Şimdi Ara

mw3 ile ilgili anım + sitemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degerli forumdaşlar öncelikle tam bir cod hayranıyım. mw3 ise beni tam olarak psikopatlaştırdı.mw1 de Gaz'ın kafasına sıkılması, mw2 de ghost'un yanarak o çukurda ölmesi ,mw3 de soap ın acı dolu ölmesi ve sandman in takımının dandik bir rus başkanı için o çukurda kalması beni cidden derinden etkiledi.özellikle Soap'ın ölümünde ağladım (hala hüzünleniyorum). makarovu öldürdüğümüz sahne artı cpt. Price'ın puro yakması bence gelmiş geçmiş en iyi cod sahnesi. oyunu ikinci oynadığımda son sahnede bende hiç içmediğim halde bir sigara yakmistim...
    müthişti gerçekten

ama şimdi bakıyorumda cod yeni oyunları mw serisini vermiyo bana giderek crysise döndü oyun
    neyse öyle yazıyım dedim
    iyi forumlar..

• Treyarch gelecek dertler bitecek

Umarım world at war 2 gelir seneye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Treyarch gelecek dertler bitecek

world at war 2 gelse tadından yinmez ama konu ne olucak 1. - 2. dünya savaşimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: real napster

quote:

2. Dünya Savaşı olur herhalde.

Öyle olsun zaten. Biraz öyle oyunlar oynayalım yeni nesilde. Güzel bir de senaryo koyarlar oraya. Multi ve zombi moduda güzel olursa tadından yenmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: real napster

quote:

2. Dünya Savaşı olur herhalde.

Öyle olsun zaten. Biraz öyle oyunlar oynayalım yeni nesilde. Güzel bir de senaryo koyarlar oraya. Multi ve zombi moduda güzel olursa tadından yenmez

Hocam world at war in konusu zaten iyiydi bence daha iyi bi kurgu olamaz ama 1 dunya savasini daha iyi yapabilirler

• 1.Dünya Savaşı yaparlarsa Kahraman Amerikan askerlerini kullanmazlar. O yüzden WWII oyunları daha çok ilgi çekiyor. Senin WWI oyunu isteme nedeninle onların WWII isteme nedeni aynı.
  • MW3 bana göre MW1 ve MW2'nin arkasında kaldı senaryo olarak. Black Ops'ın senaryosu MW1'den sonra ki en iyi senaryodur bence. Sonunda şaşkınlıktan donup kaldığım ender oyunlardan birisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 27 Ağustos 2014; 17:48:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mw1'i defalarca bitirdim ama sıkıldım

mw2'yi defalarca bitirdim, sıkıldım

mw3'ü defalarca oynadım , birkaç kez bitirdim. hala sıkılmadım..

mw3 bence serinin en iyisi. hepsi çok iyi, sıkıldım dediğime bakmayın, ama mw3 ilk ikisinden daha iyi.. mw3>mw2>mw1'dir bana göre

black ops çok güzel ama mw serileri kadar akıcı değil.. belki günümüzde geçtiği için mw serileri daha iyi geliyor bana

world at war senaryo olarak birebir dünya savaşını izliyordu. daha ne yapılabilir ki.. aynı oyunun grafiklerini biraz değiştirebilirler.. böylede oyun piyasaya sürülmez..

ben şahsen eski dünya savaşı oyunları yerine, günümüzde geçen, modern silahlar, modernize ordularla olan oyunları daha çok seviyorum..

Büdüt: 2. oyunda ghost'un, 3. oyunda mctavish'in öldüğü sahnelerde harbi harbi üzülmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 27 Ağustos 2014; 18:15:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

1.Dünya Savaşı yaparlarsa Kahraman Amerikan askerlerini kullanmazlar. O yüzden WWII oyunları daha çok ilgi çekiyor. Senin WWI oyunu isteme nedeninle onların WWII isteme nedeni aynı.

olaya hiç bu açıdan bakmadım ama haklısın.
    bilemiyorum asıl mesele 1. veya 2. dünya savaşı değil, 2.d.savaşi konu olarak, karakter olarak waw da müthiş bir şekilde işlendi şimdi bi kez daha 2. yi yaparlarsa bana ısıtılan yemek gibi gelir
  • WaW2 yaparlarsa kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum WaW ile BO arasında geçen bir oyun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

MW3 bana göre MW1 ve MW2'nin arkasında kaldı senaryo olarak. Black Ops'ın senaryosu MW1'den sonra ki en iyi senaryodur bence. Sonunda şaşkınlıktan donup kaldığım ender oyunlardan birisidir.

mw3'ü yaşayarak oynadığından emin değilm
  • o da bir alternatif tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rohirrimg

quote:

MW3 bana göre MW1 ve MW2'nin arkasında kaldı senaryo olarak. Black Ops'ın senaryosu MW1'den sonra ki en iyi senaryodur bence. Sonunda şaşkınlıktan donup kaldığım ender oyunlardan birisidir.

Soap'ın ölümü ve son sahne dışında pek bir numarası yoktu bence MW3'ün.Oysa MW2'de Soap-Price buluşması,Ghost'un ölümü gibi çok daha iyi sahneler var.MW1'i söylemeye gerek yok sanırım.Black Ops senaryo olarak harikadır. BO2'yi oynamadım ama ilk oyun senaryo bakımında çok iyidir. Tabii bunlar benim düşüncelerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rohirrimg

quote:

Soap'ın ölümü ve son sahne dışında pek bir numarası yoktu bence MW3'ün.Oysa MW2'de Soap-Price buluşması,Ghost'un ölümü gibi çok daha iyi sahneler var.MW1'i söylemeye gerek yok sanırım.Black Ops senaryo olarak harikadır. BO2'yi oynamadım ama ilk oyun senaryo bakımında çok iyidir. Tabii bunlar benim düşüncelerim.

bence mw1 tarz olarak ilk olduğu için bu kadar seviliyor,yoksa yapılan operasyonlar ve oyun içi akıcılık mw2 de daha iyi,mw3'e gelirsek eğer artık oyunu yaşiyoruz yani baya duygularımızı katıyoruz ve son sahne gerçektende bunu kanıtlar nıtelikte.BO yanlişlikla rusça indirdiğim daha sonrada oynamaya fırsat bulamadığım bir oyun önümüzdeki yaza artık

• Modern Warfare Serisi efsanedir. Yeri doldurulamaz. Bana göre 2. oyun müzikleriyle beraber çok iyiydi. İlk oyunda inşaat arasından yaptığımız suikast ve son oyundaki makarov ölüm sahnesi en çok aklımda kalan sahneleriydi. Seriyi yine bir baştan yapmalıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.