Şimdi Ara

orjinal oyunu cd keysiz yükleme? (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben bir arkadaşımdan orjinal bf3 ve daha bir sürü oyun aldım ama bunların cd keyi daha önce arkadaşım tarafından kullanıldığı için yüklerken bu key zaten kullanılıyor diyor ve yüklemeyi yapamıyorum.
    cd keysiz oyunu yükleme imkanım yokmu ?
    - yoksa nasıl cd key alcam ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

arkadaşlar merhaba ben bir arkadaşımdan orjinal bf3 ve daha bir sürü oyun aldım ama bunların cd keyi daha önce arkadaşım tarafından kullanıldığı için yüklerken bu key zaten kullanılıyor diyor ve yüklemeyi yapamıyorum.

Cd keysiz oyun oynama oluyor ama oyun korsan oluyor.. Korsan oyundada online oyun oynayamiyorsun.. Eger online oynayacaksansa cd key almak sart.... Satin almak icin bir cok site var internette arastir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 5 Kasım 2012; 12:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD key sadece bir kişi tarafından kullanılabilir. Orijinal aldığın oyunu offline oynamak için crack kullanabilirsin onda yasal açıdan da sorun yok sonuçta oyun senin; ama farklı bir cd key kullanman gerek online oynayabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

CD key sadece bir kişi tarafından kullanılabilir. Orijinal aldığın oyunu offline oynamak için crack kullanabilirsin onda yasal açıdan da sorun yok sonuçta oyun senin; ama farklı bir cd key kullanman gerek online oynayabilmek için.

ben şimdi cd keysiz nasıl kurabilirim oyunu kurarken cd key istiyor ama yükleyemiyorum kullanıldığı için cd key. yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet0752

quote:

arkadaşlar merhaba ben bir arkadaşımdan orjinal bf3 ve daha bir sürü oyun aldım ama bunların cd keyi daha önce arkadaşım tarafından kullanıldığı için yüklerken bu key zaten kullanılıyor diyor ve yüklemeyi yapamıyorum.

Cd keysiz oyun oynama oluyor ama oyun korsan oluyor.. Korsan oyundada online oyun oynayamiyorsun.. Eger online oynayacaksansa cd key almak sart.... Satin almak icin bir cok site var internette arastir

nasıl yükleyebilirim peki orjinal oyunu cd keysiz?

• Oyunun orjinalliğini cdkey belirtir. Cd yi elinde bulunduruyor olman oyunun sahibi olduğun anlamına gelmez. Lisanslı olarak kullanabilmek için arkadaşının bilgisayarından oyunu deactive edip sonra senin cd key ile oyunu kurman gerekir.

Bu durumda oyunu anca korsan olarak kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: repocket

Oyunun orjinalliğini cdkey belirtir. Cd yi elinde bulunduruyor olman oyunun sahibi olduğun anlamına gelmez. Lisanslı olarak kullanabilmek için arkadaşının bilgisayarından oyunu deactive edip sonra senin cd key ile oyunu kurman gerekir.

tam olarak anlamadım deactive dediğin oyunu devre dışı bırakmak gibi bişeymi? bunu yapınca bu sefer arkadaşımmı yükleyemiycek oyunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Oyunun orjinalliğini cdkey belirtir. Cd yi elinde bulunduruyor olman oyunun sahibi olduğun anlamına gelmez. Lisanslı olarak kullanabilmek için arkadaşının bilgisayarından oyunu deactive edip sonra senin cd key ile oyunu kurman gerekir.

tam olarak anlamadım deactive dediğin oyunu devre dışı bırakmak gibi bişeymi? bunu yapınca bu sefer arkadaşımmı yükleyemiycek oyunu?

Aynen öyle aynı anda iki kişi oynayamaz yasal olarak o key ile .
  • En güzeli aç steam 'i ordan hem oyunu indirirsin hem de key alırsın kafan rahat
  • Arkadaşım Eğer oyunu kuramıyorsan Crack yapacaksın. Crack ne demek diye soracaksan. Sana tavsiyem oyunun ismini yaz ve crack yaz googledan arat karşına mutlaka çıkacaktır. Ama tavsiyem elinden geldiğince orjinal oyun oyna. Ben genelde fiyatları düşünce alıyorum. Crack i de CD sok çıkar derdinden kurtulmak için kullanıyorum.

