Şimdi Ara

Müzik setine köprüleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben evimde bilgisayara bağlı sony müzik seti kullanıyorum. Bir de technics amfi var elimde. Technics amfi 4 çıkışlı, 2 si kullanıldığında 4 ohm 4 ü kullanıldığında 8-16 ohm veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu technics amfinin 2 çıkışına arabalardaki amfilere yapıldığı gibi köprüleme yapsam mono bir şekilde bir sub bağlayabilir miyim? kısacası bu evde kullandığımız müzik setlerine köprüleme yapılabiliyor mu? arabalarda kullanılan gibi kabinli pasif bir sub alıp köprüleme ile bu amfiyi kullanmak asıl amacım.

EDIT: biraz bakınınca sublara farkettim ki evde kullanılması için satılan sublarda zaten 2 siyah 2 kırmızı giriş koymuşlar yani köprüleme olmadan direk tek sub a 2 kanal bağlanabliyor. Sanırım böyle bişeye ihtiyacım var benim. Ne yapmsam daha iyi olur, önerilerinize açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baro1 -- 4 Aralık 2009; 21:41:39 >

• Birileri yardımcı olursa sevinirim, ona göre bir sub alacağım çünkü ve pek tecrübem yok bu konularda..
  • ev için olan sistemlerde genelde köprü olmaz
    varsa bile üzerinde işaretle belirtilmiştir
    eğer aktif sub alırsanız m.setinde veya amfi üzerinde sub çıkışı olmasa bile stereo olarak bağlamak mümkündür
    bir çok aktif sub stereo girişi destekler
    ona uygun aktif sub alınmalıdır
  • mesajın içinde iki tane farklı amaç, istek. köprüleme ve siyah-kırmızı girişler başka şeyler. karıştırma birbirine.

quote:

Orijinalden alıntı: baro1

Ben evimde bilgisayara bağlı sony müzik seti kullanıyorum. Bir de technics amfi var elimde. Technics amfi 4 çıkışlı, 2 si kullanıldığında 4 ohm 4 ü kullanıldığında 8-16 ohm veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu technics amfinin 2 çıkışına arabalardaki amfilere yapıldığı gibi köprüleme yapsam mono bir şekilde bir sub bağlayabilir miyim? kısacası bu evde kullandığımız müzik setlerine köprüleme yapılabiliyor mu? arabalarda kullanılan gibi kabinli pasif bir sub alıp köprüleme ile bu amfiyi kullanmak asıl amacım.

Olmaz.
    sony m.setin ve Technics ampline bridge yapmaya kalkma yakarsın.

quote:

Orijinalden alıntı: baro1
    EDIT: biraz bakınınca sublara farkettim ki evde kullanılması için satılan sublarda zaten 2 siyah 2 kırmızı giriş koymuşlar yani köprüleme olmadan direk tek sub a 2 kanal bağlanabliyor. Sanırım böyle bişeye ihtiyacım var benim. Ne yapmsam daha iyi olur, önerilerinize açığım

az önce pasif subwoofer kullanmak istiyordun. şimdi kırmızı-siyah girişli kendinden amplili bir şeye bakmışsın. farkın farkındasın umarım.yani aktif SW ile otomobilde ki pasif kabinlerin farkı? ve de pasif kabinmleri için olan ampli ve filtre...
    kısaca
    önce ürünleri tanıyalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.