Şimdi Ara

Müzik için kablosuz kulaklık tavsiyesi (1000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha çok yabancı rnb rap bass ağırlıklı müzikler dinliyorum. Spor salonunda kullanmak için alacağım. Kulağımdan çıkardığım zaman boynumda beni rahatsız etmeyecek bir kulaklık olmalı. Biraz araştırma yaptım 3 kulaklık arasında kaldım. Bu kulaklıklar arasından önerilerde bulunursanız sevinirim. Kıbrısta yaşıyorum farklı markaları temin etmem malesef zor.

1 - JBL E55BT Wireless Kulaküstü Kulaklık
    2 - Sennheiser HD 4.40 BT
    3 - Sony WH-CH700N Siyah Kulaküstü Kulaklık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SELAM HD 4.40 şiddetle tavsiye ederim çok başarılı bir kulaklık. Konforlu ve kaliteli bir yapısı var. Ses kalitesi çok temiz saf basslar çok dengeli tiz ve orta frekanslara sahip. Her tarza çok rahat dinleme yapabiliyorsun. Bir çok kulaklık kullandım ama Sennheiserın yeri başka bro adamlar işi biliyor. Bu arada Bu senenin başında 4.40 yeni versiyonu çıktı HD 350 Bt 4.40 a bayıldığım için bir tane ondan aldım aletin 30 saat pil ömrü var tekrar ediyorum 30 saat onun dışında başarılı bir pasif gürültü izolasyonu var 4.40 a oranla daha iyi. Yine konforlu ve rahat. Çok memnunum şu an da. Linkleri bırakıyorum incelersin.

www.hepsiburada.com
    Sennheiser HD 350BT Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-350bt-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000QN497?magaza=Hifilife

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şahsen Sennheiser HD350 kullanıyorum. Hifilife tan aldım. Sevgililer günü kampanyası vardı ve yanında Cx300s hediye ettiler. Onuda kız arkadaşıma hediye ettim. 2mizde çok memnunuz ürünlerden. Özellikle özel günlerde çok iyi fırsatlar oluyor. Hifilife takip etmeni kesinlikle öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaoslord_13

Ben şahsen Sennheiser HD350 kullanıyorum. Hifilife tan aldım. Sevgililer günü kampanyası vardı ve yanında Cx300s hediye ettiler. Onuda kız arkadaşıma hediye ettim. 2mizde çok memnunuz ürünlerden. Özellikle özel günlerde çok iyi fırsatlar oluyor. Hifilife takip etmeni kesinlikle öneririm :)
    Hocam ben de hd350bt almayı düşünüyorum. Şuan hepsiburada'da en uygun olarak 738 TL. Kablo ile çalışıyor değil mi? Yani şarj bitse bile kabloyu takıp dinleme olayı var sanırım. Bir de başta ağrı vs yapıyor mu? Önceden jbl kullanıyordum, 1-2 saatten sonra ağrı yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 16 Nisan 2020; 0:42:42 >
  • Arkadaşlar Hepsiburada'dan 738 TL'ye Sennheiser HD 350BT aldım ve geldi. Deneyimlerimi kullanımdan sonra aktaracağım.
  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt
    Kardeş 350bt den memnun musun. Bir yerde indirimde 500liraya denk geliyor. Alınır mı sence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.