Ayrıca oyunun kurulumu hakkında bilgi veren sitelerde var. Yine aynı şekilde oyun ismi artı kurulum yaz karşına çıkacaktır. Multi içinde Crack var ancak o kısımlar biraz teferruatlı, o çileyi çekeceğine şifre al oyna derim.
  • Battlefield 3 kurabilmen için o arkadaşının kullandığı origin hesabının kullanıcı bilgilerini bilmen gerekiyor. farklı bir hesaba kurulum gerçekleştiremezsin. Battlfield 3 Origin olmadan kurulum yaptırmıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

quote:

Aynen öyle aynı anda iki kişi oynayamaz yasal olarak o key ile .

çok saol

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedaliagba

En güzeli aç steam 'i ordan hem oyunu indirirsin hem de key alırsın kafan rahat

orjinal oyun dvd sinden dahamı uygun fiyata gelir bu şekilde?:) kredi kartıyla alınıyor dimi key?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkadaşım Eğer oyunu kuramıyorsan Crack yapacaksın. Crack ne demek diye soracaksan. Sana tavsiyem oyunun ismini yaz ve crack yaz googledan arat karşına mutlaka çıkacaktır. Ama tavsiyem elinden geldiğince orjinal oyun oyna. Ben genelde fiyatları düşünce alıyorum. Crack i de CD sok çıkar derdinden kurtulmak için kullanıyorum.

Ayrıca oyunun kurulumu hakkında bilgi veren sitelerde var. Yine aynı şekilde oyun ismi artı kurulum yaz karşına çıkacaktır. Multi içinde Crack var ancak o kısımlar biraz teferruatlı, o çileyi çekeceğine şifre al oyna derim.

oyunu korsan indirip ondan sonra crack yapmam gerek dimi? saol yorumun için
  • quote:

quote:

En güzeli aç steam 'i ordan hem oyunu indirirsin hem de key alırsın kafan rahat

orjinal oyun dvd sinden dahamı uygun fiyata gelir bu şekilde?:) kredi kartıyla alınıyor dimi key?

Evet steam'den alırsan her türlü daha uygun olur fiyat.Steam de zaten dvd olmadığı için daha ucuza geliyor. Sen oyunu indiriyorsun ordan ve key i alıyorsun işlem basit. Kredi kartı geçerli evet ama sadece Mastercard,Visa,Paypal ve Web Money geçerli sanırsam

• Bak ama sana şöyle bir şeyde söyleyim derdini tam olarak anlayamadım... Şimdi sen bi oyunu alıp multiplayer mi oynamak istiyorsun? (Yani çok oyunculu internet üzerinden)
    Yoksa o oyunun sadece singleplayerinimi oynamak istiyorsun? (Tek Kişilik campaing gibi yani)
    Eğer multi oynamak istiyorsan orjinal dvd olmadan oynayamazsın.Eğer ama yok multiyle benim işim single oynicam diyosan indirirsin internetten oyununu sonra büyük ihtimalle vermişlerdir dosyanın içinde ama, eğer yoksa bile indirirsin problem değil. Sen bu crack dosyasının içindekileri kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere atacaksın değiştirsin mi dicek evet diceksin bütün olay bu. Sen önce multi mi single mi oynamak istiyon onu söyle
  • quote:

Bak ama sana şöyle bir şeyde söyleyim derdini tam olarak anlayamadım... Şimdi sen bi oyunu alıp multiplayer mi oynamak istiyorsun? (Yani çok oyunculu internet üzerinden)
    Yoksa o oyunun sadece singleplayerinimi oynamak istiyorsun? (Tek Kişilik campaing gibi yani)
    Eğer multi oynamak istiyorsan orjinal dvd olmadan oynayamazsın.Eğer ama yok multiyle benim işim single oynicam diyosan indirirsin internetten oyununu sonra büyük ihtimalle vermişlerdir dosyanın içinde ama, eğer yoksa bile indirirsin problem değil. Sen bu crack dosyasının içindekileri kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere atacaksın değiştirsin mi dicek evet diceksin bütün olay bu. Sen önce multi mi single mi oynamak istiyon onu söyle

single oynıycam:) zaten arkadaşdan alırken multiyi cd keysiz olmadan oynayamıyacağımı biliyordum ama oyunun yüklemesininde cd keye ihtiyacı olduğunu oyunu yüklemeye çalışırken anladım:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.