Şimdi Ara

MWC 2015 Vestel Standı Venus Plus ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli üretim diyorlar. Bizim vatandaşımız bizi kazıklamaya çalışıyor. Vayy be.

Yerli üretim bahane amaç ne kadar para kazanırız. Halkı nasıl soyarız oldu.

Hey gidi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir gün İnşallah bizde kendi yonga setlerimizle üretilmiş hızlı işlemcileri üretiriz" dediği anda duygulandım şerefsizim ya.

• Bu Vestel'e bir mandıra stoğu yoğurt döksen yine de bi' cacık olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 7 Mart 2015; 19:59:29 >
  • Samsung Galaxy S6'nın tanıtıldığı fuarda camekan içinde oyuncak telefon sergilemek. Vestel'e boşuna teknoloji devi (!) demiyoruz. Eski modelin kasasını değiştirip yeni model diye piyasaya sürmek ise ayrı bir olay.

Vestel, alma, aldırma !.

• 5 inç
    720p
    2gb ram
    sd610
    2300 mah

1000 tl yap.
  • Tasarımlar fena değil ama kasayı değiştirip plus diye satmak nedir be? S6NIN olduğu yerde bunu görünce millet g*tü ile güler.

• Teknolojiden çok anlamayan babam gibi garibanları 'amca bu yeni çıktı ayfonla yarışıyo' diye kandıracaklar işte.. Yazık vatandaşı mahkum etmeye çalıştıkları telefonlara bakın..

• kenan imirzalıoğlunu götürselermiş bari daha çok ilgi çekerdi yakışıklı adam bugün eve gelirken gördüm otobüs duraklarına bilboardlara falan kenanlı reklamlarını vermişler gururlan falan yazıyor trajikomik valla
  • Beyler Vestel' e fazla yüklenmeyin. Sonuçta akıllı telefon sektörüne yeni adım adan bir firma ve tasarım konusunda cam kap içerisinde gösterilenleri eğer üretebilirlerse gerçekten süper tasarımlı cihazlar yapmışlar bence herkesin dövünüp durduğu o çerçevelerde ve itici boşluklardan uzak tasarımlar yapmışlar, güncel donanımla gelse kesin alırım öylesine hoş ve çekici geldi gözüme. Venus model telefonlarını hiç elime almadım o yüzden malzeme kalitesi nasıldır bilmiyorum ama tasarım olarak bence eski model (S6 ve Note 3 öncesi) Zamsung telefonlarından daha iyi iyi iş çıkarmış. Donanım kısmına gelince haliyle yeni bir firma olduğu için kendisi üretemiyor ki inşallah bunu da başarırlar dışarıdan aldıkları parçalarla bir şeyler yapıyorlar tahminime göre yeterli donanıma ve üst seviye tasarıma yönelip donanım kısmında yani arge de kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar bu nedenle de en iyisini yapmak yerine şirketi en kısa sürede geliştirmeye çalışıyorlar gibi geldi bana. Yazılım ve güncelleme kısmına gelince Android tarafında adam akıllı güncelleme veren yok bugün öve öve bitiremediğiniz Zamsung gibi devler bile şak diye vermiyolar güncellemeyi bazen yılları bulabiliyor. Hepimizin de bildiği gibi Google' da çalışan 100' lerce üst seviye Türk yazılımcılarımız var. Zaten biz dünya çapında yazılım konusunda üst seviye bir konumdayız. Gereken donanımı ürettikten sonra yazılımı da bir şekilde hallederler diye düşünüyorum. Son olarak Mesut Bey' in yorumlarına da oldukça katılıyorum Vestel Akıllı telefon pazarında yeni bir firma bir anda devler liginde zirvede oynamasını beklemek zalimlik olur. Çinli telefon üreticileriyle karşılaştırıyorsunuz Vestel' i de zaten bugün Apple' ı Zamsung' u Sony si ve diğerleri kısacası akıllı telefonların ve parçalarının %80 inden fazlası orada üretildiği için başarılı olmaları son derece normal gereksiz yorum yapmayalım lütfen. Devlete demediğinizi bırakmazsınız bir şeyler yapınca da olmamış diyerek desteğinizi esirgemeyelim ve siyasi tartışma da başlatmayalım lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoxer123 -- 8 Mart 2015; 0:35:43 >

