Bildirim
Müzikten bateri sesini silmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elektro bateri çalmaya başladığım için bu program bana da gerekiyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Konuyu yukarı çıkaralım şöyle bir:) -
Izotope RX gibi spectral editing yapılabilen yazılımlarla veya Melodyne ile istenen sesleri manuel olarak silmek mümkün fakat diğer sesler de bundan etkilenir. -
@poko001
Dostum çok teşekkürler. Yardımın üzerine hemen programları inceledim. Sayende bir yaşıma daha girdim :) Melodyne yerine Izotope işime daha çok yarayacak gibi. Yalnız uçuk fiyatı varmış, denemek için bir şekilde demosuna ulaşmam gerekecek. -
Uzun zaman önce çok nadir kullandığım bir plugin tam senin istediğini yapıyordu. Müzikteki tüm sesleri ayrı ayrı ayırıp istediğini kullanabiliyordun ama bir sorun var ki pluginin ismini hatırlamıyorum -
@n0fx sağolasın hatırlarsan bilgi verirsin :)
bu arada izotope da müthiş bir programmış. Bir kaç kişi birleşip almak lazım çünkü bin doların üzerinde ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X