Şimdi Ara

MX470 kulaklığım bozuldu değişim yaparlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eylül 2012 gibi vatan bilgisayardan internet üzerinden sennheiser mx470 kulaklık aldım 1 hafta önce itibariyle sol kulaklıktan hiç ses vermemeye başladı. Forumda araştırdığım kadarıyla vatan bilgisayarda müşteri hizmetlerindekiler yardımcı oluyorlarmış. Ürünün ne faturası ne de garanti belgesi var ürün değişim yaparlar mı ? Eğer yapıyorlarsa nasıl bir yol takip etmeliyim ? İnternet üzerinden aldığımda vatancomputer.com üzerindeki hesabımdan ne zaman aldığımı öğrenebilir miyim ?

• Fatura-belge yoksa zor gibi

Belki sistemden görebilirler dediğiniz gibi. Ama bunu da Vatan Bilgisayar'a sormanız gerekiyor, buradaki kişiler bilmezler.
  • Bostancı vatana gittim diğer kulaklıklarda sıkıntı olmuyormuş ama sennheiserde garanti belgesi isteniyormuş malesef elimde olmadığı için kulaklık şuan için çöp duruyor öyle dolapta :( ama başka bi mx470 garanti belgesi bulursam değiştirebilceklerini söyledi. Gitmeden hemen mağazadakilerden söküp başka vatan bilgisayarda değişim isteyecektimde iyiki şeytana uymadım :D :D
  • Uymayın hocam şeytana 2 kuruş için...

Kıyıda, köşede dursun, bakarsın eline bi yerden o belge geçer hocam bilemezsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.