Şimdi Ara

Müzik ve Ses kalitesi yüksek bir telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

çoluk çocuk doldu forum, ben laf anlatmaya bıktım onlar anlamamakta hala daha ısrarcı...

Bıktıysan sesini kesip oturucaksın ha bu arada kendi yaşına bi bakta ondan sonra başkalarının yaşını sorgula,Mavi önlüklü.
  • w995
    bütçen yeterli değilse elimde w595 mevcut müzik hoparlör kalitesi harikadır almak istersen mesj atabilirsin...
  • w995 in sesi w800 lerden filan cok ustun clear bass destegiyle hicbir telefondan alamadigin temiz sesi bu telefonda bulursun
  • x3 bizim bi arkadaşta var ama hic iyi degil tavsiye etmem telin ekranına yandan bakinca hiçbir sey belli olmuyor benim c510 ondan cok daha iyi mesala bi foto çekiyor 5 dk falan beklemeyince silmiyor. müzik kalitesi ararsan w995
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

çoluk çocuk doldu forum, ben laf anlatmaya bıktım onlar anlamamakta hala daha ısrarcı...

Bıktıysan sesini kesip oturucaksın ha bu arada kendi yaşına bi bakta ondan sonra başkalarının yaşını sorgula,Mavi önlüklü.

neden üstünüze alındınız yaranız mı varda gocunuyosusunuz ben size demedim yani bi isim yazmadım ortaya konuştum bütün herkes SE ses kalitesinde birincidir derken siz hala bunu kendinize yediremiyosanız kişilik probleminiz var demektr, kendi egonuzu tatmin ediyosunuz kendinizi kandırarak, walkman serisi en iyi müzik telefonudur siz ne derseniz deyin

• Htc hd 2 kulaklikta nokia c7 ise hoparlor ve kulaklikla iyidir..
  • W995'i gösterdim kendisi beğendi bakalım.Önerilere devam edebiliriz arkadaşlar. Forumdaki diğer arkadaşlara da yardımcı olur bu konu.
  • w 995 denemedim,
    Samsung galaxy s süperdi
    htc gerçekten güzel Hero kullandım ve desire kullandım
    nokia hepsini ve müzik telefonlarınında hepsini kullandım uzak durun.
    iphone 4 kesinlikle tavsiye ederim.
    şu an htc bir model çıkarıyor onu bekliyorum ses konusunda uzman olacakmış.
    özellikle kulaklık ile gezerim ve fırsat buldukça denerim.
    meizu m6 mini mp4 kullanıyorum, iphone güzel müzik telefonudur aslen zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.