Şimdi Ara

SANAL ÖĞRETİM EĞİTİM SETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    --SANAL ÖĞRETİM EĞİTİM SETLERİ
    Elimde sanalogretim.com sitesinin orijinal eğitim setleri mevcuttur. Almak isteyen arkadaşlara orijinal key leri ile birlikte gönderilecektir. Kendi kendinize çalışmayı seviyorsanız, inanılmaz faydalı ve öğretici setler olduğu için kursa gitmeyi tamamen unutabilirsiniz. CD lerin hiç birisinde sorun yoktur, çalışmaktadır. Mevcut set listesi, fiyat listesi ve kendi sitesinin linkleriyle birlikte açıklamaları aşağıdadır.

- SET VE FİYAT LİSTESİ

-3D STUDIO MAX 2009 ANIMASYON TOPLAM 24 SAAT TÜRKÇE ANLATIMLI VIDEO (Site Fiyatı 85 TL, Bendeki fiyat 55 TL)
    http://www.sanalpazar.com/Sanal-Ogretim-3d-Studio-Max-2009-Animasyon-Toplam24saat__isp4925312

-3D STUDIO MAX 2010 ANIMASYON (UYGULAMA SETİ) TOPLAM 30 SAAT TÜRKÇE ANLATIM VIDEO (Site Fiyatı 85 TL, Bendeki fiyat 55 TL)
    http://www.sanalpazar.com/3d-Studio-Max-2010-Animasyon-uygulama-Seti__isp4925501

-AFTER EFFECTS CS3 SETİ 25 SAAT TÜRKÇE ANLATIM VIDEO (Site Fiyatı 80 TL, Bendeki fiyat 50 TL) => bilalrefref nickli arkadaşa satılmıştır

-MENTAL RAY EĞİTİM SETİ - TOPLAM 22 SAAT TÜRKÇE ANLATIMLI VIDEO (Site Fiyatı 80 TL, Bendeki fiyat 50 TL) => gokhansti nickli arkadaştan alınan set tekrar ona satılmıştır:)
    http://www.sanalpazar.com/Sanal-Ogretim-Mental-Ray-Egitim-Seti-Toplam-22-Saat__isp4925432

- 3D STUDIO MAX 2009 ANIMASYON TOPLAM 24 SAAT TÜRKÇE ANLATIMLI VIDEO (Site Fiyatı 85 TL, Bendeki fiyat 55 TL)
    http://www.sanalogretim.com/Set-3D-Studio-Max-2009--Animasyon-SetDetay-3D-Studio-Max-2009-Animasyon-4

KONULAR :
    Biped (Hazır İskelet Sistemleri)
    Bone (Kemik Sistemleri)
    Reactorler
    Partikul Sistemleri
    ve
    Bunlarla İlgili Set Boyunca Uygulamalar
    Setimizdeki animasyon komutları ayrıntıları ile anlatılmıştır. Her komut uygulama ile birlikte anlatılmıştır. Bu uygulamalar sonucunda artık TV filmlerinin, TV reklamlarının nasıl yapıldığını daha iyi anlayacaksınız. Aslında çok zor gibi gözüken sahnelerin, animasyonların aslında ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız.

- 3D STUDIO MAX 2010 ANIMASYON (UYGULAMA SETİ) TOPLAM 30 SAAT TÜRKÇE ANLATIM VIDEO (Site Fiyatı 85 TL, Bendeki fiyat 55 TL)
    http://www.sanalogretim.com/Set-3D-Studio-Max-2010-Animasyon-SetDetay-3D-Studio-Max-2010-Animasyon-8

3DS MAX 2009 Animasyon setimizi alanlara önerdiğimiz bir settir. 3D Studio Max 2009 Animasyon setimizde animasyon komutları ve uygulamaları hakkında bütün herşeyi öğrenmiş oluyorsunuz. Bu setimizle ise de öğrenmiş olduğunuz max komutları ile ilgili olarak animasyon uygulamaları yapıyorsunuz. Bu sayede öğrenmiş olduğunuz komutları iyici pekiştirmiş olacaksınız. Bunun haricinde animasyon videolarının montajını, birbirlerine eklenmesini ve benzeri konuları öğrenmiş olacaksınız.
    DİKKAT : BU SET 3DS MAX ANIMASYONU BİLENLER İÇİN ÇIKARILMIŞTIR.
    EĞER ANIMASYONA YENİ BAŞLAYACAKSANIZ 3D STUDIO MAX 2009 ANIMASYON SETİMİZİ ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.
    ANIMASYONU ÖĞRENMEDEN BU SETTEN FAYDALANAMAZSINIZ.