• Ben bile empati yapamıyorum bu firmaya karşı. önyargılı olmak istemem fakat destek te olmak istemem. Önce tüketiciyi dinlesinler. Yapmıyorlar. Sonra neden satmiyor diye dert yanıp ek vergi talep ediliyor. Aklımda hiç tasvip etmediğim şeyler var. Bugün general mobile ı ihya eden donanım haber forum kısmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Vestel bu kafayla devam etsin. Yeterince iticiler zaten. Fatih projesinde saçmasapan eski teknolojiyi ülkenin kasasına zarar vererek etrafa saçtılar. Etkileşimli tahtalar bir halta yaramıyor kimse kusura bakmasın. Teneffüslerde millet youtube a giriyor anca. Dokunmatiğini kullanmak tam bir işkence. Yazı falan yazılmıyor. Tarama hızı da vasat. Ekranı çöp gibi pikseller sayılıyor ve tahtayı yakından kullanan öğretmen için çok zararlı. Göz alıyor. Yazılım desteği yok. O tahtalar Windows 7de kalacak senelerce. Milyonlarca lisans alıyorsun güncelleme anlaşması yap bari. O da yok. Çirkeflik yapıp ek vergi istediler. Saçma sapan oradan buradan toplama telefonlara da inadına yerli deyip dursunlar. Bu iticilikle zannetmiyorum ki forumda vestel alınsın. Anca ceplerini doldurmaya bakıyorlar

Aynen öyle rezaletler Çocuğum Doğa kolejine gidiyor hep akşam diyiyorlar tahtanın Yarısı çalışmıyor dersin 5 dk si onu düzeltmekle geçiyormuş eskiden akıllı tahtalar vardı Kalemli çocuklar kalemsiz kullanamıyorlardı ona dönsünler

• telefon işi buzdolabı çamaşır makinesi üretme,pazarlama işine benzemiyor,vestel gibi bir markanın cep telefonu sektörüne bu kadar acemice girmesi enteresan,vergi arttırımı ile korunmak istemesi de ayrı bir sorun..çıkardığı modeller, fiyat segmentinde ki diğer ürünlerle rekabet etmek zorunda..ben bu işe yeni girdim idare edin mantığıyla,ben yerli üretimim dışarıdan gelen telefonlara vergi arttırımına gidin demekle,doğan görünümlü şahin modellerle bu iş olmaz,senin ürettiğin telefonun birden fazla avantajı olmazsa kimse almaz,ancak sattığın ürünlerin yanın da,ya da çalışanlarına, maliyetine verirsin.
  • vestel batarsın inşallahta herkes kutulur mesut hocam ne güzel demiş 1.5-2 sene öncesinin teknolojisi diye utanma arlanma yok ki adamlarda kasayı değiştirip koymuşlar standa yuh demezler mi adam arkadaş ya,kepazelik diz boyu şu telefonları gidip alana allah akıl versin inşallah

• Videoyu izlemek için üzerine tıklamadım bile.
    Sebebi belli. Daha önce de söylemiştim: Vestel'in yurtdışından
    gelen telefonlara ekstra vergi koydurmaya çalışmasından sonra
    benim için Vestel=Düşman demektir. Ne alırım, ne aldırırım...

• lan heryerde komediyiz çin de merdiven altında adamlar daha iyisini üretiyor

• Mesut üstad sapına kadar haklı. Bu işler öyle kapak değiştirip plus olarak satmayla, camekan altında mock-up telefonlar tanıtmayla olmaz. Nedense bu bana bir zamanlar büyük bir coşkuyla tanıtılan Jet Fadıl'ın İmza'sını hatırlattı umarım öyle bir hayal kırıklığına uğratmazlar ama bu kafayla zor.

Mesela Turkcell T50'nin Turbosu çıktı değişen özelliği triple carrier internet altyapısını desteklemesi hadi buna eyvallah. Ama Vestel Venus'ün Plus'ı çıktı değişen özelliği arka kapağı resmen komedi
  • adam diyecek söz bırakmamış bizim yerimize ufaktan saydırmış vestele ANLAYANA

• Ben ülkemi seven biriyim ama bu vestel in yaptığ şeylere bakıyorum: Utanç tablosu! Birde işin öncesi var o iğrenç venüs 5 ve 5.5 inç telefonları çok satsın diye yabancı markalara vergi artırımı talebinde bulunmuştu bunlar. Gerçekten utanç verici.

• Bu çöpü kullanacağıma 3310 kullanırım daha iyi. Vestel'i hayatımın sonuna kadar boykot edeceğim ve hiçbir ürününü kullanmayacağım.
    Diğer tekno ürünlere ek vergi getittirecekleri için fiyatları daha uygun olacak, belki ordan bir kar elde edecekler. O karı bu halk onlardan kat kat çıkartacaktır.

• vestel alınmaz, çin malı denildiği zaman nasıl insanların akıllarına dandiklik geliyorsa aynen vestel denildiği zaman benim aklıma çabuk bozulan-dandik ürünler geliyor, almayın aldırmayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.