Şimdi Ara

Muzik seti hoparlorleri icin amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2 adet 70 w gucunde muzik seti hoparloru var 3 yollu hoparlor suanda muzik seti araciligi ile bilgisayarima bagli fakat amfi ile baglamak istiyorum nasil bir amfi almam gerek tam olarak nelere ihtiyacim var bunlari ogrenmek istiyorum. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woper_93 -- 27 Haziran 2011; 19:33:05 >

• Ben açıkçası niçin ampli istediğinizi anlayamadım. Müzik setinin kendi hoparlörleri ise, zaten tüm teknik özellikler ve kalite düzeyi birbiriyle uyumlu üretilmiştir. Sonuçta Müzik seti de içinde ampli barındırıyor. Bana göre pek gerekli değil. Ancak Müzik setinin kendi hoparlörleri değilse ve müzik seti kötü, hoparlörler iyi ise o zaman düşünülebilir.
  • Muzik seti çok kalabalık yapıyor büyük hantal biraz o yüzden. Birde bilgisayara bağlıyken hoperlörleri 5 dakika falan kullanmazsam yani bilgisayardan hiçbir ses sinyali gitmezse birden kendiliğinden cızırtı yapmaya başlıyor ses ne kadar açıksa o kadar yüksek şekilde bi ses geliyor bu sorunumda var
  • hangi müzik setinin hoparlörü? frekans aralığı nedir?rms değeri nedir?bunları yazarsan ses karakterine ve watt ına uygun amplifier tavsiyesinde bulunabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    5 ay önce açıldı
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.