Şimdi Ara

mw3 hata : connecting to online services

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multiplayerda playe basınca bu uyarı geliyor. connecting to online services ve öle kalıyor.

sorunu nasıl çözebilirim.?????

• Aynı sorun bendede var, çözemedim hala MP oynayamıyorum
  • Serverları kapatmışlar arkadaşlar yoğunluktan dolayı çökmüş sanırım .Cod elite den açıklama yapmıştı multi görevlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

Serverları kapatmışlar arkadaşlar yoğunluktan dolayı çökmüş sanırım .Cod elite den açıklama yapmıştı multi görevlisi

Alakası olduğunu sanmıyorum, farklı bilgisayardan kendi steam hesabımla oynayabiliyorum ama kendi bilgisayarımda bu sorun yaşanıyor.
  • PArdon benim dediğim xbox live için geçerliymiş.Steamda oyuna sağ tıklayınca dosya kontrolü filan yapılıyodu dene bence
  • sabah giriyordum oyuna. daha sonra bu sorunla karşılaştım. daha sonra yine girdim oyuna. şu an yine giremiyorum. benim yaptığım hiç bir değişiklil yok. o yüzden sanırım sorun genel
  • Selam..Bu hatanın aynısı bende de var. Bu sorunu çözebilen varmı?. Neden böyle bir hata olabilir? Cevap verebilecek arkadaşlar yokmu?(Dün, gün boyu bu hata ile karşılaştım.) MP girmek nasip olmadı :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenon41 -- 10 Kasım 2011; 13:19:02 >
  • Aynı hatayı şuan ben de alıyorum. Server kaynaklı mı yoksa bizim değiştirmemiz gereken bir şey mi var bilgisi olan var mı?
  • Bu sorunu su an Amerika dahil dunyanin bircok yerindeki oyuncularin cogu aliyor.Bazi oyuncular girebiliyor,İnfinityward un anlamsiz inadi yuzunden yasiyoruz bu problemi,halbuki biraksa ilk cod mw deki gibi dedicated server uzerinden oynayabilse oyunu bu problemler olmayacak illa İW nin lobi sistemine baglanmak gerekiyor muhtemelen adamlarin lobi sistemi de su an yogunluktan bu yuku kaldiramiyor.Ps3 serverlarinda problem yok deniyor en cok problem pc ve xbox kullanicilarinda ve ilginctir adamlardan bu konu ile ilgili tek bir haber yok.

İnfinityward forumlarinda millet acaip kufur ediyor adamlara,paralarini isteyenler bile var.Bu arada oyunun preorder satis rakamlari da 9 000 000 adedi gecmis ve 25 000 000 satmasi bekleniyormus.Black Ops 22 000 000 adet satmis tum dunyada.
  • Sorun biz Türklere özel gibi duruyor. Vpn yardımıyla rahatlıkla online ağa katılabilirken türk telekom ipleri ile nedense failed connect hatası alıyoruz.. Anlamadım gitti valla. Ttnet
  • Bende oyunu dün satın aldım ve ilk kurduğumda yarım saat kadar oynayıp çıktım ve daha sonra tekrar giremedim ' Servers is not available at this time ' gibi şeyler yazıp hata veriyor bağlanmıyor. umarım biran önce bir çözümünü bulurlar.
  • Sorunun çözümü dns kullanmakta arkadaşlar. Dns ile kesintisiz oyun deneyimi sağlanabiliyor. Galiba bizim ttnet activision un ip aralığını da banlamış.
  • SORUNUN COZUMU PORT YONLENDIRMEKTIR.
    BENDE DE VARDI AYNI SORUN 1 GUN UGRASTIM EN SON YENI MODEMLE DENEDIM.

OYUNUN OYNANMASI ICIN GEREKEN BIR PORT MODEMINIZDE KAPALI BUNU ACMANIZ GEREKIYOR GEREKLI YONTEMLER ACTIVISION SITESINDE VEYAwww.portforward.com VEYAwww.portacmak.com gibi sitelerde var...

BEN DENEDIM YAPTIM YINE OLMADI YENI MODEM TAKTIM ANINDA OLDU ARKADASLAR YARDIM ISTEYEN ALINTI YAPSIN EDEYIM

PS3 OYUNCUSUYUM

• herseyi denedim. dns degistirdim....port actım.... yapmadıgım sey kalmadı. yine sonuc hüsran...bu oyunu yapanların allah b.. versin ne diyim. tövbe tövbe...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenon41 -- 11 Kasım 2011; 1:34:26 >
  • 195.175.39.40
    195.175.39.39

Bu dnsler ile sorunsuz oynuyorum. Denemenizi öneririm.
  • Dns, port, dmz, güvenlik duvarı, firewall, oyunu sildim tekrar kurdum hepsini denedim bir yararı yok boşuna uğraşmayın... Sorunun neyden kaynaklandığını anlamakta güç çok mantıksız bir olay, yüzlerce sorun olur, çözülür ama en kazığı bize denk geldi arkadaş
  • Online giremeyenler modem ayarlarınızda UPNP (Universal Plug ın Play) ayarlarınız muhtemelen etkin gozukmektedir,bunu devre dışı bırakın deneyin..
  • Ne DNS ne PORT nede başka bişey arkadaşlar.

Sorun şu, STEAM HACKlendi....

STEAM HACKLENDİ
  • modemimi değştirdim sorun düzeldi.
  • Arkadaslar problemin cozumunu yazdim kimse denemedi galiba,modeminizin setuo kismindan upnp yi kapatin(universal plug in play)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.