadım. 2. el satacagınıza göre 2.el de alabilirsiniz varsayımınan yola çıkıyorum tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.