Şimdi Ara

MX4 aldım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, geçtiğimiz günlerde Arctic MX4 2019 aldım. Aynı sitede Arctic MX4 de var.
    Benim aldığım 39 lira iken düz hali yani klasik bildiğimiz MX4 67 liraya satılıyor. Ucuz diye 2019 olanını aldım.
    Test sonuçları açıkçası tatmin etti, daha önceden oyun oynarken bile kapanan laptopumda uyguladım.
    20 dakikalık stres testi sonucunda 62 dereceyi geçmedi ve fan en yüksek devre bile gelmedi.
    Merak ettiğim şey şu, pahalı olanla arasında bir fark var mı?
    Arctic'in kendi sitesinde MX4 olarak girince benim aldığım 2019 versiyonu karşıma çıkıyor, teknik detayları da aynı gözüküyor.
    Gramaj vs her şey aynı.

• eski laptopdaki macun kurumuş muhtemelen. o yüzden bu kadar fark oluşmuştur. soruya dönecek olursakhiçbir fark yoktur. hatta bende arctic mx2 ve internette 5 liraya satılan fason kaptaki şırınga macun vardı. ekran kartına uyguladığımda 2 si arasında max 5 derece fark etmiştir. tabi yeri geliyor O.C esnasında 5 derece bile önemli oluyor ancak extreme bir sonuç beklenecekse sıvı metal olarak geçen (sanırım galium du) kullanılmalı. bana göre 5 liralık macunda iş görür her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 29 Mayıs 2019; 18:31:23 >
  • yok hocam özellikle laptoplarda ucuz macun bela gibi, macun yeniydi. o 5 liralık macunlardan sürmüştüm, akıcılığı fazla olduğu için kurumasını geçtim soğutucuyu kaldırdığımda üstünde doğru düzgün macun kalmamış oluyordu. mx4 memnun etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.