Aracimda bluetooth entegreli ses sistemi var hem telefon görüşmeleri için hemde müzik için çok iyi bir çözum
Araca girmeden aciyorum bluetoothu otomatik algılıyor 20 kms hızı geçince otomatik olarak telefondan müziği çalmaya başlıyor eğer bu özellik açık ise
Usb, 2 adet Aux,Cd de sistemide mevcut
Şarj ihtiyacimida usb den sağlıyorum
Aux kablosuyla uğraşmıyorum,flash belleğe müzik atayım derdi yok
Ayrıca bluetoothun usb,aux v.s hepsinden ses kalitesi daha iyi
Radyonun çekmediği veyahut çekim kalitesini beğenmediğimiz yerde internetten açıyorum AAC kalitesinde müzik keyfi
Bir yanlışı düzeltiyim, bluetooth un kalitesi usb den daha iyi değildir. Usb dijital aktarım olduğu için kayıp sözkonusu değildir. Öte yandan bluetooth un bandwidth genişliği A2DP için 768 kbps dir yani flac için bile yeterli değildir. Flac dinlemiyorsanız zaten kaliteden bahsetmeniz manasız. 320kbps mp3 ü ister aux dan 1tl lik kabloyla dinleyin ister fiberoptik kabloyla zaten vasat olan kalitede bir fark oluşmıycaktır.
Bu İşler İlgilenen Biri olarak Arkadaşın Tespitini Çok Doğru buluyorum ayrıca Arabayı Niye Alıyoruz ?
Keyif almak için kısacık yaşamımıza keyif katmak aynı zamanda ulaşım ihtiyacımızı karşılamak amaçlı....; e bu keyif içinde Temiz Kaliteli bir müziğin ve KULLANIM KOLAYLIĞININ olması elzem bir durumdur...
O kadar para verdikten sonra aracımızda Usb/Aux olmaması gerçekten insanın sinirini bozan bir durum olsa gerek....
kimi arkadaş FM TRANSMİTTER demiş; FM Tr. Olayı müziğin kalitesini birebir etkileyen bir durumdur ve o dijital ve Optik çıkışa Fm Tr ile Törpülemek hoş bir durum değildir...
Kimisi Blutooth Demiş Ve EXXCREA arkadaşımız çok güzel bir noktaya değinmiş....
'' bluetooth un kalitesi usb den daha iyi değildir. Usb dijital aktarım olduğu için kayıp sözkonusu değildir. Öte yandan bluetooth un bandwidth genişliği A2DP için 768 kbps dir yani flac için bile yeterli değildir. Flac dinlemiyorsanız zaten kaliteden bahsetmeniz manasız. 320kbps mp3 ü ister aux dan 1tl lik kabloyla dinleyin ister fiberoptik kabloyla zaten vasat olan kalitede bir fark oluşmıycaktır.
''
Aynen bahsettiği gibi Blutooth 3.0 da durum bu şekilde olabilir fakat 4.0 da belki bu Bit yükselmiş olabilir ama asla CD kalitesi kadar ( WAV/ Flac) Gibi olamaz...
Usb olmazı bir nebzede olsa İşimizi kolaylaştıracaktır... O kadar para veripde 52x lik CD bulup tek tek şarkı seçip yazdırmak insanı gerçekten bunaltabilir.... ve çağımızda gerekli olan bir özelliktir...
Ben de artık dayanamadım. Dün Mediamarkt mağazasından GoldMaster CD-3070 USB model oto teybi aldım. CD çalarlı. Kart okuyucusu da var. FM Transmitterden gına gelmişti artık. Çakmaklığa takınca sigorta attırıp duruyordu. Şimdi de ben onu atıcam artık.
Güzel bir alet. Şimdilik iyi anlaşıyoruz. ben 147 TL'ye aldım.
Bu konuda Aveo gerçekten güzel bir sçenek sunuyor.. Hemde torpidodan ayrı bir kapaklı bir göz içinde olduğu için estetiğide bozmuyor... İpod tarzı cihazınız veya akıllı telefonunuzuda buraya bağlayıp hem şarj ediyor hem içindeki şarkıları buradan dinleyebiliyorsunuz.. Tabi ayrıca bluetooth üzerindende direk müziklerinizi dinlemeniz mümkün hemde araç kumanası ile yine telefonunuzdaki müzikleri değiştirebiliyorsunuz... Ama yüksek hızlarda ve cam açıkken bluetooth sinyalleri dağılabiliyor bilmiyorum her araçta bu geçerlimi ama Aveo'da ilk fark ettiğimde hoparlör bozuldu sanıp servise götürmüştüm
Bendeki Niva'da dandik bir radyo var. USB girişi var. CD yok... Ömrümde hiç MP3 indirmemiştim şimdiye kadar...Bunun için bir flaş bellek aldım ve kafama göre şarkıları indirdim. Fakat bir türlü çaldıramadım. Bu kadar teknoloji kazması olmasaydım keşke...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme