Şimdi Ara

Muzio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Muzio serisi kesinlikle tavsiye ederim.Ama dikkat edilmesi gereken bir konu ise kesinlikle chine malı olmamasına dikkat edin.Korea bulursanız direk alın derim ben MuzioFS300 kullanıyorum.

Chine çıktı ama yine canavar gibi tek dezavantajı usb den ceker cekmez hemen kendine gelmiyor alet.Acık beklemek gerekiyor connect modundan cıkması için.Onun dışında ses filan süper.Resmi web sayfasıhttp://www.muzio.co.kr

Diğer aleternatifler olabilir ama korea malı bulursanız kapın derim.

• 2 sene kore malı muzio kullandım jm200 , arkadaşla beraber aldık aynı modelden 2 tane , ikimizinki de 2şer kez garantiye gitti, gelenler de iflah olmadı sonunda vazgeçtik. şarjı az gidiyodu,zırt pırt takılıyodu, 2defa kulaklık girişi yalama oldu,garanti harici cebimizden yaptırdık.

biz şanssızız diycem ama yani ona da içim elvermiyor.hem zaten eskisi gibi faal bi firma değil.Zannedersem samsungun yan ürünüydü zamanında,şimdi samsung kendi mp3-mp4lerini üretmeye başlayınca muzio'ya yol verdi.pek çıkan modeli yok,düzgün bi sitesi yok.yani yavaştan tarihin tozlu sayfalarına gömülcek bi marka.
  • Acıkcası gerçekten üzücü bir durum bahsetmiş olduğunuz modelleri sadece carrefourda gormuştum muzio alıcagım zaman bana cok dandik geldi fiziksel yapısı almamıştım.Çok ilginçtir jm300 vardı bir arkadaşımda fevkalede idi ordan biliyorum.Açıkcası şu saatten sonra tabbiki samsung iyi bir alternatif.Blutoothlu modellerde kopmuş.OLED ekran yapısını kullananlar şarj olayında çok iyi.OLED seçin bence..

::::::::::::Organik LED (Işık yayan diyot) "Organic Light Emitting Diode":::::::::::

Kodak şirketi tarafından geliştirilmiş bir teknolojidir. OLED'ler çoğunlukla düz ekran için kullanılmaktadır. LCD teknolojisine alternatif olarak sunulmaktadır. Normal operasyonda düşük enerji tüketmesi, ince ve hafif olması sayesinde son zamanlarda cep telefonlarında kullanımı yaygınlaşmıştır. Zamanla parlaklıklarını yitirdikleri şeklinde eleştiriler almaktadır. Gelişmekte olan ve gelecek vaad eden bir teknolojidir. şık yayan diyot(LED) familyasının son türü "Organic Light Emitting Device" ya da "Organic Light Emitting Diode" açılımına sahip bir akronimdir. "Organic Electroluminescent Device" (OEL) olarak da anılır. Tipik olarak iki elektriksel kontak(elektrot) arasında kalan ve ışık yayan bir dizi ince film organik katmandan oluşur. OLED'ler molekül ağırlığı düşük organik malzemeler (SM-OLED)veya polimer bazlı materyalden (PLED , LEP) oluşur. Farklı katmanlara sahip LCD'ler ve FED‘ lerden farklı olarak OLED'ler monolitik (tek katmanlı)dırlar. Çünkü yapılışı sırasında her katman diğeri üzerine kaplanarak yekpare olacak şekilde üretilir.

Başlangıçta gösterge uygulamaları için geliştirilen OLED'ler parlak renkli görüntüleri ile düşük güçte geniş görüş açısı sağlayan ekranların yapılabilmesini sağladılar. LCD ekranlarda olduğu gibi bunlar için arkadan aydınlatma gerekmez. OLED'ler genelde cam üzerinde üretilirler ancak plastik ve kıvrılabilir malzeme üzerinde olabiliyorlar. Örneğin Universal Display'in yaptığı fleksibl(kıvrılabilir) OLED modeli "FOLED" böyledir. Bu türden ekranların üretilmesinin ileride taşınabilir cihazlarda devrim yaratacağı konuşuluyor. Örneğin cebinizden bir kalem çıkarıyorsunuz. Çekince açılıyor, üzerine rulo şeklinde sarılmış ekran ortaya çıkıyor.

