Şimdi Ara

Müzik Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsteyeceğim şey en fazla on saniyenizi alır. :)
    Vodafone Freezone Liseler Arası Müzik Yarışması Kasdav'a katıldık okulumuz olarak. Sakıp Sabancının şimdi sizlerin yardımına ihtiyacı var. Finale kalmamız için oy gerekiyor. Oy atarsanız gerçekten çok sevinirim. O sahnede olma hissini tekrar yaşama şansını elde etmek için her şey yapılır, insanlardan oy istenir, rahatsız edilir, biz ve isteyen diğer okullar adına da bu yüzden özür dilerim. :)
    http://www.facebook.com/VFreeZone/app_265316090214955?app_data=136 oy vermek için bu linki kullanmanız gerekiyor. Oy vere basmak, hatta mümkünse paylaşmak gerçekten üç ila dört tıka mal oluyor.:) Çok çok çok teşekkür ederim.

• Sakıp sabancının benim yardımıma mı ihtiyacı var?
    Ya o zaman sekreterimi arayıp boş bir vakite randevu alması lazım
    Öle kolay değil bu işler.

Not: Oy vermek için baktım ama uygulama sayfası açılıyor. Benim adıma paylaşım yapılmasını pek sevmem.
    Başka site varsa atalım oy.
  • Ynalış bölümden yardım talebinde bulunmuşsunuz. Konu Dışı veya Gereksizler daha iyi bir seçim

Ayrıca El-Cezeri'nin dediği gibi oylama sayfası falan da açılmıyor. Başka bir yerden olabiliyorsa bakarız; ama söz vermiyorum.
  • barbaros bulvarındaki okul mu?
  • sabancı ya günahımı vermem.
  • güzel olmuş verdim oyumu.

bu arada baktım da barbarostaki okulmuş. bir zamanlar yıldız ilköğretimdi. ordan mezunum ben, ama oyumun bununla bir alakası yoktur.

ayrıca sabancı ismine takılan arkadaşlar; sabancılar tadilat ve ek binalarını yaptırmış olup okul tamamen devlete aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 8 Nisan 2012; 21:49:29 >
  • Sizi yarışma jürisine şikayet edebilir miyiz?

Sonuçta, diğer yarışmacıların hakkını yemek için kendinize bir yol bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.