- AFTER EFFECTS CS3 SETİ 25 SAAT TÜRKÇE ANLATIM VIDEO (Site Fiyatı 80 TL, Bendeki fiyat 50 TL) => SATILMIŞTIR
    Adobe After effects CS3 Dünyada en çok kullanılan en popiler grafik ve animasyon programıdır.
    Genel olarak film şirketleri, televizyon kanalları, reklam ajansları ve prodüksiyonlara hitap eder. Bunun yanı sıra grafik tasarım, animasyon, web animasyon, video kurgu ve görsel effect le ilgilenen kişilere yönelik kolay kullanımlı dünyada en yaygın kullanılan composite programıdır.
    After effects programı tüm programlarla tam entegre çalışır. 3ds max, maya, softimage, cinema 4d, lightwave gibi 3d programlarının tüm render çıktılarıyla; camera ve objelerinin ayrı ayrı composite birleştirmesini yapabilir. Bunları değiştirme üzerinde sınırsız efect kullanımı olanağı sağlar... Böylelikle 3d programlarında içerisinden çıkılamayacak bazı sahneleri after effects programı sayesinde rahatlıkla halledilebilir. After Effects ile hem birleştirebilir hem de daha fazla süsleme yapabilirsiniz.
    After Effects bir çok TV kanalında; ID, jenerik, Dizi Fragman, Görsel Efekt uygulanmış Sinema filmleri vb. hazırlamakta kullanılmaktadır.
    CD içerisindeki tüm anlatımlar; After Effects programını hiç bilmeyen birisi tarafından da, en profesyonel kişi tarafından da kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Anlatım sade bir dil ile yapılmıştır. Set; sesli ve görüntülü video şeklindedir.
    Videolar konu olarak tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır. Derslerin tamamında konu bütünlüğü hâkimdir ve tüm anlatılan uygulamaların CD içerisinde anlatımların hem projesi hem de materyalleri bulunmaktadır.

- MENTAL RAY EĞİTİM SETİ - TOPLAM 22 SAAT TÜRKÇE ANLATIMLI VIDEO (Site Fiyatı 80 TL, Bendeki fiyat 50 TL) => SATILMIŞTIR
    http://www.sanalogretim.com/Set-Mental-Ray-SetDetay-Mental-Ray-22-Saat-Anlatim-10

