Şimdi Ara

mw3 ü aynı internet üzerinden oynayabilir miyiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi mümkün mü biraz araştırdım ama bulamadım bu işlerde yeniyim herkese iyi günler

• aynı internet üzerinden olmaz galiba k...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 19 Ocak 2012; 19:32:34 >
  • emin misin ?
  • İki oyun da orjinal olmak üzere, iki farkı bilgisayardan, aynı internet ağı üzerinden oynayamamanız için bir neden yok ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

İki oyun da orjinal olmak üzere, iki farkı bilgisayardan, aynı internet ağı üzerinden oynayamamanız için bir neden yok ki ?

+1 olabilir
  • korsan olsa olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici755

korsan olsa olur mu

bu terimi kullanmasan iyi olur forumda yenisin galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 19 Ocak 2012; 19:44:40 >
  • Onu denemek lazım. Orjinal olmayan oyunları online oynatan araçları yapan kişiler, belki aynı ip üzerinden iki bilgisayar bağlantısına imkan veremiyor olabilirler.

İşin en güzel yanı ise, denemesi bedeva
  • mw3 aynı ip üzerinden, iki farklı bilgisayardan aynı anda multi oynanabiliyor. Sadece, iki bilgisayardaki oyunda orjinal olmak zorunda. Aynı Cd-key değil farklı olması gerekiyor. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yok...
  • Orjinal olmadan da oynayabilirsiniz. Tabi korsan oyunu multiplayer oynama yolu varsa Coop oynamıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.