Şimdi Ara

Müzik dinlerken takılmalar yapıyor?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum pc de müzik dinlerken 5 yada 10 saniyede bir takılmalar yapıyor.

Pcnin genel özellikleri Amd athlon x2 5000 cpu, Msı K9A2CF mainbord, 2* 2 gb corsair dualkit 800 mhz ram, genel olarak ısınma ve bellek yetmeme gibi bir durum söz konusu değil. sizce sorun ne olabilir???

Benim aklıma ilk olarak Realtek Hd audio driverı yada işletim sisteminin ses kodeklerinin zarar görmüş olabileceği geliyor.

Yardımlarınızı ve yorunmlarınızı bekliyorum....

( Format atmadan çözelim şu işi, )

• kulandığın media oynatıcıyla da alakalı olabilir...
  • winamp 5.52 kullanıyorum aynı, mediaplayerda da aynı, aimp2 isimli bir oynatıcı kurdum oda aynı
  • Sisteminde diğer yaptığın uygulamalarda takılma yok ise ,

Ses driverını kaldırıp kurmayı dene , yada güncel driverı varsa indirip kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Sisteminde diğer yaptığın uygulamalarda takılma yok ise ,

Ses driverını kaldırıp kurmayı dene , yada güncel driverı varsa indirip kurmayı dene.

MESUT ÇEVİK FANCLUB MI OLUR YAV...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

quote:

Günaydın

Soruna gelince arkadaşım hangi işletim sistemini kullanıyorsun ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

quote:

Günaydın

Soruna gelince arkadaşım hangi işletim sistemini kullanıyorsun ???

ne biliim hoca ya... editörün fanclubı ilginç geldi biraz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ender yıldızın var Mesut abimizin neden olmasın
  • quote:

Ender yıldızın var Mesut abimizin neden olmasın

heee....
    ender yıldızın varsa mesut çeviğin hayli hayli olması lazım tabi...

• işletim sistemim windows xp
  • Yanlış anlaşılmasın. Bu fan club Mesut Çevik isteğiyle açılmadı. Forumun birkaç üyesinin ısrarı üzerine açıldı ve uygun görüldüğü için devam ediyor. Kısa bir açıklamasını yapayım ;

Mesut abimizin bize tanıtmak için yaptığı videolarda konuşmaları , özellikle ses tonu , birkaç arkadaşın çok hoşuna gitmiş. Ve onlarda Mesut abiyi taklit amaçlı bir video çekmişler. Haatta bu video Youtube'de mevcut. Bu sadece biraz eğlenmek amaçlı yapılmıştı. Bunun üzerine vs.vs. fun club açılmaya karar verdiler. Mesut abininde izniyle fan club acıldı

MESUT ÇEVİK FUN CLUB

ENDER YILDIZ FAN CLUB

• quote:

Orjinalden alıntı: Güven82

işletim sistemim windows xp

Hm.. Xp için bişey diyemicem ama Vista olsaydı.. Vistanın ses ayarları var ve oradaann sesin kalitesini arttırabiliyoırsun. Sesin kalitesinin bitini çok yükselttiğinde hafif takılmalar oluyordu...
  • quote:

Yanlış anlaşılmasın. Bu fan club Mesut Çevik isteğiyle açılmadı. Forumun birkaç üyesinin ısrarı üzerine açıldı ve uygun görüldüğü için devam ediyor. Kısa bir açıklamasını yapayım ;

Mesut abimizin bize tanıtmak için yaptığı videolarda konuşmaları , özellikle ses tonu , birkaç arkadaşın çok hoşuna gitmiş. Ve onlarda Mesut abiyi taklit amaçlı bir video çekmişler. Haatta bu video Youtube'de mevcut. Bu sadece biraz eğlenmek amaçlı yapılmıştı. Bunun üzerine vs.vs. fun club açılmaya karar verdiler. Mesut abininde izniyle fan club acıldı

MESUT ÇEVİK FUN CLUB

ENDER YILDIZ FAN CLUB

Süper açıklamışsın dostum fan club'a senide bekleriz

Mesut abide acayip bir ses tonu ve anlatma isteği var videolarını zevkle izliyorum , bir kere daha teşekkür ediyim burdan

• quote:

quote:

Yanlış anlaşılmasın. Bu fan club Mesut Çevik isteğiyle açılmadı. Forumun birkaç üyesinin ısrarı üzerine açıldı ve uygun görüldüğü için devam ediyor. Kısa bir açıklamasını yapayım ;

MESUT ÇEVİK FUN CLUB

ENDER YILDIZ FAN CLUB

Süper açıklamışsın dostum fan club'a senide bekleriz

Mesut abide acayip bir ses tonu ve anlatma isteği var videolarını zevkle izliyorum , bir kere daha teşekkür ediyim burdan

Geliyorum benide ekleyin fan club'a

• benzer bir sorun la karşılaşan yok sanırım. artık en son format mı atacaz??????????????????
  • Kodek paketini yenile birde... Kazaa Codec 3.7 çıkmıştı en son

Müzik takılma yaptığı anlarda görev yöneticisinden işlemciyi kullanan program var mı ona bak...

Baktın o da olmadı çare temiz bi format...
  • 1) HDD SATA2 değilde SATA1 ise o takılmayı yapabiliyor.
    2)http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/AMD_Dual-Core_Optimizer_113.zip Yükle bunu öyle dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.