Şimdi Ara

MW3 Nat type + lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende şöyle bir problem var. MW3 oynarken oyun bir kaç saniye geç geliyor. Mesela oyunda ben tam adamı gördüm nişan almaya kalmadan tek atışta ölmüş gibi oluyor. Sonra tekrarı baktığımda adam beni görmüş birden çok atış yapmıs ( yani adma beni daha önceden görmüş ve atış yapmaya başlamış) ve ben bunu sadece tek mermi ile öldüm gibi görüyorum. Birde ben adamı ateş ettikten sonra duvarın arkasına saklandığımda sanki adam ben duvarın arkasında öldürdü gibi oluyor ama tekrarı izlediğimde hala aynı yerdeymişim gibi gösteriyor. İnternet hızı 8 ile 16 mbit arası gidip geliyor. MW2 veya black ops da böle bir problemle karşılasmadım. Fraps la fps yi ölçtüm 90 dan aşağıya inmeyen bir fps ile oynuyorum. Sonra nat type modarate olduğunu farkettim. Sizce nat type dan kaynaklanır mı ?

Not : Bilgisayar format filan attım. Unpp'y, filan açtım Mw2 de open gösteriyor ama MW de modarate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan280 -- 5 Ocak 2012; 22:44:09 >

• Bende de bazen oluyo nat açık ama anlamadım gitti sadece mw 3 e has özellik olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Nat Tip 3 Sorunu!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.