Şimdi Ara

MW2 28.08.2010 00:00 - 02:00 Turnuva

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık birçok kişide MW2 var. Hatta bu konu ile alakalı bir başlık dahi var. Önerim şu:

Bu hafta sonu Cumartesi (28.08.2010)'yi Pazar'a bağlayan gece tam gece yarısında özel maçımızı başlatalım. Takımları burada, bu başlık altında kuralım.

Önerim Domination.

Oynamak isteyen arkadaşlar da fikir belirtirse iyi olur. Kuralları belirleyelim.

Belki nu hafta sonuna yetişmez ama bir deneyelim. Olmazsa burada oluşan bilgiler ışığında önümüzdeki hafta sonuna da kaydırabiliriz.

Bu arada herkes level'ını da yazarsa takım kurmada bize yardımcı olur. Benim level 1-65 (Yani 1. turun 65. level'ı).

3...2...1 Domineyşııınnnn....... :) Show no mercy.....

Hadi bakalım görelim oyuncuları...

• Yeterli katılım olursa yapabiliriz böyle birşey.
  • Hocam katılırım da team death match de yapsak iyi olur.
  • Hocam Search and Destroy - Team Deathmatch - Free For All maçları düzenlesek güzel olur 12 kişi bulursak oynayalım sen geleceğim diyenlerin isimlerini güncel tut benide yaz HooMieS.

1 prestij atladım şimdi 57 level
  • benım level 24 baslayalı 2-3 hafta falan oldu ama yınede kapısırım yanı bu aksam varım.....
  • beni de ekle
  • ekle benide pek onlıne gıremıom mw2 achları binlemeye çalışıom
  • Bu şekilde sınırlı saatlerde turnuva yapmak yerine, kimin hangi oyun türünü sevdiğini, hangi seviyede olduğunu ve genelde hangi saatlerde MW2 oynadığını içeren bir liste olsa, oyuncular birbirlerini daha rahat bulurlar ve daha uzun vadede beraber oynama imkanı olur diye düşünüyorum.

Mesela ben hemen hemen sadece Demolition (istek olursa Team Deathmatch) oynuyorum. 4.prestij mod level 68'im. Özellikle demolition oynarken, ciddi oynayacak adam gerekiyor. Çünkü 6 kişiden 3 tanesi bombaları kurmayı/korumayı bırakıp team deathmatch gibi oynamaya başlarsa, hiç çekilmez oluyor.

Bu şekilde oynayacak olan varsa beni listeye ekleyip, beni gördüğü zaman davet gönderebilir. Google'da çıkmasın diye buraya yazmıyorum gamertag'imi (üst konu olan gamertag listesinde 1.mesajda yazıyor).
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.