Şimdi Ara

Müzik Öğretmenliği yetenek sınavları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür bu bölümü düşünüyorum.. Bu arada ygsye girdim bu sene..
    6 senedir gitar çalıp şarkı söylüyorum. Gitarda çok iyi değilim. öyle aman aman bir eğitim almadım. bir tanıdık büyüğümden temel bilgileri aldıktan sonra akorlara geçtim kendim ve sevdim ritm atmayı. Solo çalamam. Arpej ve ritmde iyiyimdir. Dinlediğim bir şarkıyı hemen çıkaracak kadar da iyi değilim. Klasik gitar bu arada.
    Sesim de bu sene oturmaya başladı. Arkadaşlarım ses tonumu beğenirler ama her şarkıyı söyleyemiyorum. çok tizlere çıkamıyorum. detone olmamaya ve hissederek söylemeye çalışıyorum hep ve 1 senedir kendimi bu konuda geliştirdiğimi düşünüyorum. Müzik kulağım iyidir. ve ritm hastasıyım müzik dinlerken mutlaka ufak da olsa bir ritm tutarım. Neredeyse sabahtan akşama kadar müzik dinleyen birisiyim.

Piyano çalmayı bilmiyorum. Hatta sadece gitar çalıyorum.

-Sınavlara katılmak için piyano bilmek zorunlu mu?
    -En önemli sorum da şu; sınavlar yaklaşık hangi tarihlerde olur ve şu an sınavlara hazırlanmak için eğitim almaya başlasam yetişir mi ? yani uzun bir eğitim/çalışma mı gerekir 6 ay falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clkhkn9833 -- 1 Mayıs 2016; 22:02:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.