Şimdi Ara

Muzio JM-300 Bursa'da nereden alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu Mp3 oynatıcıyı Bursa'da nereden alabilirim?

• sen daha iyi bilirsin
    hem baksana sende biraz varmı boyle birsürü topic acıp bisliyosun foruma
    git Carrefoursaya oradan al Teknosa Bimeks Yada Zafer plazaya bak kesin vardır
  • members çıldırmış olmalı 2
  • Bu mesajı yazıp gönderirken Server sorgulama hataları ile karşılaştım. Yoksa aynı mesajı defalarca neden göndereyim. Diper mesajlar silinebilir.

İnternetten yaptığım araştırmada bu ürünü Tellioğlu bilgisayarın getirdiğini öğrendim. Fakat ne hikmetse sitesinde satış noktalarını yazmamışlar. Sadece teknik servisini öğrenebildim. Şehreküstü'nün oradaki teknik servisine gittim oradakilerde beni, bu ürünü nereden alacağım konusunda yönlendiremediler. Baktığım başka yerlerde JM-300 modelini bulamadım. (Zafer Plaza, Ramesa, Gold PC, Teknolojix, Uluyol Caddesi) Başka modelleri vardı :(
    Daha sonra Penta Bilgisayar'ında bu ürünü getirdiğini öğrendim. Sitesinden Penta bayilerinin olduğu kısımdan 3-4 Farklı satış noktası ile irtibata geçtim. Gazcılardaki Avantaj Group bana olumlu yanıt verdi. Bu modeli haftaya geliyormuş :)) Bu MP3 player'ı alacağım arkadaşada müjdeyi verdim.

Tam kendi açtığım konuya bu modeli bulduğumu söylemek için girdiğimde bazı kendini bilmez ufaklıklar ilginç mesajlar yazmış. 2 yıl önce bu forumu takip etmeye başladım ama son 8-9 aydır arada sırada bir uğruyorum. Nedenide burasının çoluk çocuk yuvası haline gelmesi ve seviyenin düşmesi. Forum yönetimininde bunda payı yok değil. Ne kadar üye (Kim olursa olsun) o kadar reklam. Herneyse sorun hallolmuştur. Saygılar...

• dostum bende bu model var,adaptör arıyorum teknik servis dediğin yer nerde tarif edebilirmisin özelden yada burdan?Ben carrrefourdan almıştım oraya bakmayı denedin mi?
  • borntobewild,
    cihazı önceki mesajımda yazdığım gibi temin ettik. Cihazı aldığım arkadaşın şu ana kadar bir şikayeti olmadı. Bende alsammı diye düşünmeye başladım. Herneyse... Benim gittiğim teknik servis Fomara meydanının yukarısındaydı. Adresini aradım ama bulamadım. Kavşaktan 100 mt. yukarı çıktığında caminin yakınında bulunan Uludağ elektronik teknik servisliğini yapıyor. Birde şu adres var.
    Burada da Muzio'nun teknik servisliği yapılıyor.

EDON MÜHENDİSLİK BİLGİSAYAR
    Yeni yalova yolu - Buttim İş Merkezi - C Blok - Kat:4 - No:1187
  • Bursada teknik servisi varmıymış bunun ya bende arızadan devamlı istanbula vatan bilgisayar gönderip duruyorum aleti... bidaha töbe zaten muzio almam ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: o z g u r

borntobewild,
    cihazı önceki mesajımda yazdığım gibi temin ettik. Cihazı aldığım arkadaşın şu ana kadar bir şikayeti olmadı. Bende alsammı diye düşünmeye başladım. Herneyse... Benim gittiğim teknik servis Fomara meydanının yukarısındaydı. Adresini aradım ama bulamadım. Kavşaktan 100 mt. yukarı çıktığında caminin yakınında bulunan Uludağ elektronik teknik servisliğini yapıyor. Birde şu adres var.
    Burada da Muzio'nun teknik servisliği yapılıyor.

EDON MÜHENDİSLİK BİLGİSAYAR
    Yeni yalova yolu - Buttim İş Merkezi - C Blok - Kat:4 - No:1187

çok sağol dostum,inşallah ellerinde bu alete uygun adaptör vardır pc aramak derdinden kurtarır beni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.