Şimdi Ara

muzik kalitesi... (320 kbps)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
17.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar. muzik kalitesi iyi olan (320 kbps) muzikleri nerden indirebilirim bildiginiz bi site varmi ? androidden indirwbilirmiyim yada bi site varmi bildignz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla metal özelliklede thrash metal dinliyorsan google da thrashmania80 diye arat.ordaki 2. siteye gir.Bayağı geniš bir arşiv var ve hepsi 320 kbps.Metalci değilsen kickass adlı torrent sitesini öneririm

• saxomen S kullanıcısına yanıt
    androidden direk indirme sansimiz yokmu pcye gerek duymadan ve o programi kurmamizmi gerekio ?

• 320 kbps kaliteli olmuyor hocam bildiğin çöp oluyor, imkanın varsa 1000kbps CD veya ~3000 kbps vinyl ripleri dene derim

(1000 ile 3000 arasında çok fark bulamazsın ama plağın ayrı bir havası vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 24 Eylül 2013; 12:11:46 >
  • kulaklik icin diyorum ya kulaklik iyi ama muzik kalitesi kotu olunca bi ise yaramiyor 320 iyi olur yinede. telefinda dinlemek icin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: s.raydemir

kulaklik icin diyorum ya kulaklik iyi ama muzik kalitesi kotu olunca bi ise yaramiyor 320 iyi olur yinede. telefinda dinlemek icin diyorum

işte hocam ben de diyorum ki kulaklıkla dinleyeceksen en az bi 600-700 kbps olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

kulaklik icin diyorum ya kulaklik iyi ama muzik kalitesi kotu olunca bi ise yaramiyor 320 iyi olur yinede. telefinda dinlemek icin diyorum

işte hocam ben de diyorum ki kulaklıkla dinleyeceksen en az bi 600-700 kbps olsun

Ben flac ile 320lik arasında öyle aham şaham bir fark göremiyorum. 600-700leri nereden bulacaz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

quote:

quote:

Ben flac ile 320lik arasında öyle aham şaham bir fark göremiyorum. 600-700leri nereden bulacaz ki

internetteki flacler zaten genelde 700 kbps falandır hocam, adam gibi kulaklıkla dinlersen de çok fark vardır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

internetteki flacler zaten genelde 700 kbps falandır hocam, adam gibi kulaklıkla dinlersen de çok fark vardır

Şuan kulaklığım bozuk ama sırf kumandalı olduğu için garantiden değiştireceğim(Note 2 Orj.). Senin önerebileceğin bi F/P ürünü var mı kulaklıklardan?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan kulaklığım bozuk ama sırf kumandalı olduğu için garantiden değiştireceğim(Note 2 Orj.). Senin önerebileceğin bi F/P ürünü var mı kulaklıklardan?

brainwavz r1 olabilir

• hocam peki nereden bupabilirim ben bunlari tam olarak flac yada 600-700kbps lik sarkilari ?

• beemp3 e bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

320 kbps kaliteli olmuyor hocam bildiğin çöp oluyor, imkanın varsa 1000kbps CD veya ~3000 kbps vinyl ripleri dene derim

(1000 ile 3000 arasında çok fark bulamazsın ama plağın ayrı bir havası vardır)

imzadaki yazıların anlamı ne azericemi
  • Yıl olmuş 2013 hala 320 kbps mp3 dinleyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 27 Eylül 2013; 13:03:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Yıl olmuş 2013 hala 320 kbps mp3 dinleyen var

Benim mp3 çalar 128 ve 196 kbps dolu.hatta bir tane 96 kbps bile vardı oradan dinlemiyorum müzikleri orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

Benim mp3 çalar 128 ve 196 kbps dolu.hatta bir tane 96 kbps bile vardı oradan dinlemiyorum müzikleri orası ayrı

• quote:

Napaydık??
  • 10 sene önce bilgisayarımda 192 lik ve 320 lik sarkıları nasıl olsa 128 likle aynı sesi veriyor diye 128 lige convert etmiştim

Napalım o zamanlar 10 liralık hoparlör vardı
  • Güzeldi bu
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı 4000 e yakın parca var ve yarısından cogu 128 lik İşin kötü tarafı, hepsinde albüm bilgileri albüm kapakları falan full. Tekrar indirsem kim ugrascak 2500 tane mp3 le
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.