Bildirim
müzik sistemi , yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla arkadaş bendede accent vardı gittim kendim sony cdx-gt616u teyp aldım ondan sonra jbl genel disbiritöründe xetec 6 kanal anfi ön kapılara jbl 13cm mid bass bgajada 30 cm 1000 watt jbl kutulu subwoofer koydurdum ve çok iyi bir sonuç oldu hemde aracım mp3 usb girişli bir teyp ve ses sistemine kavuşmuş oldum fiyatlara gelince sony teyp kendim sony mağazasından 12 taksitle aldım 459ytl diğer işlemler için sadece 650 ytl verdim teyp kendim aldığım için xetec vektör 6 kanal anfi subwoofer kutulu ve midbass lar tesisat montaj parası 650 ytl ve hala sürüyor bu kampanya eğer istdeyden adresini verebilirim.... -
teşekkürler yardımın için, bundan önce bendede accent vardı gülele kullan sağlam arabadır.problem şu corolladaki cd çalarlar çok kalın ve ön konsola sabit monte edilmiş,ben piyasada hiç bu kadar kalın cd-mp3 çalar görmedim,o yüzden yapan varmı diye sordum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ankara en iyi toyota ustası
- falken lastik kimin
- toyota triger zinciri hangi modellerde var
- arabanın silecek suyu biterse ne olur
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- toyota fiyat listesi
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- toyota highlander türkiye fiyatı
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X