Şimdi Ara

MW2 cd key poremlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar oyuno orjinal aldım vista yüklüydü oynadım fakat sonra xp ye cevirdim cd keyi kabul etmiyor nedeni ne olabilir birtürlü koramadım oyunu
    duplicate product code

duplicate product code you ve entered has already been activated by an existing steam account and is therefore invalid your activation of call of duty moderin warfare 2 retail has not been completed hatası veriyor

neyapmam lazım bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

cd keyi yazıyorum next diyorum bu hatayı veriyor see the steam support site for more information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybork -- 30 Kasım 2009; 18:21:29 >

• YARDIM EDECEK ARKADAŞ YOKMU BEA BİDE BEN OYNASAM BUOYUNU
  • Oyunu Steam üzerinden aldın veya kayıt ettirdin sanırım.Yüklemeyi yaparken oyunun kayıtlı olduğu Steam hesabın açık mı?
  • oyunu steam üzerinden almadım ama dedigin gibi steam akyıtmı ettim bilmiyorum kayıt ettiysem neyapmam lazım oyun orjinal aldım
  • Sen başlığa CoD2 diye yazınca ben olayı yanlış anladım ve uzun süredir CoD2'nin böyle bir hata mesajı vermesinin nedenini aradım.Şimdi verdiği hata mesajına bakınca MW2 olduğunu gördüm.

MW2 çalışma prensibi itibari ile Steam olmadan çalışamaz yani sen daha önce bu oyunu oynadım diyorsan oyunu daha önce kurarken mutlaka bir Steam hesabına oyunu kayıt ettirmiş olmalısın yoksa oyunu oynayamazdın.Tekrar kurmaya çalışırken de sanırım başka bir Steam hesabına kayıt ettirmeye kalkıştın.

Bu problemde cevap bende değil sende,daha önce oyunu oynarken kullandığın Steam hesabını aç ve oyunu o şekilde yüklemeyi dene.Sana CD-Key sormayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.