Şimdi Ara

mw3 hata : connecting to online services (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üstad bende günlerce uğraştım bu işe bir çözüm bulabilmek için ve ortaya çıkan sonuç şu airties modeme sahip kişilerin büyük bir çoğunluğu bu problemle karşılaşmış ve çözümsüz kalıyoyorlar malesef benim gibi. bendede airties 5020 var . aldığıma lanet ediyom bazen bu online işler yüzünden. mw2 dede aynı sorunları yaşamıştım mw3 tede aynı şeylerle karşı karşıyayım . ben ne yaptım 5 sene önce almış olduğum sigara paketi büyüklüğünde dandik modemimi tekrar taktım ve inanamadım sorun namına hiç bir şey kalmadı . yani airties artık bitmiştir benim için . modeminizi değiştirin kurtulun tek yol bu gibi gözüküyo .. şu an kullandığım marka DATRON 1300 üretimden kalkmış malesef :) ama iyiki atmamışım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodigy0

aşağıdaki yöntem bende işe yaradı,bir deneyin bence.Modemle ilgili şeyleri daha önce yapmıştım ama işe yaramamıştı.

1-steam'de mw3 multi ye sağ tık yapıp properties seçin
    2-local files kısmından verify integrity zımbırtısına tıklayın
    3-5-10 dakka işlem yapacak bekleyin.
    4-Defragment game cache'e bir tıklayın

parogramın dilini türkçe yapabilirsiniz. programın sol üst tarafında steam yazan yere tıklayıp oradan settings sonra interface ve altta english yazına tıklayın ve türkçe seçeneğini bulunca tamam deyin iş bitmiştir .. ve airties modem kullanıyorsanız benim gibi sürünürsünüz günlerce .. başka modeme geçin bağlantı sorunlarınız bitsin. kesin çözümmmm .
  • arkadaşalar mopdem alacam tavsiyeniz nedir yoksa kafayı yiyecem
  • modem

valla alırmısın bilmem ama benim sorunlarımı çözen bu yıllanmış model şimdi istediğim gibi rahatça oynuyorum oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06parola

modem

valla alırmısın bilmem ama benim sorunlarımı çözen bu yıllanmış model şimdi istediğim gibi rahatça oynuyorum oyunu..

aynen modem aldim duzeldi halbuki diger modem airties yepyeni air 5440 di ama evde bulunan diger modemi taktim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

modem

aynen modem aldim duzeldi halbuki diger modem airties yepyeni air 5440 di ama evde bulunan diger modemi taktim oldu

AİRTİES YERLİ ÜRETİM KALİTESİZ DEĞİL AMA UYUMSUZLUK YÜZÜNDEN SÜRÜNDÜRÜYO MİLLETİ . mail yağmuruna tutmanızı öneriyorum bu konuda ben salladım bugün bakalım ne cevap gelicek ...

http://www.airties.com/call-center.asp?dil=tr buradan sorunu iletebilirsiniz firmaya ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megatarik

quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Yabancı forumların birisinde modeminizin adsl mod ayarları sekmesine gelip adsl2+ mod ayarının ve multimodun tikini kaldırın diye bir öneri okudum.

Tabi hemen denedim, sonuç başarılı..

Test etmek için 2-3 sefer login olup oyundan çıktım tekrar giriş yaptım falan. Rahatlıkla bağlanabiliyorum..

tesekkurler bende sorunu bu sayede cozdum

modemım airties

kapattıgım anda baglandı dırek

daha sonrasında sorun yaşadınızmı .. be denedim olmadı maleseff ..

yok yasamadım oynuoyorum gunlerdır bırdaha sıkıntı cıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: cassiustr

Sorununun kaynagını bulamadım fakat 4 gunun sonunda alternatif bir cozum buldum.
    Arkadaslar dns,port yonlendirme,dmz,upnp hepsini unutun.Cozum cok basit.
    Single playerda (zorluk seviyesi onemli degil)oyunun son bolumunu tekrar oynayıp bitirin.Yazılar cıkar cıkmaz esc ardından ''save and quit'' yapın ve multiplayer a girip play'e basın.Biraz bekledikten sonra oyunun acıldıgını goreceksiniz.
    Kulaga garip gelebilir fakat en kolay ve en cabuk bu sekilde multiplayer'a girebilirsiniz.İyi oyunlar

bende bu sayede yapmıştım önceden ama bazaen olmuodu şimdi bi baktım oyunu yarılayınca save an quit yaptım main menu den multiye girdim sonuç olumlu işlem basit aslında hikaye modundan rastgele bi bölüm seçiosun zorluk önemli mi değil mi bilmiorum benim ki recruit ti sonra yarılayın oyun sonra save and quit yapıp main menüdem multiye girin bende oldu.

• bağlantıda sorun yaşamayan arkadaşlar modem markalarını yazarmısınız ben ruh ve sinir hastanesine gidicem yoksa. işime yarıyan modemde bozuldu. yeni modemi taktım eski sorun devam ediyo geneeee
  • UP UP aynı sorunu bende yaşıyorum DH yetkilileri bi el atsanız bu soruna eminim çok kişide vardır bu sorun o kadar para verip aldık oyunu ilk zamanlar oynanıyodu şimdi hiç bağlanamıyorum :/ port yönlendirme yapıcam ama mw3 için hangi portları yazmam gerek bilmiyorum lütfen yardım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56641846/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56641846

aynı sorun bende de var yokmu bi yolu bunun ??
  • Arkadaşlar bendede oyna girerken videolar ne her şey gösteriliyor daha sonra 'Direct3dDevices9:Present failed Driver internal Error ' hatası veriyor Dirext 9 var bende windows xp , Asus x1550 ekran kartım var yardım ederseniz sevinirim.
  • arkadslar size çözümünü vereyim çok uğraşmıssınız :) oyuna girin görev yöneticisini vea taskmanger açın önceliği düşük yada normal yapın olmassa modeme res atıp deneyin oyuna girebilirsiniz en son 17 ocak ama bn yazdım isterseniz bir bakın altermw3 update yapın bir de...
  • Airties modemde upnp yi kapamak ise yariyor tesekkurler
  • Arkadaşlar, airties RT-103 isimli modemi kullanıyorum. Onda upnp sekmesi yok. multi moddaki işareti kaldırınca net kesiliyor. yardımı olursanız sevinirim.
  • ARKADAŞLAR BU SORUNUN NEDENİ: MODEMİNİZ BUGDA KALMIŞTIR. ÇÖZÜM: FARKLI MODEM ALMANIZ EMİN OLUN HEPSİNİ DENEDİM HERŞEYİ HARFİ HARFİNE TEK ÇARE MODEMİ DEĞİŞMEKTİR..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.