Bildirim
Cd Key Hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aliases.txt mi ne oluşturmak gerekiyordu. Ama o zaman cd key değil class c hatası veriyor diye hatırlıyorum.
quote:
CS için aliases oluşturma programı %100 oluo denedim
link buhttp://www.speedyshare.com/785285309.html
alternatif link :http://hamachi-aliases.ifrance.com/error404.html
Arkadaşlar programı indirdikten sonra çift tıklayıp açıyoruz sonra ağımızdaki bütün kişilerin ip leri çıkıyor en altta generate<aliases.txt> yazıyor ona tıklıyoruz ve kaydet tuşuna basıyoruz.Ardından hamachiyi kapatıyoruz (KESİNLİKLE UNUMAYIN KAPATIP AÇMANIZ GEREKLİ!!!!!) DAHA SONRA ALİASES LERİMİZ HAZIR DURUMDADIR.DİREK OYUNA GİREBİLİRSİNİZ YANLIZ KARŞI TAARAFADA BUNU YAPTIRIN ZİRA İKİNİZDE OYUN KURUNCA HATA OLMASIN..
bi teşekkür yeter !!!
yanal16 Çevrimdışı Alıntı Yaparak Cevapla]
Bir siteden alıntı. Dene, bakalım ne olacak.
-
evet hamachinin içine oluştruduk arkadaş görüyor zaten oyunun kurulu olduğunu daha önce görmüyodu onu hallettik yane.şimdi cd key hatası alıyor :S -
Bilindiği üzere her oyun gerek yükleme işlemi sırasında,gerekse yüklemeden sonra ki oyuna ilk girişte CD Key/Serial Number ister.Arkadaşının,Counter'ı Half Life üzerinden açıp gereken Cd key'i girerse sorun kalmayacaktır.CD keyi yazardım fakat sitede paylaşımı yasak.Biraz bak,bulursun -
yasak olduğunu sanmıyorum ama yasaksada silinene kadar görürsün işallah
full A yaz oraya -
Açtığınız konuda yazılan yorumların akabinde sorununuz çözüme ulaştıysa,bunu konuda belirtmeniz; daha sonraları aynı sorunla karşı karşıya gelebilecek arkadaşlara yardımcı olabilmek adına daha yerinde olacaktır.
İyi forumlar; -
Full A veya 3 Yaz. -
Hamaçi ile alakası yok hamaçi ile alakası olan Class ''C'' sorunudur.
İkinizinde farklı CD-KEY kullanın ve farklı non-steam patch yükleyin, farklı derken ikinizinki aynıda olurda ornegin 23 de hata veriyor 24ü yükle.
Ve oyunu LAN'dan kurki İNT game sanıp cd-key sormasın
Eğer olmuyorsa, Son olarak sv_lan 0 komutunu konsola gir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X