Şimdi Ara

Cd Key Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşımla cs 1.6 ile hamachi den oynamak istiyoruz.hamachi ile 'ı oluşturduk ben oyunu kuruyorum karşıdaki arkadaş girmeye çalışınca cd key hatası alıyor v26 patchinide yükledi ama hala sorun devam ediyor nasıl çözebiliriz ?

• aliases.txt mi ne oluşturmak gerekiyordu. Ama o zaman cd key değil class c hatası veriyor diye hatırlıyorum.

quote:

CS için aliases oluşturma programı %100 oluo denedim

link buhttp://www.speedyshare.com/785285309.html

alternatif link :http://hamachi-aliases.ifrance.com/error404.html

Arkadaşlar programı indirdikten sonra çift tıklayıp açıyoruz sonra ağımızdaki bütün kişilerin ip leri çıkıyor en altta generate<aliases.txt> yazıyor ona tıklıyoruz ve kaydet tuşuna basıyoruz.Ardından hamachiyi kapatıyoruz (KESİNLİKLE UNUMAYIN KAPATIP AÇMANIZ GEREKLİ!!!!!) DAHA SONRA ALİASES LERİMİZ HAZIR DURUMDADIR.DİREK OYUNA GİREBİLİRSİNİZ YANLIZ KARŞI TAARAFADA BUNU YAPTIRIN ZİRA İKİNİZDE OYUN KURUNCA HATA OLMASIN..

bi teşekkür yeter !!!
    yanal16 Çevrimdışı Alıntı Yaparak Cevapla]

Bir siteden alıntı. Dene, bakalım ne olacak.

• evet hamachinin içine oluştruduk arkadaş görüyor zaten oyunun kurulu olduğunu daha önce görmüyodu onu hallettik yane.şimdi cd key hatası alıyor :S

• Bilindiği üzere her oyun gerek yükleme işlemi sırasında,gerekse yüklemeden sonra ki oyuna ilk girişte CD Key/Serial Number ister.Arkadaşının,Counter'ı Half Life üzerinden açıp gereken Cd key'i girerse sorun kalmayacaktır.CD keyi yazardım fakat sitede paylaşımı yasak.Biraz bak,bulursun
  • yasak olduğunu sanmıyorum ama yasaksada silinene kadar görürsün işallah

full A yaz oraya
  • Açtığınız konuda yazılan yorumların akabinde sorununuz çözüme ulaştıysa,bunu konuda belirtmeniz; daha sonraları aynı sorunla karşı karşıya gelebilecek arkadaşlara yardımcı olabilmek adına daha yerinde olacaktır.

İyi forumlar;
  • Full A veya 3 Yaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamaçi ile alakası yok hamaçi ile alakası olan Class ''C'' sorunudur.

İkinizinde farklı CD-KEY kullanın ve farklı non-steam patch yükleyin, farklı derken ikinizinki aynıda olurda ornegin 23 de hata veriyor 24ü yükle.
    Ve oyunu LAN'dan kurki İNT game sanıp cd-key sormasın

Eğer olmuyorsa, Son olarak sv_lan 0 komutunu konsola gir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.