merhaba arkadaşlar benim sorunum pc de müzik dinlerken 5 yada 10 saniyede bir takılmalar yapıyor.
Pcnin genel özellikleri Amd athlon x2 5000 cpu, Msı K9A2CF mainbord, 2* 2 gb corsair dualkit 800 mhz ram, genel olarak ısınma ve bellek yetmeme gibi bir durum söz konusu değil. sizce sorun ne olabilir???
Benim aklıma ilk olarak Realtek Hd audio driverı yada işletim sisteminin ses kodeklerinin zarar görmüş olabileceği geliyor.
Yardımlarınızı ve yorunmlarınızı bekliyorum....
( Format atmadan çözelim şu işi, )
kulandığın media oynatıcıyla da alakalı olabilir...
winamp 5.52 kullanıyorum aynı, mediaplayerda da aynı, aimp2 isimli bir oynatıcı kurdum oda aynı
Sisteminde diğer yaptığın uygulamalarda takılma yok ise ,
heee.... ender yıldızın varsa mesut çeviğin hayli hayli olması lazım tabi...
işletim sistemim windows xp
Yanlış anlaşılmasın. Bu fan club Mesut Çevik isteğiyle açılmadı. Forumun birkaç üyesinin ısrarı üzerine açıldı ve uygun görüldüğü için devam ediyor. Kısa bir açıklamasını yapayım ;
Mesut abimizin bize tanıtmak için yaptığı videolarda konuşmaları , özellikle ses tonu , birkaç arkadaşın çok hoşuna gitmiş. Ve onlarda Mesut abiyi taklit amaçlı bir video çekmişler. Haatta bu video Youtube'de mevcut. Bu sadece biraz eğlenmek amaçlı yapılmıştı. Bunun üzerine vs.vs. fun club açılmaya karar verdiler. Mesut abininde izniyle fan club acıldı
Hm.. Xp için bişey diyemicem ama Vista olsaydı.. Vistanın ses ayarları var ve oradaann sesin kalitesini arttırabiliyoırsun. Sesin kalitesinin bitini çok yükselttiğinde hafif takılmalar oluyordu...
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
Yanlış anlaşılmasın. Bu fan club Mesut Çevik isteğiyle açılmadı. Forumun birkaç üyesinin ısrarı üzerine açıldı ve uygun görüldüğü için devam ediyor. Kısa bir açıklamasını yapayım ;
Mesut abimizin bize tanıtmak için yaptığı videolarda konuşmaları , özellikle ses tonu , birkaç arkadaşın çok hoşuna gitmiş. Ve onlarda Mesut abiyi taklit amaçlı bir video çekmişler. Haatta bu video Youtube'de mevcut. Bu sadece biraz eğlenmek amaçlı yapılmıştı. Bunun üzerine vs.vs. fun club açılmaya karar verdiler. Mesut abininde izniyle fan club acıldı
Süper açıklamışsın dostum fan club'a senide bekleriz
Mesut abide acayip bir ses tonu ve anlatma isteği var videolarını zevkle izliyorum , bir kere daha teşekkür ediyim burdan
quote:
Orjinalden alıntı: Z-DGİ
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!