Şimdi Ara

muzik kalitesi... (320 kbps) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
17.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ithelien

konu indirme yapılacak uygulama veya site üzerine açılmış, herkes o kadar muhabbet yapmış, bi iki kişi işe yaramayan birkaç site vermiş.

sennheiser hd407 kulaklığım var. hangi kalite ideal? ve bu kalitede sesi hangi siteden/uygulamadan indirebilirim?

edit: paylaşmak yasakmış. pm ile bildirirseniz memnun olurum.

buldunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 11 Eylül 2016; 18:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Açıkçası ben müzik cd lerinden kaliteli ses alabilmek için farklı bir yolla convert ediyorum. OGG Drop yazılımı kullanıyorum. Ama tabiki şu çok önemli üstte siteci adlı üye "muhtemelen mp3'ten çevrilmiş flac müzikleri dinleyip triplere girmenin manası yok. " demiş. Bu çok doğru internetten indirilen ses dosyalarının mp3 den mi yada neyden ne şekilde çevrildiğini bilemeyiz.

Örneğin 40 MB lık bir ses dosyasını OGG Drop en iyi kalitede ortalama saniyede 500 Kbps lık oranda convert edebiliyor yani ses dosyasını 500 kbps ile OGG ye dönüştürebilyor ve 40 MB lık dosya boyutu da 10-15 MB lara kadar düşüyor. Bu boyut günümüz bilgisayarında kullandığımız HDD ler için parça başına pekde fazla bir alan sayılmaz. Bir albümde ortalama 100-150 MB eder kabaca.

Hocam bu program hala duruyor mu? Bide 320kbps 12mb lik bir mp3un kbps sini arttirabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Hocam bu program hala duruyor mu? Bide 320kbps 12mb lik bir mp3un kbps sini arttirabilir miyiz?

Merhaba, buradan:

http://www.rarewares.org/ogg-oggdropxpd.php

oggdropXPd V.1.9.2 using libVorbis v1.3.5 yazan kısımdan eğer 64 bit işletim sistemi kullanıyorsan "x64 only (561kB)" linkine tıklayıp indirebilirsin. Orjinal yapısından bozulan hiç bir ses yada muzik dosyası profesyonel studya yazılımları kullanmadan, saniye saniye videoyu yada sesi baştan aşağı manuel olarak yeniden işlemeden, elden geçirmeden düzelmez.

Kafan karışmasın, olmaz, sadece görünürde 500kbps gibi görünmesine neden olabilir, ama ses dosyasının senin elindeki orjinaline olan olamuş biten bitmiştir, ses kalitesi artmaz. Zaten internetteki en büyük tehlkede budur, günümüzde bile yeni baştan bir arşiv oluşturmak istesen ve internet ortamından ses dosyaları toplasan (mp3 vs) bunların kaliteli şekilde convert yapılıp, yapılmadığını bilemezsin. Dediğim gibi 500kbps görünür ama aslında sadece öyle görünüyordur. En güzeli müzik CD lerini alacaksın kendine göre özel ayarlar ile kendin convert yapıp saklayacaksın. Yada hiç convert yapmadan ISO kalıplarını alıp bilgisayarda depolayacaksın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.