Bugüne Kadar V-ray Kullananlar :
    En çok sorulan sorulardan birisi olan V-Ray kullanıyorum, Mental Ray aklımı karıştırır mı?
    Mental Ray ve V-Ray; iki araba markası gibidir. Birisi Mercedes ise, diğeri ise BMW dir. Mercedes kullanan BMW de rahatlıkla kullanır.
    Yılların V-Ray kullananı olan ben Savaş KIMIL idda ediyorum :
    Mental Ray kullanan artık V-Ray kullanmaz.
    MENTAL RAY FİNALE KOŞUYOR
    3D Studio Max programında fotoğraf gibi görüntü elde etmek için kullanılan başlıca iki tane render motoru vardır. Bunlardan birisi V-Ray diğeri ise Mental Ray'dir. 3D Studio Max programında özellikle Mental Ray konusunda çok büyük yenilikler getirilmiştir. Bu da gösteriyor ki Mental Ray konusundaki yenilikler Max'in yeni sürümlerinde büyük bir hızla devam edecektir. Büyük kullanım kolaylıkları getirilen Mental-Ray tartışmasız bir numara olacağını daha 3DS Max 2010 sürümünde ispatlamış vaziyettedir.
    Mental Ray'in V-ray'a Göre Üstün Özellikleri:
    1- Max'a sonradan dahil etme gereksinimi yoktur. Max programına dahil olarak gelmesi en büyük avantajıdır.
    2- Max programına dahil olarak geldiğinden tüm sahne ile tam entegre olarak çalışmaktadır.
    3- V-Ray render motoruna göre çok daha hızlı render almaktadır.
    4- V-Ray'i normal vitesli bir araba gibi düşünün. Her aşamada ayarları siz yapacaksınız. Yani sürekli vites atmak zorundasınız. Mental Ray ise tiptronik vites gibi düşünün; yani ister otomatik vites olarak kullanılır ister manuel vites olarak kullanılır. Kısaca Mental Ray'de tüm ayarlar hazırdır. Sadece seçmeniz yeterlidir. Işıklandırma için saatlerce uğraşmanıza gerek yoktur. Örnek ışığı seçtiğinizde ayarlarından "İç Mekan Gündüz", "İç Mekan Gece", "Dış mekan Gündüz", "Dış Mekan Gece" gibi seçeneklerden birisini seçmeniz yeterlidir. Ama isterseniz tüm ayarları değiştirebiliyorsunuz.
    5- ÖZELLİKLE MAX BÜYÜK YENİLİKLERİNDEN OLAN MENTAL RAY MOTORUNDAKİ PROMATERIALS, size materyal ve kaplama yapımında çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. V-ray de tüm malzeme ve kaplamalarda ayarları tek tek yapmak zorundasınız. Mental Ray proMaterilas'te tüm ayarlar otomatik olarak gelmektedir. Sadece malzemeyi seçmeniz yeterlidir. cam, plastik, ahşap vs. ve yine tüm ayarlarını değiştirebiliyorsunuz.
    6- MAX EN BÜYÜK YENİLİKLERİNDEN OLAN MENTAL RAY PROMATERIALS, da yaptıkları çok büyük ilerlermelerden birisi gereksiz ayarları kapatmasıdır. Örneğin, siz malzeme türü olarak Seramik seçti iseniz size sadece burada gerekli ayarları açarak, gereksiz ayarları göstermiyor. Bunun sonucunda ayar havuzunda boğulmamış oluyorsunuz.
    7-3D STUDIO MAX 2010 EN BÜYÜK YENİLİĞİ OLAN MENTAL RAY YARDIMCI PENCERESİDİR. Render penceresi altında yer alan ikinci pencerede tüm ayarlar toplanmış vaziyettedir. Artık ayar havuzunda boğulmak zorunda kalmayacaksınız.
    Şu cümleyi söylemem yeterli olacaktır. 3D Studio Max 2009 ve 3D Studio Max 2010 sürümlerinde yapılan değişiklikler sadece Mental Ray konusundadır. Bu da gösteriyor ki, artık Mental Ray konusunda bir numaralı render motorudur. Şunu da unutmayınız ki , diğer 3D programlar örneğin Maya render motoru olarak Mental Ray kullanmaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 29 Mart 2013; 11:58:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba @tetveli.
    Konuyla ilgili özel mesaj attım. Cevabınızı bekliyorum.
  • pm cevaplandı @aydoganonur

• Konuyla ilgili pm attım.
    Cevabınızı bekliyorum.
  • telveli hafıza teknikleriyle olan 3 ders mat-çoğr-tarih varsa türkçe düet eğitim toplam kaçpara olur ptt kargo ile kapıda ödeme almak istiyorum nesajını bekliyeceğim
  • Hayırlı günler arkadaşım. hafıza teknıklerıyle Tarih kitabını satın almak istiyorum. Bi bakarsan sevinirim.
  • pm ler cevaplandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu site gerçekten iyi bir site ders almak için hem sıkılmadan dinliyebileceginiz bir site açık öğretim okuyorum ve yardımı inanılmaz derecede etki ediyor :)

http://www.ztv.com.tr/net/
  • iyi hoşta ne alaka anlayamadım:D

• Bende de Maya 2012 -3 d max modelleme after fx cs 3 - ve 5 ve illüstratör setleri mevcut ilgilenen ler varsa işe yarasın
  • HAyırlıs satışlar
    Bende Photoshop dersleri verebilirim :)
  • Sanal Ögretimin Autocad 2012 Eğitim seti olan var mı?
  • Bende after fx cs 5 - maya 2012 ve illüstratör cs5, 3 d studio max tasarım sanal öğretim setleri mevcut

ilgilenenlere duyrulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.