Aslında mp3 player olayında küçük olması büyük unusur diycem ama bu seferde hafıza sorunu çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobman -- 18 Ekim 2007; 14:01:24 >

• arkadaşlar muzio yetkili servisi nerede var istanbulda? bilen varsa söylesin lütfen... hep aynı sorunu yaşıorum ekran donup kalıyo.. şimdide artık hiç açıllmıo...
    şimdiden teşekkürler
  • Merhaba İstanbul da bildiğim kadarıyla yokta.Modeli neydi acaba cihazınız hiç açılmıyosa çok kötü.Farklı bir usb adaptor ile dene yine sarj olmaz da açılmaz ise acıp bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobman -- 18 Ekim 2007; 14:02:26 >
  • http://www.muzio.co.kr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobman -- 10 Mayıs 2008; 22:04:53 >
  • Beyler en son ithalatçısı vega teknomarketti.mecidiyeköyde.samiyenin karşısında hala onlar mı bilmyurm ancak muzionun ürünleri çok kalitelidir.
    bendeki modeli 65 bin renk olan yuvarlak olandı ve çok yüksek ses verirdi.Ancak bozuldu ve para iadesi aldım.sağlamını bulursanız kaçırmayın derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier S880DB İnceleme
    12 ay önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de iki tane muzio modeli kullandım biri 4gb idi ve sesi duyduğum en iyi sesdi. oldukça yüksek ve kaliteliydi. diğeri ise 128mb dı ve sesi fena değildi. ama işin ilginci ikiside arıza yaptı ve ikisinde de arıza tuş takımındaydı. biri değişti diğeri ise seri nosu aşındığı için değişmedi. sanırım ithalatçısı tellioğlu bilgisayardı ve kapandı. ama şimdi başka getiren firma var mı yoksa eski ithalatlar mı satılıyor bilmiyorum.
  • evet arkadaşlar bende çok araştırdım muzio yu genel olarak iyi yorumlar aldım ve Muzio FS300 modelini beyendim...aşağıdaki siteden almak istedim fakat stokta yok,gelince almayı düşünüyorum...kullanan arkadaşlar varsa ürünün (+) ve (-) yönlerini sıralarsa çok makbule geçer...

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1103&IID=63967#
  • Bende JM-300 var 256 Mb.
    2 yıl önce Teknosa kazığından almıştım ama çok şükür iki yılda tık demedi.
    2-3 kez Firmware güncellemesi de yaptım.
    En iyi özelliği-ki birçoğunda yok- parça çalarken diğer parçaları gezip playlist oluşturabiliosun.
    Arkadaşın dediği gibi ses çıkışı mükemmel.
    1 yıl düğün salonunda kullandım, çok çifti dansettirdim.
    Ayrıca şarz, sürekli dinlemede en az 7-8 saat gidiyor.
    Ama malum artık 256'lar tarihe gömüldü.
    Kart girişi olsaymış en az 3-4 yıl daha kullanırdım o cihazı.
  • Bugün mp3 playerıma bakarken duygulandım ve bu konuyu uplayasım geldi. 256 mb Muzio JM-200 mp3 playerım var ve tam 3,5 senedir kullanıyorum. Bırakın elektroniği, herhangi bir eşyamı 3,5 sene kullanmışlığım yok. Ne oldu pil ömrü biraz azaldı o kadar. 2 kulaklık girişinin olması da mükemmel bir avantaj idi. 2 sene kadar kullandıktan sonra kullandığım giriş temassızlık yapmaya başladı, o zamandan beri de diğerini kullanıyorum. Ne olursa olsun artık yenisini alma vakti geldi ama JM-200üm bende her zaman ayrı bir yere sahip olacak. Seni seviyorum muzio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.