Şimdi Ara

MWC 2015 Vestel Standı Venus Plus ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccwolf

tamam yerli eyvallah ama hemşerimiz bizi düdüklemeye çalışıyor sesimizi çıkarmayalımmı,yakışıyormu böyle bir firmaya,kalite kalite kalite tek istediğimiz bu

Aynen birde yazayım
    Kalite Kaltie Kalite
  • yav ellerinde kalan donanımları bunlara kitlemişler şimdide ellerindeki donanımları kabını değiştirip satmaya çalışıyolar ne diyim Allah akıl fikir versin gittikleri yol yol değil

• Duvar kağıdı bile çakma telefonun.

• Devasa stand açmış, zannediyorlar ki oradaki insanlar buradakiler gibi cahil, "ne versek alır kerizler" diye düşünüyorlar. He canım he aferin, parayı götürün mezara ama hiç adam yetiştirmeyin, yetişeni de küçücük çıkarlarınız, egolarınız yüzünden bezdirin, bakalım bir gün hesap verirken ne yapacaksınız.

• Ergenlik yıllarımın hayaliydi PHILIPS FW C85 müzik seti, kafaya koydum alacağım derken babamın bir arkadaşının vestel bayisi vardı, dükkan da otururken napcan Filipisi gel sana vestel müzik seti vereyim dedi, sete bi baktım set değil gece kondu gibi..

Yaş 20'ler de falandı o zaman, şimdi bakıyorum yaş olmuş 33 o vestel hala aynı vestel..

şurda ne zaman diyeceğiz acaba vestel mi iphone mu, vestel mi samsung mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 7 Mart 2015; 16:13:08 >
  • Şimdi bu telefonları piyasaya çıkarıp, bunlar yeni telefon diye satış mı yapıcaklar ? Yazık
  • Helal olsun Vestel'e bence herkez vestel kullanmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Helal olsun Vestel'e bence herkez vestel kullanmalı

Sen aldın mı...????????
  • Dost kazığı ayrı oluyor tabi. Gavurlar bunlardan bin kat faydalı milletimize. Bu kan emici asalaklar hala doymuyorlar. Sizi ömrümüz boyunca unutmayacağız zorlu holding ve çakma markaları. Siz hala vergi isteyin.

• 11 sene önce Vestel bir bilgisayar aldım, kampanyası ile ucuzdu yeni başlayan biri için. Bir de Regal bir TV almıştım, o da sıkıntısız çalışıyor, o da ucuzdu. Tamam mükemmel ürünler değil ama kullanılabilir ürünler. ANCAK. Ürettiğin ürüne hakettiğine göre bir fiyat değil de sokabileceğin kazığı düşünerek fiyat belirlersen nah alırım ben o telefonu...
  • çöp , bedava verseler almam vestel

• çinli üreticiler bunları görünce nsıl tepki veriyor acaba..
  • Ses tonuna kurban mesut çevik :)))

• kimin umurunda tasarım, arge, millet mercedese binerken, biz şahini satıp para kazanalım aynı mantık.

• Hem piyasanın üzerinde satıyor hemde vestel mağazalarında taksitli satış yapıyor 900 tl ye sattığı cihaz 1200 e geliyor ve naddi durumu yetersiz olan insanlar alıyor farklı bir evkur zihniyeti

Oparetörler desen aynı bok taksitli satış kalkınca direkt cihazlar hard bir zam yaptılar yani hem 2 yıl anlaşma yapıyon aynı tarifeyi kullanıcan diye hemde cihazda geçiriyorlar yürü be Türkiye kim tutar seni

• Tasarımlar çok iyi hakkını yemeyelim.Donanım olarak lg g3 beat kullanıyorum arayüz akıcı olduğu sürece donanım yeterli olabiliyor androidde.İleride amiral gemisi görürsek çok hoş olur

• Çok yüklenmeyin Vestel'e adamların fuara bu donanım ile katılmalarının bir amacı vardır mutlaka. Mesela fuarda eski ve yeni donanımlı iki telefonu karşılaştırmak isteseniz telefonlardan biri mutlaka Vestel olur

• Bedava verseler yine de almam o çöp cihazı. Telefonun markası ne? Vestel :D

• DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    Sen önce herkes yazmayı öğren biz aliriz vesteli abisi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.